Bildirim
★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abi onunla geçmiş olsun. Çamurluğa boyasız bir müdahale edilmeli, kalan duruma göre boyaya karar verilmeli. Göze batıyorsa mecbur boyanacak, ama kalıntılar çıkmadan yorumlamak zor. Jantı da boyatın gitsin. -
Konuyu başından beri takip ediyorum. Görünce içim cız etti Plastik aksam neysede çamurluk ve jant kötü olmuş. Mini onarımlada hallolur belki.Cana gelmesin geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun.bölge temizlendikten sonra pastacila yapın ve bırakın.aracın rengi kamuflaja uygun zaten
Hocam Çok teşekkür ederim, çekimler hiç de fena değil emeğinize sağlık.....İç mekan ambiansı olarak beğendim şahsen güzel duruyor iç mekan, Zahmet oldu,Teşekkür ederim tekrar tekrar,
Saygılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Abi onunla geçmiş olsun. Çamurluğa boyasız bir müdahale edilmeli, kalan duruma göre boyaya karar verilmeli. Göze batıyorsa mecbur boyanacak, ama kalıntılar çıkmadan yorumlamak zor. Jantı da boyatın gitsin.
Bende pasta atayım siyahalar çıkar kabaca %50'si kalır dedim ama dinlemiyor, ben her tarafını yaptıracağım diye tutturdu.
Zaten aracı uzun dönem satmayacağımız için pek önemli değil. Büyük ihtimal 3-5 seneye yenisi alınır ise bu araç aile içinde kullanıma devam eder.
Jantları yine çizer o yüzden boyatmayı düşünmedik, ama olabilir. Yakın zamanda servise uğrayıp bunları soracağım, bakalım onlar ne diyecek!
quote:
Orijinalden alıntı: bitirgic
Konuyu başından beri takip ediyorum. Görünce içim cız etti Plastik aksam neysede çamurluk ve jant kötü olmuş. Mini onarımlada hallolur belki.Cana gelmesin geçmiş olsun
Teşekkür ederim.Dediğin gibi, sağlık olsun.
Ön tampon yada arka tamponu belki mini onarıma sokabiliriz. Gidip görüşmem lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Mart 2015; 23:01:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: icemy
Geçmiş olsun.bölge temizlendikten sonra pastacila yapın ve bırakın.aracın rengi kamuflaja uygun zaten
Teşekkürler. Aytürk'e de yazdığım gibi pasta cila atayım dedim hemen boş ver abi ben her tarafın yapılmaqsını istiyorum dedi. Yaptıracağız artık...
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Hocam Çok teşekkür ederim, çekimler hiç de fena değil emeğinize sağlık.....İç mekan ambiansı olarak beğendim şahsen güzel duruyor iç mekan, Zahmet oldu,Teşekkür ederim tekrar tekrar,
Saygılar...
Rica ederim. Biraz karanlık düştü ve iyi çekememişim. Başka zaman tekrar denerim.
-
Hocam gayet güzel ve detaylı anlattığınız için çok teşekkür ediyorum. Konunuza sürekli bakıyorum ve faydalı bilgiler ediniyorum. Daha önce hayır edemediğim için kusuruma bakmayın. Sizin aracı almanız bir seneye yaklaşmış yinede hayırlı olsun Allah büyük kaza bela vermesin. Ufak tefek hasarlar içinde geçmiş olsun. Otomobil sonuçta durduğu yerde bile çiziliyor. Aracı merak edenler için ufak tefek bilgiler vermek istiyorum. Öncelikle konsol gayet kaliteli içiniz rahat olsun. Ön göğüse bastırınca evet çıtırdama sesi geliyor fakat en bozuk yollarda bile konsoldan ses gelmiyor. Ayrıca aracınız hangi marka ve ya model olursa olsun bir takım yerlerine bastırarak gayet rahatsız edici sesler çıkarabilirsiniz bu çok normal, önemli olan seyir halinde iken kabinin sessiz olmasıdır. Araçta deri koltuk olmasından dolayı bazen bozuk yollarda derinin plastiğe sürtmesi ile gelen bir gıcırtı sesi var. Çok rahatsız edici birşey değil ama deri ile koltuk kenarı asarına küçük bir keçe veya kumaş gibi birşey koyarsanız bu seste kesiliyor. Görüş açıları biraz sıkıntılı geldi bana alışmak gerekiyor. Çaprazınızı çok iyi göremiyorsunuz ama araçta hem park sensörü (ön ve arka) hem led göstergeli ve sesli park uyarıcı sistem hem de geri görüş kamerası olduğu için hiç sorun yaratmıyor. Spor araç olduğu için biraz sert bir araç günlük kullanım için kesinlikle spor süspansiyon tavsiye etmiyorum. 677 kodlu Alçaltılmış Konforlü Süspansiyon ile almanızı tavsiye ederim. Çünkü araçta 225'e 45 RFT 18' jantlar bulunuyor. Bu jantlar aracın görünümü güçlendirip fren mesafesini azaltsada ince yanaklı ve RFT olmalarından dolayı konfordan biraz ödün veriyor. Fiyat konusuna gelirsek, VW Golf Higline Dizel DSG 90 bin tl fiyat etiketine sahip. Bi-Xenon far, sunroof, 18 inç jant gibi ekstralarıda ekleyince fiyat 100.000'i buluyor. A180 Dizel AMG paket, cam tavan ve Bi-Xenon far eklenince fiyat 120.000 civarına denk geliyor fakat Mercedes'te kafadan 10.000 TL bayi indirimi var. 110.000 TL karışılığında AMG+Xenon+Cam Tavan hatta biraz daha pazarlıkla Metalik Boya ve Gece Paketi bile alınabilir. Açıkçası aradaki 10.000 fark ile Golf alacağınıza A serisi alabilirsiniz. Golf'u kesinlikle kötülemek için söylemiyorum en çok beğendiğim C sınıfı hatchback arabadır. Ama Mercedes ayrı segment premium bir marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 18 Mart 2015; 13:07:47 >
-
120.000TL diyince bir yutkundum.
bu konuların neden hepsi kilit gösteriyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: PCNerd
Hocam gayet güzel ve detaylı anlattığınız için çok teşekkür ediyorum. Konunuza sürekli bakıyorum ve faydalı bilgiler ediniyorum. Daha önce hayır edemediğim için kusuruma bakmayın. Sizin aracı almanız bir seneye yaklaşmış yinede hayırlı olsun Allah büyük kaza bela vermesin. Ufak tefek hasarlar içinde geçmiş olsun. Otomobil sonuçta durduğu yerde bile çiziliyor. Aracı merak edenler için ufak tefek bilgiler vermek istiyorum. Öncelikle konsol gayet kaliteli içiniz rahat olsun. Ön göğüse bastırınca evet çıtırdama sesi geliyor fakat en bozuk yollarda bile konsoldan ses gelmiyor. Ayrıca aracınız hangi marka ve ya model olursa olsun bir takım yerlerine bastırarak gayet rahatsız edici sesler çıkarabilirsiniz bu çok normal, önemli olan seyir halinde iken kabinin sessiz olmasıdır. Araçta deri koltuk olmasından dolayı bazen bozuk yollarda derinin plastiğe sürtmesi ile gelen bir gıcırtı sesi var. Çok rahatsız edici birşey değil ama deri ile koltuk kenarı asarına küçük bir keçe veya kumaş gibi birşey koyarsanız bu seste kesiliyor. Görüş açıları biraz sıkıntılı geldi bana alışmak gerekiyor. Çaprazınızı çok iyi göremiyorsunuz ama araçta hem park sensörü (ön ve arka) hem led göstergeli ve sesli park uyarıcı sistem hem de geri görüş kamerası olduğu için hiç sıkıntı yaratmıyor. Spor araç olduğu için biraz sert bir araç günlük kullanım için kesinlikle spor süspansiyon tavsiye etmiyorum. 677 kodlu Alçaltılmış Konforlü Süspansiyon ile almanızı tavsiye ederim. Çünkü araçta 225'e 45 RFT 18' jantlar bulunuyor. Bu jantlar aracın görünümü güçlendirip fren mesafesini azaltsada ince yanaklı ve RFT olmalarından dolayı konfordan biraz ödün veriyor. Fiyat konusuna gelirsek, VW Golf Higline Dizel DSG 90 bin tl fiyat etiketine sahip. Bi-Xenon far, sunroof, 18 inç jant gibi ekstralarıda ekleyince fiyat 100.000'i buluyor. A180 Dizel AMG paket, cam tavan ve Bi-Xenon far eklenince fiyat 120.000 civarına denk geliyor fakat Mercedes'te kafadan 10.000 TL bayi indirimi var. 110.000 TL karışılığında AMG+Xenon+Cam Tavan hatta biraz daha pazarlıkla Metalik Boya ve Gece Paketi bile alınabilir. Açıkçası aradaki 10.000 fark ile Golf alacağınıza A serisi alabilirsiniz. Golf'u kesinlikle kötülemek için söylemiyorum en çok beğendiğim C sınıfı hactback arabadır. Ama Mercedes ayrı segment premium bir marka.
Teşekkür ederim.
Videosunu çektiğimiz çıtırtı sesi, bastırıp kurcalanmadığı sürece hiç gelmiyor. Dediğiniz gibi, istendiğinde her araçtan ses aklmak mümkündür.
Deri döşeme sürtmesi yüzünden ses geldiğini hiç fark etmedim. Ben görüş açılarından dolayı rahatsızlık duymadım, kör nokta uyarı sistemi çok iyi çalışıyor.
Evet araç suspansiyon/jant/lastik vs. biraz sertleşiyor. Ama ben bunu seviyorum ve sıkıntı duymuyorum.
Bizde C sınıfı Dizel otomatik seçeneklere yükleme yapınca 90 küsürlü sevilere ulaşmıştık. 100.000 li fiyatlara çıktıktan sonra
BMW ve Mercedes'e geçeriz daha iyi, diye düşündük. Tabi! A180'e de biraz yükleme yapınca 120'li seviyelere geldi. Ama olsun hak ediyor...
Ufak tefek çizik/hatalar için servis ile görüştüm. Tampon ve çamurluğu lokal boyatacağız. Opak beyaz olsa tereddüt etmezdim ama aracın renginden dolayı,
Autokıng gibi yerlerde mini onarım hakkını kullanmak istemedik. Kaskodan beyan ile halledeceğiz.
Jant için, AMG jantların servisle tamir/boya sı mümkün değilmiş. Sanayide bu işi yapan AMG jantları tamir eden birisi varmış, ama jantın yarısı kadar para
alıyor adamlar yorumunu yapınca 'zaten tekrar çizilme ihtimali her zaman var' diyerek oluruna bıraktık.
-
-
Hocam baka baka doyamiyor insan...Masallah kazasiz belasiz...
Hayırlı olsun.Panjur değiştirmiş aracın önünü.İyi günlerde kazasız kullanınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirgic -- 10 Nisan 2015; 12:51:25 > -
Abi makine ateş ediyor
motor inanılmaz ruhsuz,şanzıman rezalet..onun dışında konfor zaten Mercedes...güle güle kullanın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Hocam baka baka doyamiyor insan...Masallah kazasiz belasiz...
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: bitirgic
Hayırlı olsun.Panjur değiştirmiş aracın önünü. İyi günlerde kazasız kullanınız.
Kardeşim, "Abi alırken farkına varamadım, şimdi almak istiyorum" deyince fiyat sormaya gittik.
Fiyatı duyunca vazgeçirmeye çalıştım ama tutturdu bir kere dinlemedi. Aracı alırken ekletsek arada kaynardı, sonradan fiyatı fazla geldi.
Ben olsam almaz üzerindeki ile devam ederdim.
Neyse! Aldık artık. Ama aracın görünümünü değiştirdiği bir gerçek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Abi makine ateş ediyor
Sakın önüne çıkayım deme.
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
motor inanılmaz ruhsuz,şanzıman rezalet..onun dışında konfor zaten Mercedes...güle güle kullanın...
Teşekkürler.
Bayan için motor da/ şanzıman da pek önem taşımıyor. Kardeşim çok memnun.
Tabi! Bizler için, bu araca alınacak motor değil. Şanzıman bana göre iyi, kullanım da bir sorun hissetmedim/yaşamadım.
-
Aracin panjururu ne kadar tuttu ayiptir sormasi arabaya bi hava katmis, ilerki yillarda cikmasi planlanan arabalar gibi olmus
quote:
Orijinalden alıntı: FerrOfficial
Aracin panjururu ne kadar tuttu ayiptir sormasi arabaya bi hava katmis, ilerki yillarda cikmasi planlanan arabalar gibi olmus
Teşekkür ederim. Bizde her ne kadar pahalı bulsak da, beğendik.
Yukarıda resimleri olan mesajım da yazmıştım, sanıyorum dikkat etmediniz.
1600TL + işçilik olarak söylendi, ama ön tampon lokal boya için söküleceğinden dolayı işçilik almadılar. Sadece 1600TL ödedik.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X