Dostum çok saol uyguladım telefona.Sonra güncelleme servisinden son güncellemyide yükledim düzeldi..:)
k 850 i lerde gps olurmu yani navigasyon programı ilerliyen zamanlarda...
quote:
Orijinalden alıntı: aymina_55
Google Maps java yükleyebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
buraya koyabilirmisin
tolyo ben c902 kullanıyorum tuş kilidi kodu patchini ve a2 ile nasıl kurulacağını anlatırsan sevinirim...gerçekten çok ihtiyacım var bana yardım edersen çok sevinirim
quote:
silahhh
tolyo ben c902 kullanıyorum tuş kilidi kodu patchini ve a2 ile nasıl kurulacağını anlatırsan sevinirim...gerçekten çok ihtiyacım var bana yardım edersen çok sevinirim
Kardeş yapmak istediğin patchi Far Manager la yapmanı tavsiye ederim tabi telefonunu Brown yaptıktan sonra. ''A2 Patch>Brown'' konusunu incele orda nasıl yapılacağı anlatılıyor.
A2 uploader la denemek istersen de yapacağın patch i misc files kısmına koy Write SCRIPT e tıkla telefon kabul ederse olur kabul etmezse dediğim gibi Far Manager kullanman gerek.
Arkadaşlar değişim cihazi olarak c510 geldi ama bu a2 tool tanimiyor telfnu hata veriyor a2_ldr_version,err details:0000104A boyle ne olablr??
quote:
Orijinalden alıntı: umit_53 Arkadaşlar değişim cihazi olarak c510 geldi ama bu a2 tool tanimiyor telfnu hata veriyor a2_ldr_version,err details:0000104A boyle ne olablr??
gg setup porgramını kurdun mu?
quote:
Orijinalden alıntı: iscala
quote:
quote:
buraya koyabilirmisin
getjar.com da bulabilirsin google maps dahil k850 ile ilgili program oyun vs vs.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umit_53 Arkadaşlar değişim cihazi olarak c510 geldi ama bu a2 tool tanimiyor telfnu hata veriyor a2_ldr_version,err details:0000104A boyle ne olablr??
Abi aynı bilgisydan c902 modluyorum herseyi taninmiş yani pcnin
se(dd)at teşekkürler yardımın için....
quote:
Orijinalden alıntı: umit_53
quote:
quote:
Abi aynı bilgisydan c902 modluyorum herseyi taninmiş yani pcnin
A2 uploader in son sürümünü kullanıyorsun değil mi?
Evet en son surum tolyo kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: umit_53 Evet en son surum tolyo kardeşim
Kardeş identfy butonuna basıp telefonu bağlasana bi bakalım bilgileri gösterecekmi.