Şimdi Ara

A2 Ehliyet maceram, yardım eder misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A2 ehliyet için Kayserideki bir sürücü kursuna kaydoldum.
    2 gün öncesinden hatırlatmaya çağırdılar, Bildiğiniz slalom, 8, platform olarak hatırlatmayı 2 dakika gibi bir sürede geçip anahtarı verdim.

Bugün sabah sınav vardı, kış olması dolaysıyla 3-4 arkadaş sınav olduk. Ben sonuncuydum.
    İlk arkadaş hatıratmadaki gibi gayet normal parkuru tamamlayıp yola çıktı.
    İkinci arkadaşta dedilerki yeni kurallar gelmiş, ani fren yapılacakmış. gittiler duba aldılar geldiler falan neyse o arkadaşta atlattı. 3. Arkadaşada aynısını yaptılar.

Sıra bana geldi, dedilerki önce ilk dubadan sanki önüne insan atlamış gibi kaçıcan sonra dönüp tekrar gelip ani fren yapıcaksın.
    Neyse ben sesimi çıkartmadım slalomu yaptım 8'i çizdin tam platforma gidiyorum bizim hoca el kol yapıyo dur diye, bişey oldu zannettim aceleyle durdum, geri dön öyle gel dedi. Şu dubaya şöyle yap bu dubaya böyle yap falan müfettişte hocada farklı şeyler söyledi. Benim kafa attı. Kaldırırken motoru istop ettirdim sonradan öğrendimki normalde yarım jigle'de çalışan motor sınav günü tam jiglede çalışıyomuş her ne hikmetse.. Sonra bu hoca platforma çıkarken yine yoluma atladı falan eğik çıktım son 50cm'lik yerinde ön teker bastı. Sonra direk aldılar motoru elimden zaten.
    Biraz öncede aradılar siz verecek çarşambaya kadar peşin 250 dediler.
    Hatırlatmada salak hocanın hiçbirşey söylemediğine mi yanayım, müfettişlerin dahi ne yaptıklarını bilmediğine mi yanayım, hocanın davar gibi yoluma atlayıp el kol yapmasına mı yanayım..

Bana ne önerirsiniz arkadaşlar ? kursla birdaha muhattap olmak istemiyorum, bu işi adam gibi yapan bir kurs bulmak iyi bir fikir mi ? yoksa haftaya hayırlısı diyip gidiyimmi yine ?

B alacak bir arkadaşıda zevk için bırakmışlar. Resmen ranta dönüştürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 17 Ocak 2016; 22:11:34 >

• slm öncelikle ne yapmaya çalıştıklarını bende anlamadım bende kasım ayında A2 ehliyeti aldım fakat hiç başıma öyle bişey gelmedi.Sizin kayıt olduğunuz kursta sıkıntı var galiba benim kayıt olduğum kurs gayet düzgün ve de eğitimleride çok iyiydi.Tek seferde geçtim şimdi duyduğum kadarı ile artık öyle sizin kurs gibi el kol hareketi zaten yok hocaların bunun yanında telsiz vede öğrenci içinde kulaklık almışlar öğrenciyi telsizle yönlendiriyorlarmış. Kaldığın zaman tabiki tekrar harç yatırman gerekiyor ki sınava girebilesin.Yani ben kursumdan çok memnun kaldım hocalarım gerçekten çok alakalılar öğrencileriyle KADIKÖY ELİTLER SÜRÜCÜ KURSU na selamlar sana da bir sonraki sınavda başarılar.İşte düşünmeden araştırmadan gitmemek lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.