Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen Arkadaşlar Se(dd)at , Tolyo ,Direnom tşk ediyorum çok saolun.gerçekten verdiginiz bilgiler çok işime yaradı.
    ben biraz daha düşünmek ve araştırmak istiyorum.hepiniz çok saolun emeginize saglık.iyi geceler
  • c902 için camdriver mevcutmu? orjinali kötü.
  • quote:

muribbi

c902 için camdriver mevcutmu? orjinali kötü.

Olmazmı kardeş tabiki var ama burda bazı arkadaşlar denedi C902 de kameraları çalışmadı nedense bende anlamadım. Benim depoda olması lazım istersen bir dene. Birde esatoya bak orda başka driverlar da vardır.

http://www.esato.com/board/viewforum.php?forum=17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 9 Mart 2010; 16:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: king-esmer
    Benim Merak Ettigim Tek Şey w910i yi w595i ye çevirirsem. telefonumun ölme ihtimalinin olup olmadıgı.telefonumun elimde kalma olasılıgı varmı?birdaha çalışmama gibi? çöpe atılacak hale gelirmi?

Ölmez ,tekrardan W910 yazılımı atarak hayata döndürebilirsin ama DENEME...OLMAYACAK!!!!

Ama bazı arkadaşlar telefonun servislik olabilir yazmışlar.Ama eger senin dedigin gibi olucaksa tekrar hayata döndürebileceksem denemek istiyorum.

Peki Ben bunu nasıl yapacagım.A2 Uploader den yapılıyormuş fakat nasıl yapılıyor.bununla ilgili, benzeri bir konu varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Benim Merak Ettigim Tek Şey w910i yi w595i ye çevirirsem. telefonumun ölme ihtimalinin olup olmadıgı.telefonumun elimde kalma olasılıgı varmı?birdaha çalışmama gibi? çöpe atılacak hale gelirmi?

Ölmez ,tekrardan W910 yazılımı atarak hayata döndürebilirsin ama DENEME...OLMAYACAK!!!!

Ama bazı arkadaşlar telefonun servislik olabilir yazmışlar.Ama eger senin dedigin gibi olucaksa tekrar hayata döndürebileceksem denemek istiyorum.

Peki Ben bunu nasıl yapacagım.A2 Uploader den yapılıyormuş fakat nasıl yapılıyor.bununla ilgili, benzeri bir konu varmı?

kardeş denemeye bile değmez, illaki deneyeceksen W890,K660,G502 yazılımlarından birini dene....

FS ve MAIN + custom dosyalarını indirmen lazım...A2uploaderda yazılım atma diye araştır bulursun....

• w910i için şu an patch desteği az...
    Ama Bir patcher yetiştiriyorum şu an w910i kullanıyor...
    2 ay içinde falan iyi bir patcher olacak düzeye gelecek..
    İlk paylaşımlarını da yapabildi sonunda...
    Şu linkte 1053 nolu mesajla birlikte başladı:
    http://forums.se-nse.net/topic/37177-w910i-patches/page__st__1040

Yalnız o ciddi ciddi yetişene kadar w910i yi g502 ye çevirmek akıllıca olabilir..
    patch desteği daha iyi g502 nin... Zaten g502 cilerle iyi anlaşıyorum birlikte A2v2 patchlerine birlikte saldırıyoruz.
    Bu arada ben k850i promoding bölümünü şuradan devam ettiriyorum:
    http://www.mobil-forum.com/pro-modding-bolumu/24286-k850i-promodding-bolumu.html
    Burada kimsenin ilgilenmediğini farkettim...
    Ayrıca şuraya da bakabilirsiniz:
    http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=3600&start=50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 9 Mart 2010; 21:15:53 >

• !!!ACİL YADIM!!!

Telefonuma (w910i) youtube,facebook,twitter dosyalarını attım a2 den(yanlış bişilerde silmiş olabilirim.) sonra telefonu açtım veee tam olarak açılmadan...

*Yapılandırma hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun.* die bi yazı geldi.

w910i yada ona uyumlu __tpa/preset/custom__ dosyasını bana atabilecek varmı??? sanırım ordan bişiler sildim. ondan dolayı açılmıyor.ALLAH rızası için yardım edin :s size güveniyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king-esmer -- 11 Mart 2010; 13:25:15 >
  • Arkadaşlar K850i'deki akıllı arama özelliğinin diğer telefonlara da eklenme imkanı var mı, mesela W350i'ye?
  • quote:

!!!ACİL YADIM!!!

Telefonuma (w910i) yeni acoustic+cam diriver+bide o youtube,facebook,twitter dosyalarını attım a2 den(yanlış bişilerde silmiş olabilirim.) sonra telefonu açtım veee tam olarak açılmadan...

*Yapılandırma hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun.* die bi yazı geldi.Update service den güncellemek istedim fakat zaten telefonunuz en güncel sürüm dedi ve direk son geldi.(önceden son sürüm oldugu halde genede güncelleyebiliyordum) Lütfen Yardımcı Olurmusunuz!!!

w910i yada ona uyumlu __tpa/preset/custom__ dosyasını bana atabilecek varmı??? sanırım ordan bişiler sildim. ondan dolayı açılmıyor.ALLAH rızası için yardım edin :s size güveniyorum :)

kardeş bu kadar uzun yazmana gerek yoktu YAPILANDIRMA HATASI desen yeterdi :)
    customize.xml ---yi silmişsin....

Sadece---> customize.xml 'ti tpa/preset/custom a sürükle....

http://www.4shared.com/file/131994011/20071d3d/W910i_1202-9001_R6A_Customized.html

• quote:

quote:

!!!ACİL YADIM!!!

Telefonuma (w910i) yeni acoustic+cam diriver+bide o youtube,facebook,twitter dosyalarını attım a2 den(yanlış bişilerde silmiş olabilirim.) sonra telefonu açtım veee tam olarak açılmadan...

*Yapılandırma hatası.Şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun.* die bi yazı geldi.Update service den güncellemek istedim fakat zaten telefonunuz en güncel sürüm dedi ve direk son geldi.(önceden son sürüm oldugu halde genede güncelleyebiliyordum) Lütfen Yardımcı Olurmusunuz!!!

kardeş bu kadar uzun yazmana gerek yoktu YAPILANDIRMA HATASI desen yeterdi :)
    customize.xml ---yi silmişsin....

Sadece---> customize.xml 'ti tpa/preset/custom a sürükle....

http://www.4shared.com/file/131994011/20071d3d/W910i_1202-9001_R6A_Customized.html

Süpersin se(dd)at sorunum çözüldü.zaman ayırıpda ilgilendigin için saol.***** 5 yıldızı gerçekten hakediyosun.
    senin sayende face+youtube+twitter+play now menüleri geldi.önceden olmamıştı.
    ana menüdeki play now degişmiş vodafone live olmuş.onu tekrar playnow yapmak için ne yapmalıyım ?

• c902 yi bilgisayara tanıtmak için hangi program gerekli?
  • W910i

Telefona a2 uploaderden biraz fazla yüklemeler yaptım.telefon iyice karıştı.
    Telefonu Update Service den güncelleyerek sıfır hale getirmek istedim fakat güncelleyemedim.telefon modelini fln seçiyorum tam güncelleme işlemine başlıcak.direk son bölüme gidiyor.zaten güncel yazılım yüklü diyor ama önceden yüklüyodu.3 kere güncelledim telefonumu o şekilde. ama a2 den yaptıgım bazı şeylerden dolayı galiba güncelleme işlemini ordan yapamıyorum.

bu sorunumu nasıl giderebilirim. yada başka nasıl bi şekilde güncelleyebilirim.yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

muribbi

c902 yi bilgisayara tanıtmak için hangi program gerekli?

Kardeş telefonu pc ye tanıtmak için A2 Uploader ın yanında indirdiğin gg-setup isimli USB driver ı kurman lazım. Daha sonra denetim masasından donanım eklden tanıtırsın.

quote:

king-esmer

W910i

Telefonu Update Service den güncelleyerek sıfır hale getirmek istedim fakat güncelleyemedim.telefon modelini fln seçiyorum tam güncelleme işlemine başlıcak.direk son bölüme gidiyor.zaten güncel yazılım yüklü diyor ama önceden yüklüyodu.3 kere güncelledim telefonumu o şekilde. ama a2 den yaptıgım bazı şeylerden dolayı galiba güncelleme işlemini ordan yapamıyorum.

bu sorunumu nasıl giderebilirim. yada başka nasıl bi şekilde güncelleyebilirim.yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeş sende eğer A2 uploader la ful yazılım atmak istiyorsan zaten konunun ilk sayfasında nasıl yapıldığını anlattım! Yani konuya yeteri kadar ilgi göstermeden burda soru sormak biraz hazırcılık olmuyomu sence? Alt tarafı main, fs ve custom yükleyeceksin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 12 Mart 2010; 21:18:36 >

• king-esmer

W910i

Kardeş sende eğer A2 uploader la ful yazılım atmak istiyorsan zaten konunun ilk sayfasında nasıl yapıldığını anlattım! Yani konuya yeteri kadar ilgi göstermeden burda soru sormak biraz hazırcılık olmuyomu sence? Alt tarafı main, fs ve custom yükleyeceksin yani.

Ben ordan baktım araştırdım fakat Update Service den güncelleme kadar güvenlimi orası? ve Update Service den güncellenmedigi için senin dedigin yerdede sorun yaparmı? ben onun cavabını almak için yazmıştım aslında

• @king_esmer Anlatılanları aynen yaparsan bi sorun yaşamazsin. Update servisin de yaptığı aynı şey zaten istersen A2 uploaderla eski sürüm yükle sonra update servisle tekrar son sürümü yükle öylede olur.
  • c902 ye bir kaç cam driver denedim ve kamerayı kaybettim. orjinal driver buldum bir yerlerden oda işe yaramadı. işe yarayacak cam driver dosyası olanlardan rica ediyorum.
  • @tolyo arkadaşım ilk mesajındaki A2 Uploader paylaşımını indirmeye çalıştığımda çıkan mesaja bir bakarmısın acaba?

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

@tolyo arkadaşım ilk mesajındaki A2 Uploader paylaşımını indirmeye çalıştığımda çıkan mesaja bir bakarmısın acaba?

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

durdur o programı (indirirken) yoksa a2 yi virüs gibi görüyor bendede arada bir silmek için soruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscala -- 13 Mart 2010; 21:49:15 >
  • beyler a2 teller ve tüm se ler için mobil-forum u tercih edin. çok daha kapsamlı bilgiler mevcut olan bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

c902 ye bir kaç cam driver denedim ve kamerayı kaybettim. orjinal driver buldum bir yerlerden oda işe yaramadı. işe yarayacak cam driver dosyası olanlardan rica ediyorum.

Sağol Tolyo dediklerini yaptım oldu.sonrada update sevrsivden güncelledim. tekrar teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.