Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nebigil25

http://www.turkcepaylas.com/W705/1447.html

buyrun hocam

bu arada bende sony ericson pc suite var ama ordan update olmuyor sanırım...

Kardeş verdiğin dosyalarda bi anormallik görünmüyor yani dosyaları yüklediğinde Türkçe dil seçeneği gelmesi lazım ayarlara girip bakınca orda görünmesi laızm normalde. Bu W705 Türkiyede satılmıyormu ki sonyericsson.com.tr de update desteği yok? Update serviste işe yaramazsa W705 kullanan birinden customunu isteyip yüklemen gerek.

• hocam verdiğiniz linkten uptade indirdim. şunu dedi: telefonunuzda zaten en son sürüm mevcut... ? :( bu telefon türkçe olmucak galıba :(
  • quote:

nebigil25

hocam verdiğiniz linkten uptade indirdim. şunu dedi: telefonunuzda zaten en son sürüm mevcut... ? :( bu telefon türkçe olmucak galıba :(

Update servis hangi sürümün yüklü olduğunu customa bakarak anlıyor yani kullandığın customize.xml demekki son sürüme ait. Sen en iyisi W705 kullanan birinden custom iste onu yükle.
    C-Asia custom bulabilirsen Maini Fs yi ve customu atman yeterli olur sonradan language yüklemene gerek kalmaz.
  • ya bulamadım nette hiç ya of :( yine de çok teşekkür ederim hocam bu kadar ilgilendiniz Allah razı olsun...
  • http://forums.se-nse.net/topic/47655-w705-c-asia-custompack/

http://filespump.com/w705-main-fs-custom-cid53.html

HOCAM zahmet olcak ama bu iki siteden birinde olabilir mi ya sana zahmet bir baksan...
  • http://filestreasury.com/?route=search&s=4&query=w705+main+fs+custom+cid53&wmid=4&hl=TR

bir de burda var hocam korkuyorum yuklemeye size zahmet bı bksanız hangısı...
  • ya bu sitelere üyelik paralıymış zaten. benim tel böle kalacak heralde :(
  • ttp://www.turkcepaylas.com/W705_1220-4936_R3A_Customized_India/1450.html

hocam bunu buldum seusers sitesinden o sitede uzantısı rusya abd fransa tayvan falan olan bir sürü custom dosya var ama ben karar veremedım türkiye yok. ındıa sectım asyada dıe. ama hocam bunlardan dogru olanı var mı varsa hangısı ? :( site bu

http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1296
  • hocam language klasöründekileri tek tek silip sora atıcam dımı?
  • hocam sonunda oldu çok mutluyum ya size de haber vereyim dedim. az oncekı verdıgım lınktekı ındıa olan var ya onu maın ve fs olarak flashladım yıne eskı custom dosyalarını surukle bırak dedım. language klasorune hıc ellemedım. oldu :) sanırım maın fs lerde sorun varmıs ya da language de varmıs. cok tesekkur ederım hocam ılgınnız ıcın Allah razı olsun...
  • quote:

nebigil25

hocam sonunda oldu çok mutluyum ya size de haber vereyim dedim. az oncekı verdıgım lınktekı ındıa olan var ya onu maın ve fs olarak flashladım yıne eskı custom dosyalarını surukle bırak dedım. language klasorune hıc ellemedım. oldu :) sanırım maın fs lerde sorun varmıs ya da language de varmıs. cok tesekkur ederım hocam ılgınnız ıcın Allah razı olsun...

Denk gelişe yapmışsın resmen haa yoksa normalde india customda Türkçe dil yok diye biliyorum hadi geçmiş olsun.
  • saol hocam cok kafanı sısırdım ama son bır sorum olacak daha önce de sordum. bu fs maın ve custom attık ya tele bu tam olarak ne işe yarıyor. telefonun neyini etkiliyor ne değişiklik oluyor. çok sağol hocam şimdiden. ilgin için çok teşekkür ederim...
  • quote:

nebigil25

saol hocam cok kafanı sısırdım ama son bır sorum olacak daha önce de sordum. bu fs maın ve custom attık ya tele bu tam olarak ne işe yarıyor. telefonun neyini etkiliyor ne değişiklik oluyor. çok sağol hocam şimdiden. ilgin için çok teşekkür ederim...

Kardeş sen en başta bu dosyaları ne amaçla aradın yada atmak istedin bilmiyorum ama bunlar telefonun yazılım dosaları. Yani bunlar telefona yüklenmeden telefonu kullanamazsın. Extra bi özellik için değil yani bunlar. Main ana yazılım dosyası. FS (File System dosyası) yani ana yazılımın kullandığı sistem dosyalarının bulunduğu yazılım dosyası.(camdriver,acoustic,font gibi)
    Custom da telefonun dilinin, versiyon bilgilerinin, menüyle ilgili bazı dosyaların bulunduğu yazılım dosyaları.
  • o zaman ben boşuna yapmışım :) telefonu zaten yeni aldım bunlar vardı içinde :) yalnız şu akustik cam font falan onlar ıse yarar belkı yuklersem sımdı tema falan arastırım.

çok sağol hocam tekrardan Allah razı olsun..
  • Tolyo kardeşim bana uyarıda bulunmuştu önce ilk bu işe girştiğim için algılayamamıştım. Arkadaşlar bu işe yeni girenler telefona programlar tema karakter menü vs eklemedne önce muhakak dosyalarını yedeklesinler. Bu çok önemli ben ilk yapışımda gecenlerde telefonu mahvediyodum nerdeyse bütün yazılar yok oldu telefonu açıyorum yazı yok temalar felan birbirine girdi neyse sonra sakince düzelttim olayı yedek almanız çok önemli bu yüzdne kesinlikle herhangi bir ek bişey yüklemeden önce telefonu yedekleyin.

Telefonu açıp ekranda hiç bişey göremeyince suratımın o şeklini görmeniz lazımdı

• merhaba Tolyo...

Yardım edersen sevinirim...

c903 sahibi bi SE kullanıcısıyım ve telefona flash temalar yüklemek istiyorum...

1) İlk sayfada yer alan flash temalar c903 ile uyumlu mudur?
    2) A2 ile bunları telefona nasıl atarım? Telefonu nasıl bağlarım? Pcye indirdiğim flash temaları nereye atarım?

Teşekkürler
  • quote:

KafzieL

merhaba Tolyo...

Yardım edersen sevinirim...

c903 sahibi bi SE kullanıcısıyım ve telefona flash temalar yüklemek istiyorum...

1) İlk sayfada yer alan flash temalar c903 ile uyumlu mudur?
    2) A2 ile bunları telefona nasıl atarım? Telefonu nasıl bağlarım? Pcye indirdiğim flash temaları nereye atarım?

Teşekkürler

Merhaba kardeşim. Şimdi C903 ün flash versiyonu kaçtı hatırlamıyorum ama 2.1 olabilir senin yapacağın flash temaları atıp denemek çalışanları kullanmak. Bilhassa yeni modeller için olanları dene.

2. sorunun cevabı zaten ilk sayfaada var kardeş ilk sayfay dikkatlice okursan herşeyi bulursun.

İşlemleri yapmaya başlamadan önce telefonu pc ye tanıtman gerek. A2 Uploader ın yanında ggsetup isimli usb driverı var ister onu kur ister telefonun cd si varsa cd yi tak telefonu donanım ekle diyerek tanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 19 Mayıs 2010; 12:41:19 >

• slm arkadaşlar bana font lazım bilen var mı yaaa
  • arkadaşlar ben a2 upload birtürlü kuramadım yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar a2 uploader ı kurdum telefonu da tanıttım ama program açılmadı
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.