Şimdi Ara

A101 tüm ürünlerde %10 indirim 28 29 mayıs (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
13
Favori
7.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün akşama kadar 16 tane A101 dolaştım hiç biri ürünü satmaya yanaşmıyor ya satıldı diyorlar yada başka mağazaya yollandı diyorlar.Bir tanesi tam komedi malzeme indiriyorlar tırdan depolarına içeride 4 adet televizyon var bunlar burada ne arıyor diyorum onlar televizyon değil diyorlar.
  • Hi Level 43hl500 863e aldım az önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Çalışanların %10 indirimi mevcutmuş ve iki indirim birleşiyormuş. Belki kendileri satın almışlardır.
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Çalışanların hiç bir indirimi mevcut değil

• sakalak kullanıcısına yanıt
    net bilmiyorum ama az once ihsaniye a101e ugradım 43 inç ve bir tanede daha buyuk hilevel tv vardı biri 945 diğeri 1245 tl idi eski afra şimdiki makro nun arkasındakinde ise hiç kalmamış ama 3lu bavullar var ihtiyaçı olan için iyi fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkolik -- 28 Mayıs 2016; 19:20:14 >
  • trapper54 T kullanıcısına yanıt
    Bugün kasada sıra beklerken bir personel telefon ile konuşurken duydum, personel kartımla %10 indirim vardı onunla birleşti biz de şaşırdık dedi.
  • 66 lirallık alışveriş yaptım 60 lira verdim indirim indirimdir zeytin yağı aldım
  • %10 indirim + 5 TL paraf parayla gayet uyguna geldi.
  • denizlide tv vermiyorlar, verselerdi 2 tane alacaktim.

• Bir tane de ben aldım 43hl500, 863 lira 8 taksit. Bu arada konuyu okudukça a101 çalışanlarının tv satmamak için elinden geleni yaptığını gördüm, bizim burdaki çalışan da "abi başka lazımsa buluruz diğer şubelerden" diyor. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 28 Mayıs 2016; 20:58:11 >
  • beyler a101 deki galaxy j1 alınır mı? fiyatı 499 tl idi 449 tl ye geliyor %10 indirimle. samsung türkiye garantili galaxy j1. dönüştürcülü j1 ace modeli değil. sizce o kadar verilir mi?
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Oradaki 48hl500 ve 1250 TL gibi bir fiyatı vardı.

• Çerezya almayın beyler içinden hurmanın içinden fare pisliği çıktı geri götürdüm gösterdim hemen iade aldılar...

• Elektronik satmayan mağazaları direk şikayet edin elektronik dahil kampanyaya. Hangi amaçla satmamaya çalışırlar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Hocam sizin için kalitenin ölçütü nedir ?
    Bimde satılan dost yoğurt mu yoksa A101de satılan kendini kanıtlamış Eker ve Yörsan mı ?
    Bu sadece basit bir örnek .
    Bence kalite derseniz direk A101 derim.
    Fiyat konusunda göreceli bi durum indirim takip edilirse ikiside denk geçen hafta 4 litre Kırlanğıç yağı 11.95 e aldım A101 den hepböyle indirim yapsada tadı olmasa

harbiden bimdeki dost marka yoğurdun tadı en kaliteli markalarda bile yok.

+1
    umarım içinde zararlı bir şey yoktur.

bu arada mouse aldım 17,95'e geldi. Microsoft daha ucuza kargosuz alınır mı bilemiyorum.

• gıdada bim tercih ederim

• kontör de bile indirim varmış yok artık a101 bol marka seçeneği ve güzel indirimler ile açık ara şampiyon

bim bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: tccb44

kontör de bile indirim varmış yok artık a101 bol marka seçeneği ve güzel indirimler ile açık ara şampiyon

bim bitmiş

Kontorde de mi varmis turkcell 30 lira yuklesem 27 mi ödeyeceğim emin misiniz eğer öyleyse süpermiş

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Turkcell yok diye biliyorum a101 de vodafone var sadece diye biliyorum bugün kasiyere sordum kontörde de var dedi yükleme yapmadım ama kasiyerin yalancısıyım

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Demek ki a101 çalışanı yakınımız olsa 100 liralık alışverişe 80 lira ödeyecekmişiz bugün.😉

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.