Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C903 telefonuma bazı flash temalar attım bazısı sorunsuz çalıştı ancak bazı temalar yüklenmesine rağmen yön tuşlarının ortasındaki tuş olan seçim tuşunu algılamıyor...Sorun nereden kaynaklanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafzieL -- 20 Mayıs 2010; 16:07:45 >
  • @mk3hacew

Kardeş A2 Uploader kurulmuyoki sen nasıl kurdun? Sadece indireceksin pc ye sonra çalıştıracaksın.
    Çalışmıyorsa kullandığın virüs programını durdurup dene.

@KafzieL

Özelden sormuşsun ama cevaba gerek kalmadan atmayı başarmışsın galiba. Çalışmayan temalar C903 e uyumlu değildir sen çalışanları kullan. Nette araştır C903 için başka yerlerden de flash tema bulabilirsin.
  • tolyo kardeş etsen etsen sen yardım edrsın bana. benim naite j105 i ye hangi cam dırıver olur. bu diriverleri atarken içindekini siliyormuyuarları olmasınaz. bır de benm telefon tum ayarları olmasına ramen hücre mesajı almıyor ve sms de türkçe karakterler yokk
  • quote:

myz1453

tolyo kardeş etsen etsen sen yardım edrsın bana. benim naite j105 i ye hangi cam dırıver olur. bu diriverleri atarken içindekini siliyormuyuarları olmasınaz. bır de benm telefon tum ayarları olmasına ramen hücre mesajı almıyor ve sms de türkçe karakterler yokk

Kardeş j105 e camdriver varmı bilmiyorum malesef. Kendi başlığında sor varsa orda söylerler. Camdriver atacak olursan zaten eskisinin yerine atacaksın aynı isimle.
    Hücre mesajından neyi kastediyosun bilmiyorum ama şebekeler hücre mesajlarını 1 senedir filan yollamıyo bildiğim kadarıyla normalde sorun olmaması lazım. Yazı karakteride öle sorun olmamamsı lazım dil seçimini Türkçe yaptıysan karakterleride çıkması lazım normalde.
  • kardeş yok ya tr secili am a ş ğ vs yokk hücre bilgisi maç sonucu falan grliyor ya o operator mesajları ....
  • quote:

myz1453

kardeş yok ya tr secili am a ş ğ vs yokk hücre bilgisi maç sonucu falan grliyor ya o operator mesajları ....

Demekki karakterleri bilerek kısıtladılar fazla yer kaplamasın diye. Hücre bilgisinide dediğim gibi son zamanlarda zate yollamıyor operatörler telefonla alakası yok.
  • tolyo ellerine sağlık paylaşımlar için bende k850i için cam driver arıyodum sayende indiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

myz1453

kardeş yok ya tr secili am a ş ğ vs yokk hücre bilgisi maç sonucu falan grliyor ya o operator mesajları ....

Demekki karakterleri bilerek kısıtladılar fazla yer kaplamasın diye. Hücre bilgisinide dediğim gibi son zamanlarda zate yollamıyor operatörler telefonla alakası yok.

peki hocam driver falan olmaz mı buna
  • quote:

myz1453

peki hocam driver falan olmaz mı buna

Olmaz diye bişey yokta pek kullanılan bi model değil bide kamera telefonuda değil yani camdriver ı editleyenler olduysa nette araştırmak lazım ben pek sanmıyorum ama bi araştır istersen.
  • Ben telefonda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum. Telefon modelim w995.

Şimdi bilindiği gibi w995'lerin operatör logosu ve nerede bulunduğunu gösteren yazılar şu şekilde;

Ancak ben şu şekilde olmasını istiyorum;

Başka hiçbir yerde değişiklik yapmadan operatör yazısını ve bulunduğun yer yazısını resimdeki gibi biraz küçültüp sola yaslayabilir misiniz? Yabancı forumlarda bunu yapanlar var ancak İngilizce'm olmadığı için anlatamıyorum.

Bahsettiğim ilgili yabancı forum konusu;http://forums.se-nse.net/topic/42493-w995-layouts/

Yapamıyorsanız bile bu yazımı olduğu gibi İngilizce'ye çevirip derdimi anlatabilir misiniz?

• @sucvceza

Bahsettiğin değişiklik layout.xml dosyasıyla yapılıyor. Linkini verdiğin sitede paylaşılan layout ları dene istediğin tarzda olan varsa kullanırsın. Tabi her zaman ki gibi orjinal dosyanın yedeğini almayı unutma sonra ararsın. Dosyayı atacağın adres tpa/system/layout
    Nasıl yapacağında zaten ilk sayfada var.
  • quote:

@sucvceza

Bahsettiğin değişiklik layout.xml dosyasıyla yapılıyor. Linkini verdiğin sitede paylaşılan layout ları dene istediğin tarzda olan varsa kullanırsın. Tabi her zaman ki gibi orjinal dosyanın yedeğini almayı unutma sonra ararsın. Dosyayı atacağın adres tpa/system/layout
    Nasıl yapacağında zaten ilk sayfada var.

O dosya ile yaptıklarını biliyorum. Yapılanlara baktım ve bir kaçını denedim ancak hoşuma gitmedi onlar pek. Kendi istediğim gibi birşey yapılmasını istiyorum. Bilsem ben yaparım ama elimden birşey gelmiyor.
  • quote:

sucvceza

O dosya ile yaptıklarını biliyorum. Yapılanlara baktım ve bir kaçını denedim ancak hoşuma gitmedi onlar pek. Kendi istediğim gibi birşey yapılmasını istiyorum. Bilsem ben yaparım ama elimden birşey gelmiyor.

Kardeş sen ''elimden birşey gelmiyor'' dersen başkası senin için ne yapsın? Yani bu mantıkla kimsenin elinden birşey gelmez!

Bunu yapanlar nasıl yapıyosa bizde yada sende öyle yaparsın. Layout ta dğişiklik yapmaya yarayan programlar olması lazım ben SE kullanmayalı yani bu işlerle uğraşmayalı baya oldu tam hatırlamıyorum şu anda ama ''Layout Generator'' yada ''Layout Editor'' gıbı bişey olması lazım ismi nette ararrsan bulursun.
  • quote:

Kardeş sen ''elimden birşey gelmiyor'' dersen başkası senin için ne yapsın? Yani bu mantıkla kimsenin elinden birşey gelmez!

Bunu yapanlar nasıl yapıyosa bizde yada sende öyle yaparsın. Layout ta dğişiklik yapmaya yarayan programlar olması lazım ben SE kullanmayalı yani bu işlerle uğraşmayalı baya oldu tam hatırlamıyorum şu anda ama ''Layout Generator'' yada ''Layout Editor'' gıbı bişey olması lazım ismi nette ararrsan bulursun.

Bahsettiğin programlar w995 layout dosyalarını desteklemiyor. Bahsettiğim forum sitesinde de söylüyorlar bunu.
  • quote:

sucvceza

Bahsettiğin programlar w995 layout dosyalarını desteklemiyor. Bahsettiğim forum sitesinde de söylüyorlar bunu.

Kardeş o zaman şimdilik yapacak pek bişey yok destekleyen proların çıkmasını beklemelisin.
    Şu an sadece şunu yapabilirsin orjinal layout dosyasını yedekleyip kendin not defteriyle açıp içindeki kodlarla oynayarak, deneme yanılma yaparak bişeyler yapabilirsin.
  • quote:

Kardeş o zaman şimdilik yapacak pek bişey yok destekleyen proların çıkmasını beklemelisin.
    Şu an sadece şunu yapabilirsin orjinal layout dosyasını yedekleyip kendin not defteriyle açıp içindeki kodlarla oynayarak, deneme yanılma yaparak bişeyler yapabilirsin.

Tamam teşekkür ederim.
  • ya üstadlar allah aşkına yardım ya benim telefonum se k580 i birden şebekesi gitti ya yazımsal mı donamınsal mı bir yardım edin ya ekrandaki vodafone logosu da gitti
  • quote:

kemalbor

ya üstadlar allah aşkına yardım ya benim telefonum se k580 i birden şebekesi gitti ya yazımsal mı donamınsal mı bir yardım edin ya ekrandaki vodafone logosu da gitti

Kardeş telefonun K850i olmasın? Zaten bahsettiğin durumda bizim yapacağımız pek bişey yok senin yapacağın yazılım atıp kontrol etmek eğer yazılımsalsa zaten düzelir yazılımsal değilse o zaman mecbur servise yada telefon tamircisine vermen gerekir.
  • K850i İçin custom atmadan telefonu açabilme patchi..
    Yani sadece main ve fs ile telefon açılır...

quote:

;K850 R1FA035
    ;Phone works without finalization (custom pack).
    ;(c) McG
    ;(p) Lathander Crusader
    ;Idea by GVELF aka Kaa
    113D5FCC: 0AD1 C046

Bir kaç model için daha vardı bundan ben de w595 ten portlamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 1 Haziran 2010; 13:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

K850i İçin custom atmadan telefonu açabilme patchi..
    Yani sadece main ve fs ile telefon açılır...

quote:

;K850 R1FA035
    ;Phone works without finalization (custom pack).
    ;(c) McG
    ;(p) Lathander Crusader
    ;Idea by GVELF aka Kaa
    113D5FCC: 0AD1 C046

Bir kaç model için daha vardı bundan ben de w595 ten portlamıştım...

Dostum bu patch i tam anlamadım custom atmadan açılıyo derken dili ne oluyo telefonun? Ve customdaki diğer dosyalar olmayınca ne oluyo?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.