Bildirim
A101 tüm ürünlerde %10 indirim 28 29 mayıs (10. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bende dün farkettim şubeye girince ramazan için un filan alacaktım onu al bunu al derken 139 tl tuttu 15 tl indirim uygulandı kasada çok güzel yerinde tüketicinin yararına indirim olmuş tebrik ederim. Darısı diğer doymuş mağaza zincirlerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mathematician0
Merkezden bilgi geldiğini televizyon ve telefonlarda indirim olmadığını söylediler
Dün indirimli tv aldım
Yanılıyorsunuz bunu yapan insan'dır.Çünkü insan'dan başkası böyle bir hain'lik yapmaz.
-
Vay arkadaş ne %10 muş, adamlar haftasonu müthiş ciro yaptılar. Aynı şeyi bim'de yapsın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
Damak tadı değişiyor ben de dost yoğurdu bir kere aldım bir daha yiyemedim başka yerde yesem hemen anliyorum dost olduğunu bence kötü bir yoğurt
Dost yoğurdu bende beğenmiyorum nadiren yoğurt alırım ama nedense a101deki birşah yoğurdun tadı daha güzel geliyor. Hatta pınar yoğurda tercih ederim. Bim ve a101 in yoğurtlarının tad olayı sanırım bölge bölge değişiyor, her yerde aynı değil gibi. -
Bugün birçok ürünü kaldırmışlar. Dün alanlar şanslıymıslar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskişehirde birkaç şubede dış cephe panolarına tvlerin indirimli fiyatlarını yazmışlar özellikle. 28-29 mayısa özel %10 ile.
Hazir kofte puding sütlaç ta yagda pirincde indirim yapılmış bunlar gördüklerim.aldıklarımda
Dün a101 de sordum tv telefon dahil değil demişti
quote:
Orijinalden alıntı: calculus07
Dün a101 de sordum tv telefon dahil değil demişti
Dahil.
Deneme amaçlı Hi-level tv i kasada okuttuk indirim düştü dün.
quote:
Orijinalden alıntı: Asriell
quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
Damak tadı değişiyor ben de dost yoğurdu bir kere aldım bir daha yiyemedim başka yerde yesem hemen anliyorum dost olduğunu bence kötü bir yoğurt
Dost yoğurdu bende beğenmiyorum nadiren yoğurt alırım ama nedense a101deki birşah yoğurdun tadı daha güzel geliyor. Hatta pınar yoğurda tercih ederim. Bim ve a101 in yoğurtlarının tad olayı sanırım bölge bölge değişiyor, her yerde aynı değil gibi.
şu kötü yoğurtlara para vermeyin.pınar,sütaş,tikveşli diğer markalarda kötü.hep katkı maddeli yoğurtlar.katkı maddesi içermeyen doğal yoğurt hafif ekşi olur.zaten 1 haftada tüketmen lazım.çevrenizde güvenebileceğiniz sağılmış süt alıp evde mayalayın.tabi iyi bir maya ile.veya bulabiliyorsanız köy yoğurdu alın.
-
Batan geminin malları. Son çıkış.
konya m. akif şubesinde toshiba usb 3.0 flash disk ve c10 hafıza kartlarından vardı fiyatı 13-14 lira arası bişeydi 11 küsüre geliyor alacak olan varsa iyi fiyat -
En iyisi ve sağlıklısı ev yoğurdudur. Sütün yağı çekildiği için biraz sulu olur, çabuk ekşir. Garip şekilde bende ekşi yoğurdu severim.
kontorler geçerli değil artık
elektronik ürünler geçerli -
Alınabilir sucuk var mı? Şahin aldım beğenmedim. Cumhuriyet ilk A101e geldiğinde aldım onu da pek beğenmedim. Diğer markaları hiç denemedim. Var mı tavsiye? Bimdeki Şahin sucuk daha iyi geldi bana onun da kilosu 41 TL. -
120 tl lik alisveris yaptim 108 oldu
25tl world nfc ile odeme +10 tl lik mayis kampanyasiyla
73tl ye geldi
bu suçtur 174'den bildir hangi mağaza olduğu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X