Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende c905 var. cid52 R1FA35 yazılım var. cid 53 R1FA35 yüklemek istiyorum olmuyo. cid 53 yapmak için özel bişeyler mi yapmak gerekiyo yada upgrade dosyasını mı yanlış yapıyorum. upgrade i se cda file maker 2.0 ie yazılımı da a2 ile atıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

gunaydinfn

arkadaşlar bende c905 var. cid52 R1FA35 yazılım var. cid 53 R1FA35 yüklemek istiyorum olmuyo. cid 53 yapmak için özel bişeyler mi yapmak gerekiyo yada upgrade dosyasını mı yanlış yapıyorum. upgrade i se cda file maker 2.0 ie yazılımı da a2 ile atıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Kardeş cid53 yapmaktaki amacın ne? Yazılım olarak hiçbişey değişmez yani bence uğraşma boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

arkadaşlar bende c905 var. cid52 R1FA35 yazılım var. cid 53 R1FA35 yüklemek istiyorum olmuyo. cid 53 yapmak için özel bişeyler mi yapmak gerekiyo yada upgrade dosyasını mı yanlış yapıyorum. upgrade i se cda file maker 2.0 ie yazılımı da a2 ile atıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

cid53 e geçersen kalıcı patch atamazsın
  • @tolyo arkadaşım ilk mesajındaki A2 Uploader paylaşımını indirmeye çalıştığımda çıkan mesaja bir bakarmısın acaba?

bunun virüs programına takılmayanını yükleyebilirmisin foruma acaba?
  • quote:

nohackmove

@tolyo arkadaşım ilk mesajındaki A2 Uploader paylaşımını indirmeye çalıştığımda çıkan mesaja bir bakarmısın acaba?

bunun virüs programına takılmayanını yükleyebilirmisin foruma acaba?

Kardeş yukarda cvp verildi diye ben cvp vermemiştim ama sorun A2 uploader dan değil virüs programından kaynaklanıyo. Sen A2 uploader ı indirirken Nod32 yi kapat. Nod32 A2 uploader ı virüs olarak görüyo ve engelliyo indirdikten sonra tekrar Nod32 yi açarsın korkma A2 uploadr virüslü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

gunaydinfn

Kardeş cid53 yapmaktaki amacın ne? Yazılım olarak hiçbişey değişmez yani bence uğraşma boşuna.

telefonun şarjla ilgili bi sorunu var. yazılımsal olduğunu düşünüyorum. seus son sürüm diyo. a2 ile yükleyecektim cid53 ü görünce onu yükleyeyim dedim. ne fayda sağlar bilmiyorum aslında. bide ben c905 leri cid53 olarak biliyodum

• quote:

gunaydinfn

telefonun şarjla ilgili bi sorunu var. yazılımsal olduğunu düşünüyorum. seus son sürüm diyo. a2 ile yükleyecektim cid53 ü görünce onu yükleyeyim dedim. ne fayda sağlar bilmiyorum aslında. bide ben c905 leri cid53 olarak biliyodum

Yok kardeş cid53 ün hiçbir etkisi olmaz aksine patch olaylarında sana engel olur hiç değiştirme sen cid52 iyidir. Ama şarj sorununu bilemem belki bataryanda sorun vardır.
  • bataryayı şarj aletini değiştirdim düzelmedi. bataryayı arkadaşın telde şarj ettim benim tele taktım yine düzelmedi. normalde 4 gün giderken birden bire 1 gün gitmeye başladı. bi uygulama açık kalmış olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

gunaydinfn

bataryayı şarj aletini değiştirdim düzelmedi. bataryayı arkadaşın telde şarj ettim benim tele taktım yine düzelmedi. normalde 4 gün giderken birden bire 1 gün gitmeye başladı. bi uygulama açık kalmış olabilir diye düşünüyorum

Kardeş sorun pek yazılımsal değil gibi bence ama istersen A2 uploader la bi yazılım tazele . Yazılımdansa düzelir belki ama düzelmezse servise verip yaptırman gerekir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

bataryayı şarj aletini değiştirdim düzelmedi. bataryayı arkadaşın telde şarj ettim benim tele taktım yine düzelmedi. normalde 4 gün giderken birden bire 1 gün gitmeye başladı. bi uygulama açık kalmış olabilir diye düşünüyorum

Evet ilginç bir şey ama benimde başıma gelmişti.
    Kronik Reset sorunu ve diğer kullanıma bağlı aksaklıklar ile ilgili olarak garanti bitimine 2 say kala servise yollamıştım. şarjımda 2 güne düşmüştü.
    W910i nin hiç bir dış aksamını ve bataryasını değiştirmeselerde tüm sorunlar (reset hariç) düzelmiş olarak geri geldi.

Şu an batarya 4-5 gün civarı gidiyor. günde yarım saat falan görüşme yapıyorum ortalama olarak.
  • Ben w910i yi 2.el olarak aldım.Teleonun garanti kagıdı vs. hiçbiri yok.w910i lerin garanti süresi kaç yıl ? Eger devam ediyorsa garantiye yollama şansım varmı?(imei numarası ile fln)
  • quote:

Orijinalden alıntı: king-esmer
    Ben w910i yi 2.el olarak aldım.Teleonun garanti kagıdı vs. hiçbiri yok.w910i lerin garanti süresi kaç yıl ? Eger devam ediyorsa garantiye yollama şansım varmı?(imei numarası ile fln)

evet oluyor ama eeğer cihaz değişimi olursa fatura gerekecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Ben w910i yi 2.el olarak aldım.Teleonun garanti kagıdı vs. hiçbiri yok.w910i lerin garanti süresi kaç yıl ? Eger devam ediyorsa garantiye yollama şansım varmı?(imei numarası ile fln)

evet oluyor ama eeğer cihaz değişimi olursa fatura gerekecek...

Bende Belki Telefonu Degişitiriler diye sormuştum.telefon biraz hor kullanılmış.belki bazı sorunları nedeniyle degiştirilir die sevinmiştim:D nese saglık olsun.
  • T700 için yeni bi camdriver

BrAzzUkA's BZK ® tarafından T700 Sony Ericsson CamDriver Version v7.0 SimplyShines ™
    *Geliştirilmiş kaliteli video kayıt ve yüksek fps.
    *352x288 video kayıt sanırım

http://depositfiles.com/files/oht7mxs9v
  • tolyo kardeş benm sony ericsson k850i var güncelleme yaptm telefona ses gitti lütfen yardmcı olurmsun ne yapmam gerek !!!tabi diğer arkadslarda yardımcı olabilirler lütfen kac gündür telefondan ses cıkmıyor plssss :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

güzel paylaşım

ya ustadlar ben bu sms ve mms nin aynı yere gelmesini sağlan şeyi yükledim telefon alak bulak oldu lütfen bir yardım edin ya nasil eski haline getirebilirim tel k850
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbor

ya ustadlar ben bu sms ve mms nin aynı yere gelmesini sağlan şeyi yükledim telefon alak bulak oldu lütfen bir yardım edin ya nasil eski haline getirebilirim tel k850

kardeş customize_upgrade.xml ile yaptın herhalde...
    Nese;
    düzeltmek için menü-ayarlar-fabrika ayarları-ayarları sıfırla yap

SMS ile MMS in aynı yerde yazmak için şu kodları customize_upgrade.xml yapıp tpa/preset/custom'a sürükle...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <customization>
    <registry>
    <unified-messaging>
    <settings reg-path="/apps/msg/unified-settings">
    <editor-mode type="str">unified</editor-mode>
    <limited-number-of-recipients>10</limited-number-of-recipients>
    <limited-short-messages>10</limited-short-messages>
    </settings>
    </unified-messaging>
    </registry>
    </customization>

• W910i için Önerilerini Bekliyorum.

1-Acoustic:4-5 tane acoustic denedim fakat hiçbiri hoşuma gitmedi.hoparlörden ses çok çıkıyor bu neden ses bozuluyor.kulaklık seside çok aşırı çıkıyor ve purn purn ses veriyo megabass da hiç dinlenmiyor.*bana önerebileceginiz bi ocoustic varmı?*

2-ahize sesi:ses çok az çıkıyordu onada bi acoustic attım ses çok iyi geliyor fakat karşı tarafada çok aşırı ses gidiyormuş.bunu bi çaresi varmı mıdır?

3-Cam driver:3-4 tane denedim ve k660 cam driver atım o hoşuma gitti eger sizin önerdigniz bi cam driver varsa onlarıda deneyim.

Bunlardan hariç verebileceginiz diger bilgilerede açıgım.şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

W910i için Önerilerini Bekliyorum.

1-Acoustic:4-5 tane acoustic denedim fakat hiçbiri hoşuma gitmedi.hoparlörden ses çok çıkıyor bu neden ses bozuluyor.kulaklık seside çok aşırı çıkıyor ve purn purn ses veriyo megabass da hiç dinlenmiyor.*bana önerebileceginiz bi ocoustic varmı?*

2-ahize sesi:ses çok az çıkıyordu onada bi acoustic attım ses çok iyi geliyor fakat karşı tarafada çok aşırı ses gidiyormuş.bunu bi çaresi varmı mıdır?

3-Cam driver:3-4 tane denedim ve k660 cam driver atım o hoşuma gitti eger sizin önerdigniz bi cam driver varsa onlarıda deneyim.

Bunlardan hariç verebileceginiz diger bilgilerede açıgım.şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Acoustic te yapacak birşey yok çıkanları deniyeceksin ve sana uygun en iyisini bulacaksın!
    (php_play_2,3,4-->sadece kulaklık sesleri,farfiel_play-->hoparlör sesi)

Camdriverler:

-Toplam 9 camdriver mevcut(orginaller dahil)
    -Bu zamana kadar çıkan W910,K660,G502 & Z770 ile uyumludur

http://www.4shared.com/file/120613167/b1cb8e7f/G502_K660_W910_TUM_CAMDRIVERLE.html

3G ön camdriverler
    -Toplam 5 camdriver mevcut(orginaller dahil)
    -W910,W890,K660 la uyumludur.

http://www.4shared.com/file/211536587/f2beea43/W910W890K660_3g_camdriver.html

• Ben Tavsiye Bekliyodum ama genede saol.
    10 tane acoustik varsa bunlardan birisi en çok indirilendir.herkezin tercih ettigi dosyaları ögrenmek istemiştim.
    verdigin bilgilede işimi görür. :)
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.