Şimdi Ara

A101 tüm ürünlerde %10 indirim 28 29 mayıs (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
13
Favori
7.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lipton 1 Kg çay küp şeker hediyeli 19,90 TL . Faturayı eve geldiğimde kontrol ettim diğer aldıklarımın tamamı 10 düşmüş ama onda düşmemiş.. Alacak olan varsa dikkatli olsun.
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    yok....

A101  tüm ürünlerde %10 indirim 28 29 mayıs
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    A101 in kuruyemişlerinden al bir de Bim in kuruyemişlerinden al bak bakalım hangisi kaliteli
  • 49hl500 aldim bugun 1125 civarina memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Manisa Merkez Yunusemre Halit görgülü lisesinin karşısında var. Televizyonda da geçerli 2-3 tv akşam üzeri vardı ama modeline hiç bakmadım acil lazımsa atla gel bir bak derim.

• arkadaşlar a101 den sim kart alan oldu mu ? fiyat nedir ?

• Dondurulmuş kıyma var markası beşler ben aldığımda yarım kilosu 14.75 di. Aldım kasaya gittim kasada 16.50 ücret çıkardı. Dedim aldığım yerde 14.75 yazıyordu. Baktılar fln 14.75 yarım kiloluk paket 2 paket bir kilo kıyma aldım. Akşam baktım düzeltmişler. 16.50 yazmışlar):)

• android ile ios kavgası gibi bim ile a 101 kavgası yapan ergenlerle dolmuş burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Elit gurme diye bir sucuk aldım. Fiyatıda uygundu. Fakat beğenmedim alacak olana tavsiye etmem.

Bende ondan almıştım tadi vs berbat alo 174'e şikayet etmek istoyorum ben paketini atmıştım sizde varsa foto çekip atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Elit gurme diye bir sucuk aldım. Fiyatıda uygundu. Fakat beğenmedim alacak olana tavsiye etmem.

Bende ondan almıştım tadi vs berbat alo 174'e şikayet etmek istoyorum ben paketini atmıştım sizde varsa foto çekip atabilir misiniz?

Akşam atarım hocam :)

• A101 de 100liralık ne alışverişi yapılırki onda da 10lira yani bence çokta sıcak değil. Anca tv falan alıcanki bi işe yarasın

• Nfc ile word idemesi yapabilen varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Manisa Merkez Yunusemre Halit görgülü lisesinin karşısında var. Televizyonda da geçerli 2-3 tv akşam üzeri vardı ama modeline hiç bakmadım acil lazımsa atla gel bir bak derim.

Aracım yok olsa gelirdim evde televizyon yok maddi durumda pek iyi değil.

• Merkezden bilgi geldiğini televizyon ve telefonlarda indirim olmadığını söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Hocam sizin için kalitenin ölçütü nedir ?
    Bimde satılan dost yoğurt mu yoksa A101de satılan kendini kanıtlamış Eker ve Yörsan mı ?
    Bu sadece basit bir örnek .
    Bence kalite derseniz direk A101 derim.
    Fiyat konusunda göreceli bi durum indirim takip edilirse ikiside denk geçen hafta 4 litre Kırlanğıç yağı 11.95 e aldım A101 den hepböyle indirim yapsada tadı olmasa

harbiden bimdeki dost marka yoğurdun tadı en kaliteli markalarda bile yok.

aynen katılıyorum damak tadı herkesin farklıdır amma velakin dost yoğurdun üstüne bir yoğur daha çıkmadı arkadaş tavsiyesi üzerine denedim ve 1 senedir dosttan başka ypğurt almam onun evvelinde tikveşli bulamazsam eker alırdım ikisine de çarpar. tikveşli ve eker de aynı kıvam tat tutturulamazken dost yoğurt 1 senedir hala aynı.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    100 tl lik alışverişe gerek yok tüm ürünlerde geçerli.

• Damak tadı değişiyor ben de dost yoğurdu bir kere aldım bir daha yiyemedim başka yerde yesem hemen anliyorum dost olduğunu bence kötü bir yoğurt

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

Merkezden bilgi geldiğini televizyon ve telefonlarda indirim olmadığını söylediler

yok öyle birşey, bende dün 43hl500 ü indirimle aldım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

A101 in kuruyemişlerinden al bir de Bim in kuruyemişlerinden al bak bakalım hangisi kaliteli

hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

100 tl lik alışverişe gerek yok tüm ürünlerde geçerli.

yani biliyorumda 30kuruş indirimi napiyim dişe dokunması için en az 10-15lira lazım indirim e onun içinde 100lira üstü alışveriş şart

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.