Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dil herhalde manuel olarak yüklenecek....
    Yalnız diğer custom dosyaları olmayınca ne oluyor bilmiyorum...
    Yine en iyisi custom yüklemek gibi görünüyor..
    Kolay gelsin..
  • Slm arkadaşlar.bişey soracaktım size bu sony c902 yi webcam olarak kullanabiliyomuyuz.varsa programı linkini vrip kurulumunu anlatır mısınız.şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar benim c902 durup duruken camera ve ahize sorunu verdi camera kapagını actıgımda dokunmatik tuslar felan yanıyo ama siyah ekranda kalıyor bir müddet zonra tekrar kapanıyor konusma sırasındada ahizeden ses gelmiyor ama benim sesim karsı tarafa gidiyor yazılım güncellemesi yaptım genede düzelme olmadı ve telefon düsme felan yasamadı hiç bir sorun yokken kendi kendine oldu yardım ederseniz sevinirim (yanlıs yere yazdıysam özür dilerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecey_19

arkadaşlar benim c902 durup duruken camera ve ahize sorunu verdi camera kapagını actıgımda dokunmatik tuslar felan yanıyo ama siyah ekranda kalıyor bir müddet zonra tekrar kapanıyor konusma sırasındada ahizeden ses gelmiyor ama benim sesim karsı tarafa gidiyor yazılım güncellemesi yaptım genede düzelme olmadı ve telefon düsme felan yasamadı hiç bir sorun yokken kendi kendine oldu yardım ederseniz sevinirim (yanlıs yere yazdıysam özür dilerim)

kimse yardım etmeyecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecey_19

arkadaşlar benim c902 durup duruken camera ve ahize sorunu verdi camera kapagını actıgımda dokunmatik tuslar felan yanıyo ama siyah ekranda kalıyor bir müddet zonra tekrar kapanıyor konusma sırasındada ahizeden ses gelmiyor ama benim sesim karsı tarafa gidiyor yazılım güncellemesi yaptım genede düzelme olmadı ve telefon düsme felan yasamadı hiç bir sorun yokken kendi kendine oldu yardım ederseniz sevinirim (yanlıs yere yazdıysam özür dilerim)

a2 uplader programı ile yazılım yükleyin sorun düzelmezse donanımsal olma ihtimali yüksek
  • arkadaşlar herkese merhaba

iki sorum olacak

1. a2 programı windows 7 de kullanılıyormu? yoksa xp ilemi kullanmak zorundayız?
    2. g502 için sadece kulaklık sesi yükseltme akustiği atmak istiyorum. hangisini atmamı tavsiye edersiniz.

hak verirsinizki çok fazla sayfa var bir bilen varsa ve cevap yazarsa şimdiden teşekkür ederim.

herkese iyi çalışmalar
  • T700 ALDIM..Bu olayı anlayamadım..uploaderi kurcaz..iide patch ilk sayfada T700 e göre yok..o önemli değilmi...bide o temalar vs her telefona ooluyormu..mesele k850i denmiş birinde temalar var .onlar T700 olmazmı..?
  • @ilkerring

-A2 Uploader ın son srümünün win7 yi desteklediği söyleniyordu denemene gerek.
    -Acoustic olarakta sana tavsiyede bulunabilecek olan başka bir G502 kullanıcısı olur çünkü her acoustic her telefonda aynı sonucu vermiyor yani telefondan telefona değişiyor. Senin acoustic leri deneyerek en idealini bulman gerek.

@Neophron

Kardeş ilk sayfada zaten bütün patchler yok sen patch arıyorsan şu linke bak.

http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewforum.php?forum=26

Flash temalarda telefonun flash versiyonuna göre değişiyor flash 2.0 sa K850i ye olan temalar olur flash 2.1 se C902 ve sonraki modellere olanlar olur deneyerek hangilerinin olduğunu anlarsın.

• dostum uploaderi yükledim...ggsetup diye bişew var ...onuda yükledim flash driver diye..mesela camera için dat uzantılı dosya indirdim..onu nasıl yükleyeceğiz ille yazılım ve patch yükleyip mi atabiliyoruz tele?
  • bişey sorucam, ben kendi acoustiğimden memnunum ama sadece ahize sesi az geliyo, yüksek ahize sesi olan bi driver ın ahize sesi ile ilgili dosyalarını atsam olur mu?

ve oluyorsa yüksek ahize sesi olan bi acoustic ve ilgili dosyaları söyler misiniz?
  • @ilkerring

Tüm A2 lerin sadece kulaklık sesleri birbirlerine %100 uyumludur.

Bunu deneyebilirsin...
    http://www.4shared.com/file/RFq0Sj0x/A2_kulaklk_acoustic.html

İndirdiğin acousticlerinm içibdeki php_play (2-3-4) ve Sysconn_fm kulaklık içindir..

@Neophron
    A2upğloader'ı aç.FileSystemTool a gir.Telefonu kapat."C" tuşuna basılı tutarak usb ye bağla. ifs/setting/camera'ya gir ve sürükle o ".dat" uzantısını....
  • GGSetup (Gordon's Gate)

son version
    v2.2.0.8
    http://www.4shared.com/file/t-iXoZfW/GGSetup.html

Eski versionunu silin ve ardından yeni versionu kurabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

K850i İçin custom atmadan telefonu açabilme patchi..
    Yani sadece main ve fs ile telefon açılır...

quote:

;K850 R1FA035
    ;Phone works without finalization (custom pack).
    ;(c) McG
    ;(p) Lathander Crusader
    ;Idea by GVELF aka Kaa
    113D5FCC: 0AD1 C046

Bir kaç model için daha vardı bundan ben de w595 ten portlamıştım...

Dostum bu patch i tam anlamadım custom atmadan açılıyo derken dili ne oluyo telefonun? Ve customdaki diğer dosyalar olmayınca ne oluyo?

ben customsuz main ve fs ile yazilim attim k850i'ye customu unutmuşum ''destek için operatörünüze veya yetkili servise başvurun'' yazdi ekranda
    Tekrardan main fs ve custom attim düzeldi seddat sagolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

arkadaşlar herkese merhaba

iki sorum olacak

1. a2 programı windows 7 de kullanılıyormu? yoksa xp ilemi kullanmak zorundayız?
    2. g502 için sadece kulaklık sesi yükseltme akustiği atmak istiyorum. hangisini atmamı tavsiye edersiniz.

hak verirsinizki çok fazla sayfa var bir bilen varsa ve cevap yazarsa şimdiden teşekkür ederim.

herkese iyi çalışmalar

Windows 7de A2 uploade programını kullanabılırsın.Bende sorun yok
  • k850i icin şöle adam akıllı yüksek seste bi akustik varmıdır ? telefon görüşmelerinde karsıdan gelen sesi hic duymuyorum yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakı buzu

k850i icin şöle adam akıllı yüksek seste bi akustik varmıdır ? telefon görüşmelerinde karsıdan gelen sesi hic duymuyorum yaw

+1

çok iyi olurdu bende duymuyorum
  • quote:

mcardle

quote:

rakı buzu

k850i icin şöle adam akıllı yüksek seste bi akustik varmıdır ? telefon görüşmelerinde karsıdan gelen sesi hic duymuyorum yaw

+1

tolyo_mix i deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 19 Haziran 2010; 16:10:47 >
  • quote:

quote:

mcardle

quote:

rakı buzu

+1

tolyo_mix i deneyin.

sadece ahize sesi ile ilgili dosyaları atsam olur mu?
    olursa o dosyaların isimlerini söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 19 Haziran 2010; 16:21:38 >
  • quote:

mcardle

Ben tamamını tavsiye ederim ama dosya isimlerini vereyim.

farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü
    farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü
    PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği
  • quote:

quote:

mcardle

Ben tamamını tavsiye ederim ama dosya isimlerini vereyim.

farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü
    farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü
    PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği

daha önce acousticinizi kullandım ama müzik dinlerken sesler aşırı yüksek geldi o yüzden tamamını atmıyorum
    bana sadece ahize sesi yüksek olsun yeter
    teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.