Bildirim
★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAXSTAR
Ekranı ne kadar sinir bozucu olsa da o çözünürlük, grafiklerin kalitesi bir süre sonra unutturuyor.
Dün yorumunuzu okuduktan sonra bu gün daha dikkatli baktım.
Evet, ekrana ne kadar sinir olsak da, kullanım esnasında unutup gidiyorsunuz. Çözünürlük gayet iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeginize saglik, bu kadar detayli bir anlatim icin yurekten kutluyorum sizi..
Hocam eger musait olursaniz, gece ambians fotolari da yuklemeniz mumkun mu? Aracin ic ambiansini merak ediyorum da..
Cok tesekkurler...
Ailenizde boş kontenjan var mı
122 bine arac baya kucuk yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Emeginize saglik, bu kadar detayli bir anlatim icin yurekten kutluyorum sizi..
Hocam eger musait olursaniz, gece ambians fotolari da yuklemeniz mumkun mu? Aracin ic ambiansini merak ediyorum da..
Cok tesekkurler...
Teşekkürler.
Şu an Antalya'dayım, araç İstanbul'da 10-15 gün sonra ancak foto çekebilirim. Foto koyunca sizi haberdar ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
Ailenizde boş kontenjan var mı
Maalesef!..
-
Konu için emeğinize sağlık. Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin. Renk seçimi gerçekten iyi olmuş.
A serisinde 3 tane beğendim renk var; bu mavi, kırmızı ve füme tabiki AMG paketle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Power
Konu için emeğinize sağlık. Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin. Renk seçimi gerçekten iyi olmuş.
A serisinde 3 tane beğendim renk var; bu mavi, kırmızı ve füme tabiki AMG paketle.
Teşekkürler.
Daha iyileri sizlerin olsun.
En çok kırmızı ve mavi kendini gösteriyor. Benimde bu mavi renkten sonra tercihim Füme veya Beyaz olurdu.
Zaten AMG paket olmayınca araç zayıf ve pasif duruyor. Mutlaka AMG paket alınmalı.
Her renk yakışıyor galiba!..
-
Sanırsam dediğiniz gibi her renk yakışıyor. Gümüş gri'de çok hoş duruyordu. Bir kaç kere görmüştüm. -
Tekrar tesekkur ederim simdiden,
Kazasiz belasiz Kullanirsiniz ailece Insallah...
Saygilar..
2015 c180 lere hiç bakmayın çünkü 2 araca oturunca bu araca niye 122 bin tl verdim diyeceksiniz. C segmenti olmuş D segmenti
quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zek
2015 c180 lere hiç bakmayın çünkü 2 araca oturunca bu araca niye 122 bin tl verdim diyeceksiniz. C segmenti olmuş D segmenti
Aldığımız paraya şu an; C180 Benzin 156 PS 7G-TRONIC Style versiyon ek yapmadan 123.600 TLye alınabiliyor. Tercih/seçim meselesi.
Olmuş bitmişe çare yok. O dönemde bu araç bizim için daha cazip geldi.
Belki şimdi olsa diğer seçenekleri gözden geçirmek ve farklı karar vermek mümkün olabilirdi.
Ama kardeşim çok memnun ve aracını çok seviyor, yine aynı durum olsa yine bu aracı seçerdi.
Valla! Şimdi neyi düşünürsek o zaman geldiğinde farklı olabiliyor. Kesin konuşmamakta yarar görüyorum.
Mesela hiç aklımda yokken, 2-3 günlük bir karar ile Citroen C4 CACTUS aldım. Şimdilik memnunum, beklenti ve ihtiyaçlarımı karşıladı.
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
Super araba gorunus olarak ve şekil olarak üstun.
peformansi bos vermek lazim. Az da yakiyor mis gibi iste.
ben mesela yasim itibariyla arabanin gorunusune onem veririm. Sonra yakitina vs. Simdi arabami kizlar gorumce nerden bilsin 100km/s hiza 7 saniyede mi cikiyo 12 saniyedemi
Gencler icin iyi bir secenek.
sahip olmak isterdim bir tanesine bende.
Zamanla her şey olur. Yeter ki verdiğimiz kararlar doğru ve yerinde olsun.
-
Ulan sen mercedes sin. O caķma tabletin ne işi var guzelim konsolda. Gördükçe ayar oluyorum. Onun dışında bal gibi araba hocam kız kardeşiniz cok şanslı. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
quote:
Orijinalden alıntı: OoBirDalAlırım
Ulan sen mercedes sin. O caķma tabletin ne işi var guzelim konsolda. Gördükçe ayar oluyorum. Onun dışında bal gibi araba hocam kız kardeşiniz cok şanslı. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Teşekkürler.
*Ben 18 yaşındayken doğdu, haliyle hepimizin kıymetlisi. O yüzden, imkanlar dahilinde yapmaya ve sevindirmeye gayret ediyoruz. -
-
Abicim bu kadar mesaj alıntılanir mı yapma etme haberdar et yerini kullan .
Mobildeyiz biraz Aciyin ama ya
Bilmiyorum, sakin bir kullanıcı olduğum için hiç yollarda araç tokatlamak gibi gelişen durumlarım yada isteğim olmadı.
Ama aracın motor şanzıman uyumu gayet iyi.
105'lik TDI dsg ye fark atacağını düşünüyorum. Uygun uzun bir yerde/yolda denemek lazım...
Çok özür diliyorum alıntıla yaptığım için düşünemedim kusura bakma lütfen.
-Dediğim gibi aklımda yeni kasa makyajlı bmw 116 var onunda motoru 1.5 3 silindir 116hp olacakmış oda korkuttu beni mersonunda 109bg 1.6 4 silindir olması korkutuyor.
benim baba engelli onun üstüne alıcam arabayı onun için 1.6 sınırım var eko olsun diyede dizel alıcam ama motorlar korkutuyor dediğim gibi. -
Alıntı olunca fark ettim, 2-3 güne güncel İstanbul yakıt tüketimini ve tampon altı çizikleri paylaşayım. Uygun zamanda kaskodan yaptıracaģız.
Aracın AMG ve ince yanaktan dolayı basık olması kardeşime biraz sorun yarattı. Haliyle İstanbul aracı da tampondan çizik yaralı bereli olmasa olmaz, fazla kafaya takmıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X