Şimdi Ara

★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
4
Favori
20.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz

Çok özür diliyorum alıntıla yaptığım için düşünemedim kusura bakma lütfen.

-Dediğim gibi aklımda yeni kasa makyajlı bmw 116 var onunda motoru 1.5 3 silindir 116hp olacakmış oda korkuttu beni mersonunda 109bg 1.6 4 silindir olması korkutuyor.
    benim baba engelli onun üstüne alıcam arabayı onun için 1.6 sınırım var eko olsun diyede dizel alıcam ama motorlar korkutuyor dediğim gibi.

şuan satılan 116i'deki motor 118i adıyla devam edecek, çok bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Ama performans istiyorsanız A200 almanızı tavsiye ederim, klasik 156bg olan motor kullanılıyor. Daha önce A200 ve 116i kullandım şuan GLA200 kullanıyorum, bir sorunuz olursa cevaplarım.
  • rdf kullanıcısına yanıt
    Dizel 118 yokki hocam

116d : 1.5L 3-Silindir Twin Power Turbo. 116HP 270Nm dizel modeli var mercedes a180 golf7 vs gibi motorlara ezilir mi yada neler yapabilir ?
  • Hayırlı olsun, bende bmw1 almak istıyorumda bu fıyatları gorunce, benım ıcın hep hayal olarak kalıcak sanırım. Bende sizin gibi almışken en full donanımlısı olsun ısteyenlerdenım ama bu fıyatları gordukten sonra hayallerim suya diştü, Allah herkese gönlüne göre versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Mart 2015; 0:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kusura bakmayın ben benzinli araçlardan bahsettiğinizi düşünmüştüm , yanlış anlaşılma olmuş. arkadaşım CLA180 kullanıyor aynı motora sahip, motorun tatmin edici olduğunu söylüyor ama, kullanan forumda arkadaşlarla konuşmanız daha iyi olacaktır. ne yazık ki dizel hakkında size yardımcı olamayacağım.
  • Acaba bizde bigün böyle araçlar alabilecek miyiz ???
  • quote:

Çok özür diliyorum alıntıla yaptığım için düşünemedim kusura bakma lütfen.

-Dediğim gibi aklımda yeni kasa makyajlı bmw 116 var onunda motoru 1.5 3 silindir 116hp olacakmış oda korkuttu beni mersonunda 109bg 1.6 4 silindir olması korkutuyor.
    benim baba engelli onun üstüne alıcam arabayı onun için 1.6 sınırım var eko olsun diyede dizel alıcam ama motorlar korkutuyor dediğim gibi.

Korkmanıza gerek yok, ekonomi odaklı kullanım amaçlıyorsanız 2 araçta da seçenek bu motorlar.

A180'de 1.5 DCİ ve DCT uyumu gayet iyi, sorunsuz duruyor. İki aracı da test edip inceleyin, BMW 116 ED de güzel seçenek ama
    şu an için listesinde otomatik versiyonu gözükmüyor.

Tabi, arkadaşımızın da dediği gibi daha iyi bir performans için 156'lık A200 seçilmeli.
    Ama ne yazık ki Mercedes tarafında ekonomi için A180 1.5DCİ seçimi yapmak lazım.

Ama her ne olursa olsun, Mercedes seçiminde AMG paket bu aracın olmazsa olmazı.

• rdf kullanıcısına yanıt
    iki modeldede tek korkutan şeyin motorlar olması gerçekten canımı sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Acaba bizde bigün böyle araçlar alabilecek miyiz ???

Neden olmasın! Şimdiden karamsar olmayın, zaman neler gösterir bilinmez.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    ekonomik olmasını istiyorum ama hız olarakda bastığım zaman bmw veya mercedes hissini hissedeyim yani astralar cliolar golfler leonlar vs geçemesin bastığım zaman ondan bahsediyorum
    görüş alacaksın diye geldim ve aklımdaki şuydu 1.5-1.6 mercedesmi olurmuş
  • quote:

ekonomik olmasını istiyorum ama hız olarakda bastığım zaman bmw veya mercedes hissini hissedeyim yani astralar cliolar golfler leonlar vs geçemesin bastığım zaman ondan bahsediyorum

Bizde ilk karar aşamalarında motordan rahatsız olmuştuk. Ama sonradan yukarıdaki bahsi geçen araçlar ile alakası olmadığını bize fazlasını verdiğini hissettirdi.
    Zaten sunduğu kalite algısı ile motoru unutup gidiyorsunuz. İçine oturunca o algı insanı sarar, acımadan basarsanız da gider.

Hiç atışıp takışmadığım için, basıp geçerler mi bilemiyorum? Milletin sizi basıp geçmesini bu kadar önemsemeyin, eğer çok kafaya takıyorsanız
    seçenekleri iyi araştırıp iyi düşünün.

Gerçi! Her ne kadar araç önemli ise de, kullanım şekli ve tecrübe de etkili faktördür. Benzer araçlar ile farklı sonuçlar çıkartmak her zaman mümkün.

• 4everford kullanıcısına yanıt
    Kusuruma bakma, mesajınızı anlayamadım.
    Tabiki öyle ama Bi Golf R Neyse de Astra,Clio,Leon,veya normal golfe tokatlanmakda mersonun karizmasını çizer benim fikrimce veya bmwnin onun için buda önemli etken benim için çok çabuk gaza gelirim çünkü
  • quote:

Tabiki öyle ama Bi Golf R Neyse de Astra,Clio,Leon,veya normal golfe tokatlanmakda mersonun karizmasını çizer benim fikrimce veya bmwnin onun için buda önemli etken benim için çok çabuk gaza gelirim çünkü

Eğer bunu düşünüp sakınca duyuyorsanız "tokatlanacağınız ve karizmanızı çizebilecek" Astra, Clio, Leon veya normal Golf'e yönelip
    sizin Mercedes A180 1.5CDIve BMW 1.6ED tokalamanız ihtimaline yönelmenizi tavsiye etmekten başka çarem ve yorumum kalmadı.
  • Hocam hem ekonomik araç düşünüyorsunuz hemde tokatlanmaktan korkuyorsunuz. İkisi bir arada olmaz, ayrıca Golf R, Type-R, GT gibi araçlar ayrı bir klasman, onların rakibi A250 Sport ya da A45 AMG'dir. Trafikteki araçların sizden hızlı olmasına takılmayın. Adı üzerinde trafik. Zaten kazalarda gereksiz horozlanmalardan dolayı oluyor. Kırmızı ışık, yol verme gibi saçma sapan kavgalardan insanlar birbirini öldürüyor. Boşverin hayatınız bunlardan daha önemli. Ayrıca 109 HP ve 260 nm torku küçümsemeyin. Piyasadaki 1.6 ve altındaki çoğu dizeli tokatlar. Benzinliler ile kıyaslama yapmak elma ile armutu kıyaslamak gibi olur. Performans istiyorsanız A200'e yönelmelisiniz, o zamanda ekonomi yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 14 Mart 2015; 17:52:15 >
  • 2015 dizel otomatik Amg paket için 112 bin teklif aldım. Elmas Izgara, Panaromik Sunroof, Xenon, Keyless-Go gibi özellikler var. Jantlar çok kollu metalik. Süspansiyon sistemi de değişmiş 487 sport takoz suspansiyondan 677 alçaltılmış konforluya geçmişler, sanırım gelen şikayetleri göz önünde bulundurarak. Ne dersiniz beyaz veya dağ grisi almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeutoniumTR -- 14 Mart 2015; 18:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dct denilen şanzıman yoksa HYUNDAI'nin kullandığıyla aynı mı? aman allahım!

dci motor vakasından sonra dct şanzıman vakası da ortaya çıkmış oldu.

★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Mart 2015; 19:44:37 >
  • Evimin yakınlarında beyaz olanı var bence fazla basık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Emeginize saglik, bu kadar detayli bir anlatim icin yurekten kutluyorum sizi..

Hocam eger musait olursaniz, gece ambians fotolari da yuklemeniz mumkun mu? Aracin ic ambiansini merak ediyorum da..

Cok tesekkurler...

Pek iyi çıkmamış.

★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...
     ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Mart 2015; 20:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZephyrTR

2015 dizel otomatik Amg paket için 112 bin teklif aldım. Elmas Izgara, Panaromik Sunroof, Xenon, Keyless-Go gibi özellikler var. Jantlar çok kollu metalik. Süspansiyon sistemi de değişmiş 487 sport takoz suspansiyondan 677 alçaltılmış konforluya geçmişler, sanırım gelen şikayetleri göz önünde bulundurarak. Ne dersiniz beyaz veya dağ grisi almayı düşünüyorum.

Eğer Akdeniz yada Eğe de yaşıyorsanız Beyaz renk daha uygun. Ama diğer bölgelerdeyseniz, Dağ grisi güzel seçenek.

Elmas ızgarayı bizde istiyoruz, kardeşime 1.600TL+işçilik fiyatı çekmişler. Birde ben görüşeyim bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.