2 site açmayı düşünüyorum. Biri küçük bir mağazanın satış sitesi. Diğeri satış olmadan ortaya karışık
Özellikle Ipage'i bilenleri bekliyorum. Bu arada hem o artılar var hem de fiyatı fena değil dediğiniz var mı? Yabancı (ABD olmasa fena olmaz..) ve Wordpress bağlantılı
Şunlara bir bakın. Senede 6 dolardan itibaren işinizi görecek paketler var. ABD değil. Avrupa
quote:
Orijinalden alıntı: Weisanstein
Şunlara bir bakın. Senede 6 dolardan itibaren işinizi görecek paketler var. ABD değil. Avrupa
Hangileri ? Göremedim de. Atarmısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: gaos56
quote:
Orijinalden alıntı: Weisanstein
CPU da çok esnekler. Benim sitelerden Mayıs'ın ortasında şu ana kadar 40 GB'a yakın bant genişliği kullanan var. Haliyle CPU da tüketiyor. Ne bir suspend ne bir uyarı almadım. Türkiye de bu verileri tüketmek hayal. Anında suspend ederler. Hele de bu fiyatlardan. SS ekledim cPanel'den. Reseller satmıyorlar artık ama shared paketlerinde de aynı CPU ve trafik esneklikleri var.
Hız için ilk tepki süresi iyidir. Normal bir kullanıcı 15-20 milisaniyeyi kolay kolay farkedemez zaten