Şimdi Ara

a2 için özel ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri burası mı bilemedim ama size danışmak istedim. a2 ehliyet için yazılı sınava girdim büyük ihtimal geçtim fakat Scooter dışında bir tecrübem yok (onu da 2 yıl önce kullanmıştım en son) malum sınavı da vitesli motorlarla yapılıyormuş, kurs pek yardımcı olmadı bana bu konusda kısacası en azından ders alabileceğim birilerini arıyorum yardımlarınız olursa teşşekürler
    Not: İstanbul içi şişli bölgesi, ayrıca 23-29 temmuz tarihleri arası şehirdışında olacağım bilginize

• yakının tanıdığın varsa motoru olan onlardan yardım istemen daha iyi olacaktır
    bu sürüş sınavı da öyle çok sıkı kontrol yapılan bir şey değil zaten (giderken motoru devireni bile geçirdiklerini gördüm ama sana gelecek gözetmene bağlı tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

yakının tanıdığın varsa motoru olan onlardan yardım istemen daha iyi olacaktır
    bu sürüş sınavı da öyle çok sıkı kontrol yapılan bir şey değil zaten (giderken motoru devireni bile geçirdiklerini gördüm ama sana gelecek gözetmene bağlı tabi)

hocam zaten tanıdık olsa buradan yardım istemem
  • Ehliyet sınavını scooter'la yapıyorlar. Vitesli kullanıldığını hiç görmedim. Bireysel ders veren birçok kişi var, ancak ben size bulunduğunuz bölgeyi göz önüne alarak vespa akademiyi önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Ehliyet sınavını scooter'la yapıyorlar. Vitesli kullanıldığını hiç görmedim. Bireysel ders veren birçok kişi var, ancak ben size bulunduğunuz bölgeyi göz önüne alarak vespa akademiyi önerebilirim.

hocam dediğiniz yeri netten inceledim fiyatlar biraz yüksek geldi ben motoreğitim.net diye bir yer buldum h.sonu oraya gidebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Ehliyet sınavını scooter'la yapıyorlar. Vitesli kullanıldığını hiç görmedim. Bireysel ders veren birçok kişi var, ancak ben size bulunduğunuz bölgeyi göz önüne alarak vespa akademiyi önerebilirim.

biiz bu kış girdik vitesliydi çok dandik bi markaydı kıştı 50 kere stop etti motor :D zaten nasıl çalıştı anlamadım o motordan bi bu kursta vardı heralde :D
    hatta bi kız bile aldı çakıllı karlı yolda dubaların aradan geçti döndü geldi helal olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.