A101 Plus ile Kızılay Maden Suyu alımlarında 5 adet alana 1 adet 6'lı soda hediyesi var fakat mağazalarda Kızılay Maden Suyu bulunmuyor ben 2 kere alma şansı yakalaım |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (6. sayfa)
-
-
buradaki günlük indirimlere hemen atlamayın. mesela dün vernel %25 indirim vardı. 1300 ml 44 liraydı. %25 düşünce tanesi 33 liraya geliyordu. aynı vernel 1440 ml olarak özkuruşlarda 30 liraydı.
-
Hocam dediğiniz DH Sıcak Fırsatlar üyesinin bildiği ilk kuraldır herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı gün 5adet alınca oluyor mu farklı gun diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakiye ne zaman yükleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor maalesef her gün bir sefer alabiliyorsun
-
Benim bakiyeler bir kaç dk sonra tanımlanmış oluyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15/09/2022 Bugün Gelirsen’i; Öncü Domates Salçası 1650 gr. Etiket fiyatı 99,90. %40 indirimle 59,94 liraya sahip olabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16tl den 11e düştü bu hafta Kızılay. Bayağı hesaplı bu sebeble bitmiştir. İlk gün 3er 3er alanları görmüştüm.
Kızılay ı bir türlü sevemedim. Beypazarı bana çok daha lezzetli geliyor.
-
son zamanlardaki en iyi plus promosyonu geldi bence bu öncü indirimiyle.
bu cam kavanozlu salçaların saklama koşulları nedir, açmadan 1 sene durur mu mesela kiler dolabında ?
-
Beypazarı candır. 20 li alımda indirimli oluyor A101 de. Şuan 2,90 sanırım.
-
Durur durur bir şey olmaz direkt güneş ve neme maruz bırakmadıkça.
-
Migrostan Migros marka 2 adet teneke salçayı 1660gr salçayı 50.Tlye alıyoruz nesi sıcak fırsat?
hocam migros markasıyla olca/öncü/tat gibi markalar aynı sınıfta mı? elmayla armudu karıştırmayın.
bu sınıftaki ürünler için sıcak fırsattır.
heleki ankara'da toptancı grosslarında bile 95 lira olan ürün a101'de 60 liraya satılıyorsa sıcakoğlusıcaktır.
-
Nasıl 50 TL'ye alıyorsun anlatsana biraz.
https://www.migros.com.tr/migros-domates-salcasi-830-g-p-897bca
Ayrıca Öncü salça ile PL ürünü bir tutmana inanamadım.
tahsildaroğlu peynir 150den 75e düşünce, gelip "zaten yeşilkozan peynir de 75liraydı" derler mi acaba
-
Bazıları için marka önemi yok sanırım. Bu da peynir bu da salça diyip saldırıyorlar.
Bencede Beypazarı aha iyi ama ben çok ayırt etmem. Eğer fiyatlar aynı ise Beypazarı varsa bir indirim filan Kızılay sırma saka vs alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X