Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Beyler bu GFX işlerine artık el atacağım da...
    Bu GFX patchlerinden başka bir yol yok mudur?
    Ben eski kafa modifikatörlerdenim, gfx patchiyle falan uğraşmak istemiyorum...
    Bu gfxleri HEX kodlarıyla birlikte daha önceden belirlenmiş bir klasöre atma imkanım var mı?
    Yoksa A2 teller için sysgfx patchlerini gündeme getireceğim tanıdığım bazı patcherlara...

tpa/system/icons (icons klasörü yoktur,system in içine sağ tık yapıp new folder > adını icons koyuyosun.

İconları kodlarıyla düzenleyerek atıyosun.Sonrasında iconların arkaplanındaki transparanlık olmuyor,siyah görünüyor iconlar.Beyaz temayla çok sırıtıyor.

Yanlız ben şöyle bişi yapmıştım

menu.ml den bazı ikonlara ulaşabileceğimin farkına vardım sonrasında menu.ml nin içindeki ikonların adreslerini değiştirdim ve iconları menu.ml ile hepsini bi menu dizinine ekledim.

sonuç süper çalışıyor fakat bazı ikonlar menu.ml nin içinde yok.Eğlence , ajanda , ayarlar , mesajlar gibi dizinlerdeki ikonların hepsini değiştirebilirsin burdan.

• DB3150 cihazları GFX Patch yapın icons klasör açıp gerçekten kötü yani sürekli simsiyah tema kullanmanız gerekir.
    GFX patchda bu sorun olmaz

DB3200-DB3210 cihazları tpa/preset/system/icons un içindeki .ic dosyasını editleyerek yapılabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 20 Şubat 2010; 0:46:49 >
  • jjpatcher yapmak için
    tpa preset....ams içindeki jab.. ile başlayan dosyayı sağ tıklayıp read yaptığımda neden a2 progranım bulunduğu klasörün içinde ph-out isimli dosya çıkmıyor. bilen varmı.
    çok aradım ama ph-out dosyasını bulamadım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi How Ghastly -- 20 Şubat 2010; 14:36:06 >
  • quote:

SE-KADİR

jjpatcher yapmak için
    tpa preset....ams içindeki jab.. ile başlayan dosyayı sağ tıklayıp read yaptığımda neden a2 progranım bulunduğu klasörün içinde ph-out isimli dosya çıkmıyor. bilen varmı.
    çok aradım ama ph-out dosyasını bulamadım???

Kardeş read dediğinde yedeklemesi gerekir normalde. Sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Eğer Win7 filansa ondan sorun olmuş olabilir.
  • k790i ye hala yapılamıyor değil mi
  • Arkadaşlar w760i almıştım ısınamadım ve c510 aldım fakat ne yazıktır ki hiçbi telefonda k850i nin kalitesini bulamıyorum :( Bilen bir arkadaş varsa bana şu c510 un flashlı çekimlerde neden bu kadar iğrenç fotolar çektiğini açıklarsa memnun olurum. Tabi k850i den sonra c510 çok kötü gelmiş olabilir ama w800 bile gece çekiminde c510 a fark atar yani. Bir cyber-shot telefonda bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünmüyordum. Yazılımım r1ha035. Resimler kapkaranlık çıkıyor. Yüzler sapsarı. Güzel bir kamera driverı var mı bu sorunu düzelten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman
    Arkadaşlar w760i almıştım ısınamadım ve c510 aldım fakat ne yazıktır ki hiçbi telefonda k850i nin kalitesini bulamıyorum :( Bilen bir arkadaş varsa bana şu c510 un flashlı çekimlerde neden bu kadar iğrenç fotolar çektiğini açıklarsa memnun olurum. Tabi k850i den sonra c510 çok kötü gelmiş olabilir ama w800 bile gece çekiminde c510 a fark atar yani. Bir cyber-shot telefonda bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünmüyordum. Yazılımım r1ha035. Resimler kapkaranlık çıkıyor. Yüzler sapsarı. Güzel bir kamera driverı var mı bu sorunu düzelten?

C510 konusuna bak ,vardı orda...
  • oradaki konuda r1fa035 yazılımından önce bi driver paylaşılmış. r1fa035 çıktıktan sonra oyazılımın cam driverina daha iyi demiş paylaşan kişi. benim yazılımım en son yazılım ama inanın gece çekimleri berbat çok yazık ya c serisi telefon samsungun basit bi kameraya sahip 5603ünden daha kötü çekiyor flashla birlikte. Flash olmadan daha iyi de niye ışık verince resim daha kötü olur anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman
    oradaki konuda r1fa035 yazılımından önce bi driver paylaşılmış. r1fa035 çıktıktan sonra oyazılımın cam driverina daha iyi demiş paylaşan kişi. benim yazılımım en son yazılım ama inanın gece çekimleri berbat çok yazık ya c serisi telefon samsungun basit bi kameraya sahip 5603ünden daha kötü çekiyor flashla birlikte. Flash olmadan daha iyi de niye ışık verince resim daha kötü olur anlamış değilim.

K850 5 mp den 3mp telefona geçmek zor değil mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 22 Şubat 2010; 2:14:06 >
  • zormuş cidden ya Neyseki c510 konusunu biraz daha karıştırdım da şu konuya ulaştım.

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=190729

Gece çekimi sorunumu hallettim. Ayrıca kamera menüsüne yeni özellikler eklendi. Sony Ericsson telefonların en güzel yanıda bu işte modlanabilir olması.

• Hiç bu sorunla karşılaşan oldu mu? Genel de hangi layout u attıysam oldu.Font değiştirdim yine oldu?

EDİT:Sanırım büyük ikon kullanmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 24 Şubat 2010; 23:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Hiç bu sorunla karşılaşan oldu mu? Genel de hangi layout u attıysam oldu.Font değiştirdim yine oldu?

EDİT:Sanırım büyük ikon kullanmışım

iconu büyük kullanman yazıyı aşağıya çeker o yüzden olmuş birde eğer o şekilde kalsın icon güzel vs diyorsan saat alanını biraz yukarı çekmen gerek ve 25-27 olan alan yüksekliğini 35 falan yaparsan hiçbir şekilde yazının veya iconun yarım görünmemesi düzelir.

• @gurkan__252 Teşekkür ederim sorunu hallettim
  • trojan01

kulaklık simgesini paylaşırmısın
  • T700 model telefonumda son günlerde aşırı bir yavaşlama var. Mesaj felan yazarken böyle donuyor, çok yavaşlıyor. Ben basıyorum tuşlara harfler geç çıkıyor.
    Menülerde dolaşırken, medyada vb. aynı sorun var.

Nedeni ne olabilir? Müzikler felan hep hafıza kartında telefon belleğine hiçbirşey atmadım dolmasın diye. Acaba yazılımdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi veya virüs?
  • quote:

Pentacle*

T700 model telefonumda son günlerde aşırı bir yavaşlama var. Mesaj felan yazarken böyle donuyor, çok yavaşlıyor. Ben basıyorum tuşlara harfler geç çıkıyor.
    Menülerde dolaşırken, medyada vb. aynı sorun var.

Nedeni ne olabilir? Müzikler felan hep hafıza kartında telefon belleğine hiçbirşey atmadım dolmasın diye. Acaba yazılımdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi veya virüs?

Virüs giremez telefona da sen SEUS la bi güncelle telefonu kardeş yazılımdandır büyük ihtimalle.
  • arkadşlar. bir süredir merak edip duruyordum ve şu an titibarı ile w910i cep telefonuma bu a2 uploader ile bir kaç ekleme yapmak sitiyorum.

öncelikle sormak istediğim bir şey var. Acoustic dosyaları, teelfonun zil sesi seviyesini arttırırmı?
    Eğer öyle ise ilk sayfadaki bir sürü w910i acoustic dosyasından en iyisi en güvenlisi hangisidir? ben karar veremedim.

birde bu cam driver ne işe yarar? görüntü kalitesini arttırır mı yoksa ek özellikler falan eklemek için midir?

zaten hafıza kartına sığdığı kadar video çekebiliyorum. ekstradan ne avantajı var bu cam driver programlarının acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadşlar. bir süredir merak edip duruyordum ve şu an titibarı ile w910i cep telefonuma bu a2 uploader ile bir kaç ekleme yapmak sitiyorum.

öncelikle sormak istediğim bir şey var. Acoustic dosyaları, teelfonun zil sesi seviyesini arttırırmı?
    Eğer öyle ise ilk sayfadaki bir sürü w910i acoustic dosyasından en iyisi en güvenlisi hangisidir? ben karar veremedim.

birde bu cam driver ne işe yarar? görüntü kalitesini arttırır mı yoksa ek özellikler falan eklemek için midir?

zaten hafıza kartına sığdığı kadar video çekebiliyorum. ekstradan ne avantajı var bu cam driver programlarının acaba?

Acoustic le ses yüksekliğini(kulaklık-hoparlör) arttırabilirsin
    Camdriver ile kameranın daha net çekmesini sağlayabilirsin .

Acoustic i arkadaşımın W910 unda denedim hoparlör sesi yükseldi baya ve kulaklık sesi aşırı yüksek ses seviyesini kısaltırsın,Radyo kulaklık ses baya yükseldi +

http://www.4shared.com/file/234308478/8560470e/w910_hoparlr_kulaklk_acoustic.html

(A2uploader programında ifs/setting/acoustic klasörüne sürükle....)

Camdriver olarak ana kamera için W910,K660 G502 modelleri için 9 tane farklı çıktı...Bana göre en iyisi N1 - v4.1 CYBERSHOT (gece fotoları çok iyi ama videolarda yavaş çekiyor..)Neyse sen denersin tek tek...

http://www.4shared.com/file/120613167/b1cb8e7f/G502_K660_W910_TUM_CAMDRIVERLE.html

(A2uploader programında ifs/setting/camera klasörüne sürükle....)

Buda 3G ön kamera için Camdriver..(W90,K660,W890 ile uyumludur)...Bana göre en iyisi v3.25_Secondary_Videocall_Camera_VGA_CAM_for_w910

(A2uploader programında ifs/setting/camera klasörüne sürükle....)

http://www.4shared.com/file/211536587/f2beea43/W910W890K660_3g_camdriver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Mart 2010; 20:42:20 >

• Arkadaşlar bende T700 var ama güncel değil.Hem güncellemek hem ses ve cam driver atmak istiyorum nasıl yapacağımı anladım okudum ama bu 3 dosyayı (cam-akustik-yazılım) nerden bulabilirim? Veya şöyle sorayım hangi en güncel driverları tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde K850i telefon var üzerinde ki yazılım R1FA035 cid 52. ben bunu R1FA37 yapmak istiyorum. bilgisayara bağlayıp yapmaya çalıştığımda telefonunuz için yeni yazılım yok hatası alıyorum. birde tel çok yavaşladı kasılıyor. bu flashın aşırı patlaması ve resimlerin beyaz çıkması bu yazılımdan kaynaklanıyormuş sanırım. başka cam driverlar denedim ama sonuç değişmedi. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.