hocam o w705.rar değilmi dedıgınız custom. içinde custom ve language adlı ıkı klasor var...
bu arada sorun duzeldı hocam zaten rakamlar gıttı yazılar geldı ama bu sefer de ıngılızce oldu turkçe olmuor... :(
quote:
nebigil25
hocam o w705.rar değilmi dedıgınız custom. içinde custom ve language adlı ıkı klasor var...
bu arada sorun duzeldı hocam zaten rakamlar gıttı yazılar geldı ama bu sefer de ıngılızce oldu turkçe olmuor... :(
Kardeş custom klasöründe customize.xml dosyası olması lazım onu not defteriye aç bak bakalım içinde dil seçeneklerinde tr varmı. Sonra Language klasörünede bak onda da tr.lng dosyası varmı. Bunlar varsa olur yoksa C-Asia customu bulman gerekir telefonu Türkçe yapman için.
hocam ben sıze su w705.rar dosyasını gondersem baksanız dedıgınız custom mı dıe ben hıc analmıyorum da... ?
quote:
nebigil25
hocam ben sıze su w705.rar dosyasını gondersem baksanız dedıgınız custom mı dıe ben hıc analmıyorum da... ?
Yukarda dediklerime bakarak sende anlayabilirsin. İstersen upload et bi siteye bende bakayım.
<allowed-language>tr</allowed-language> hocam custom klasorunun ıcınde bu var
tr.t9 language klasrunun ıcınde de bu var. doğru di mi? ama neden türkçe olmuyor o zaman ? :(
bu bendekı c asia demek oluyordımı hocam?
upload etmeyı bılsem keske hocam :( mail adresınız varsa gonderım hemen hocam?
language klasorunde de ıkı tane vardı hocam tr yazan dosya ıkısını de upload ettım bı bakarmısın sana zahmet. ilgin için senden Allah razı olsun hocam...
@nebigil25
Sendende razı olsun katrdeşim. Upload ettiğin dosyalar Türkçe dosyaları. Şimdi sen dediğim gibi baştan Main ve FS yi yükle telefona bunları yükledikten sonra telefonu A2 Uploader dan ayır ve hiç açmadan custom klasöründeki dosyaları ve Language klasöründeki dosyaları telefona yükle sonra aç telefonu.
Custom dosyalarını tpa/preset/custom adresine Language klasöründeki dosyaları tpa/preset/system/language adresine atacaksın. Yapılış şeklide ilk sayfada anlattığım gibi sürükle bırak yöntemi.
MAİN VE FS tekrar yüklücem anladım hocam. telefonu a2de ayır demıssınız ama maın ve fs tel kapalıyken yapıp sopnra da file system toollsdan ıkıncı dedıklerınızı yapmamız gerekmıormu yanı telı ayırırsam tpa ya giremem ki? hocam kızmayın gercekten hıcbır bılgım yok...
quote:
nebigil25
MAİN VE FS tekrar yüklücem anladım hocam. telefonu a2de ayır demıssınız ama maın ve fs tel kapalıyken yapıp sopnra da file system toollsdan ıkıncı dedıklerınızı yapmamız gerekmıormu yanı telı ayırırsam tpa ya giremem ki? hocam kızmayın gercekten hıcbır bılgım yok...
Kardeş bilmediğinin farkındayım zaten de ilk sayfayı iyi okumuyorsun anlaşılan. Main ve FS yi yükledikten sonra telefonu A2 uploader dan ayıracaksın ve tekrar File system tool den bağlayacaksın orda zaten klasörler gözükür ordan atacağın yerlere gelip dosyaları sürükle bırak yaparak atacaksın işlemler bittikten sonra altta shut down fs manager butonu var ona tıklayıp telefonu ayırıp açacaksın bu kadar.
ben sole yaptım once a2 yı actım add butonundan maın ve fsyı ekledım flash dedım tel kapalı ıken cye bastım sonra usb taktım. ıkı dosyayı da once maın sonra fs olmak uzere sureklı cye basılı tutarak flash yaptım. o kadar bastımkı cye parmagım agrıdı. :) ıkısıde yaklasık 600er sanıye surdu. sonra telı acmadan ready yazısını gordukten sonra yanı fıle system tools dedım usb cıkartıp da. sonra yıne cye bastım sora usb taktım yn ready dıyınce. dedıgınız gıbı Custom dosyalarını tpa/preset/custom a; Language klasöründeki dosyaları da tpa/preset/system/language adresine attım tabi önce tpa/preset/system/language dakı eskı dosyaları tek tek sıldım. bunları surukle bırak ıle yaptım. sonra shut down ve quıt dedım usbyı cıkardım. telefonun bataryasını cıkardım tekrar taktım actım telefonu. durum bu hocam hersey normal ama ıngılızce :(
bir de hocam kızmazsan bu maın ve fs tam olarak ne ıse yarıyor yukluyoruz ya neyı degıstırıyor bunlar. custom dosyaları falan neyı degıstırıyor.
tekrar tesekkur ederım hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: nebigil25
ben sole yaptım once a2 yı actım add butonundan maın ve fsyı ekledım flash dedım tel kapalı ıken cye bastım sonra usb taktım. ıkı dosyayı da once maın sonra fs olmak uzere sureklı cye basılı tutarak flash yaptım. o kadar bastımkı cye parmagım agrıdı. :) ıkısıde yaklasık 600er sanıye surdu. sonra telı acmadan ready yazısını gordukten sonra yanı fıle system tools dedım usb cıkartıp da. sonra yıne cye bastım sora usb taktım yn ready dıyınce. dedıgınız gıbı Custom dosyalarını tpa/preset/custom a; Language klasöründeki dosyaları da tpa/preset/system/language adresine attım tabi önce tpa/preset/system/language dakı eskı dosyaları tek tek sıldım. bunları surukle bırak ıle yaptım. sonra shut down ve quıt dedım usbyı cıkardım. telefonun bataryasını cıkardım tekrar taktım actım telefonu. durum bu hocam hersey normal ama ıngılızce :(
bir de hocam kızmazsan bu maın ve fs tam olarak ne ıse yarıyor yukluyoruz ya neyı degıstırıyor bunlar. custom dosyaları falan neyı degıstırıyor.
tekrar tesekkur ederım hocam...
İlk olarak şunu hatırlatayım telefonu c ye basarak bağladıktan sonra yani işlem yapmaya başladıktan sonra c tuşundan parmağını çekebilirsin. Eğer dosyaları eksiksiz olarak yerlerine attığın halde Türkçe olmadıysa elindeki dosyalar uyuşmuyor demektir. Sen şu custom ve language klasörlerinin tamamını upload et bakalım neymiş şunlar.
Birde şöyle bişey dene bakalım; custom klasöründeki customize.xml dosyasını tekrar at adresine ve telefonu hiç açmadan SEUS (Sony Ericsson Update Servis) la güncellemeyi dene.
hocam bunlar custom dosyaları. language ıcındekılerı de atıcam bırazdan
hoca bu arada yaptım dedıklerınızı yıne sonuç ingilizce türkçe olmadı. uptade olayı da sitede w705 modeli için yok :( sizin imzanızdakı yerden de bulamadım :(
hoca bu arada yaptım dedıklerınızı yıne sonuç ingilizce türkçe olmadı. uptade olayı da sitede w705 modeli için yok :( sizin imzanızdakı yerden de bulamadım :(
Kardeş Update Servis Programının linkini vereyim indir yanlız upload ettiğin dosyaları toplu halde tek klasör olarak paylaşırsan iyi olur böyle tek tek olmaz. custom ve language klasörünü tek kalsörde rar yapıp öyle upload et.