Orijinalden alıntı: king-esmer Ben Tavsiye Bekliyodum ama genede saol. 10 tane acoustik varsa bunlardan birisi en çok indirilendir.herkezin tercih ettigi dosyaları ögrenmek istemiştim. verdigin bilgilede işimi görür. :)
@seddat Valla helal olsun yardıma ihtiyaç duyanların imdadına yetişiyorsun, bir 'öf' bile demeden. Tebrikler. Keşke sende de K850 olsaydı 5mp arenasında görseydik:D
teşekurler usdad galiba tel eski haline geldi çok teşekurler
quote:
Orijinalden alıntı: kemalbor teşekurler usdad galiba tel eski haline geldi çok teşekurler
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
Orijinalden alıntı: king-esmer Ben Tavsiye Bekliyodum ama genede saol. 10 tane acoustik varsa bunlardan birisi en çok indirilendir.herkezin tercih ettigi dosyaları ögrenmek istemiştim. verdigin bilgilede işimi görür. :)
bu acoustic süper.ses gerçekten çok düzeltilmiş.normalde ses az ve çok tizz çıkıyodu şimdi ise ses daha genişten geliyo ve ses seviyeside baya artmış.sesi sona vurunca cızırtı yapıo fakat 2 kademe düşür çok güzel ses elde ediliyo. se(dd)at çok saol
Arkadaşlar A2 Uploader ile C903 e flash tema atabilir miyim?
Arkadaşlar bu telefonun orjinal dosyalarını nasıl yedekliyeceğiz biri anlatırsa çok iyi olcak...
hocam senden son istek bu verdiğin prgram dahilinde dosyayı sürklersek orjinal dosyaları çekebilirsiniz demişin ama ben bu MAIN-FS bulamadım nerden sürükliyeceğim onu...
Bu arada arkadaşlar @se(dd)at hocamızın verdiği acoustic dosyasında il sırada yer alan klasör ismi (C905 -Best-sOuNd by Mr.CeLULaR y RAC) adlı klasördeki acoustic çok iyi ses baya farketti basslar arttı sanki kulaklık çıakrdığınızda bile sesde hissedilir artış var... Arkadaşa yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies
hocam senden son istek bu verdiğin prgram dahilinde dosyayı sürklersek orjinal dosyaları çekebilirsiniz demişin ama ben bu MAIN-FS bulamadım nerden sürükliyeceğim onu...
Bunlar sana lazım olacak...SEUS dışında a2uploaderdanda yazılım atabilirsin. A2uploaderda , A2 modellere yazılım atmayla aynı araştırırsan bulursun:)
MAIN--->Telefonun çalışma prensibi vs. FS------>Orginal resim,müzik,java,menüml,driversler vs.
Bunlar sana lazım olacak...SEUS dışında a2uploaderdanda yazılım atabilirsin. A2uploaderda , A2 modellere yazılım atmayla aynı araştırırsan bulursun:)
MAIN--->Telefonun çalışma prensibi vs. FS------>Orginal resim,müzik,java,menüml,driversler vs.
ben seus ile güncelleme yaptım senin verdiğin bu dosyalar acaba son güncel dosyalarmı...değilse benim güncel yazılım dosyalarımı nerden çıkarabilirim...
en son çıkan c903 yazılımı R1GA034 yazılımı oda işviçre için seninki GA028 olması lazım :) işte tam orginal
Sony Sketch Bold Yazı Tipini kullanmak istiyorum fakat telefona attıgımda yazılar çok küçük oluyoo.diger fontlar ile aynı boyda degil.Başka yerlerden de denedim fakat onlarda küçüktü sanırım birbirlerinin kopyası onlarda. Sony Sketch Bold fontunu düzeltme gibi bi şansım varmı?
Merhaba İbrahim Bey ben Furkan. Sizden bir ricam olacak.Bnm k850 sorun cıkartıyor yeni sürüm yüklemek istiorum ama tüm linkler ölmüs.(İmzanızdaki depodan yükledim ama eski windows98 görünümü gibi oldu ve ingilizce,tel acılınca hata uyarısı gelior ve sadece teli acıp kapatabiliorum.)Rica etsem bana türkce son sürüm linki verebilirmisiniz??? bide seus tli görmüyor nasıl tanıtabilirim...
simdiden tesekkürler
quote:
what!!!
Merhaba İbrahim Bey ben Furkan. Sizden bir ricam olacak.Bnm k850 sorun cıkartıyor yeni sürüm yüklemek istiorum ama tüm linkler ölmüs.(İmzanızdaki depodan yükledim ama eski windows98 görünümü gibi oldu ve ingilizce,tel acılınca hata uyarısı gelior ve sadece teli acıp kapatabiliorum.)Rica etsem bana türkce son sürüm linki verebilirmisiniz??? bide seus tli görmüyor nasıl tanıtabilirim...
simdiden tesekkürler
Kardeş sen nereye baktın bilmiyorum ama linkler sağlam. Depodan yükledim win98 gibi oldu demişsin tam anlamadım telefonmu win98 gibi oldu? Sana direk linkleri veriyorum bunları indir ve ilk sayfadaki tarif ettiğim gibi A2 uploader la yükle telefona düzelir.
Tesekkür ederim. Win97 gibi dediğim yani tema,görünüs eski windows97 temalarına benziyor demek istemistim.linklerden dosyaları indiriyorum a2 uploader ile önce fs-main atıp flaslayacağım sonrada costum dosyalarını klasöre kopyalayacağım...bn böyle bilorum doğru galiba tekrar tesekkürler iyi aksamlar...
tolyo kardesim aklıma yeni geldi,ne yaptıysam k850i modem olarak kullanamadım.pcye bağlayınca ağa bağlanıldı dior ama hicbir yere girmiyor.Biliyorsan tarif edermisin...
quote:
what!!!
tolyo kardesim aklıma yeni geldi,ne yaptıysam k850i modem olarak kullanamadım.pcye bağlayınca ağa bağlanıldı dior ama hicbir yere girmiyor.Biliyorsan tarif edermisin...
Kardeş o dediğini hiç denemedin ben pek bilgim yok zaten randuman alacağını da sanmam uğraşma bence.
3G modem almayı düşünüyorum ama almadan telle 3gyi denemek istemistim.3g farkı warsa alacaktım ne yaptıysam calısmadı.
Yeni bir link buldum icinde r1fa035 vodafone,r1fa036 ve r1fa037 sürümleri var.editlenerek cıkartılmıs sürümler galiba bildiğim kadarıyla son sürüm r1fa035.verildimi bilmiorum ama isine yarayan olabilir bircok modelin orjinal dosyaları mevcut.