Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @se(dd)at Bu telefon yeni değişimden geldi yeni çikan c510lardan olduğu için böyle bi sorunu olablr ? yada bu bana geldiğinde fa035 surumu wardi? ben hizlansin diye guncelledim ama ondan once giriyormu diye hiç bakmadim a2 toolla bu bi yeni surum diye olabrmi gecen bi sorun oldu c902 war bende arkadaşa yeni geldi servisten patch yapamiyoruz mersem erom farkliymiş bundada oyle demekki tahminim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit_53
    @se(dd)at Bu telefon yeni değişimden geldi yeni çikan c510lardan olduğu için böyle bi sorunu olablr ? yada bu bana geldiğinde fa035 surumu wardi? ben hizlansin diye guncelledim ama ondan once giriyormu diye hiç bakmadim a2 toolla bu bi yeni surum diye olabrmi gecen bi sorun oldu c902 war bende arkadaşa yeni geldi servisten patch yapamiyoruz mersem erom farkliymiş bundada oyle demekki tahminim ?

sen dene eski sürümü yükle teline ...

patch yapabilmek için ilk önce BROWN a geçmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 5 Şubat 2010; 1:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

@se(dd)at Bu telefon yeni değişimden geldi yeni çikan c510lardan olduğu için böyle bi sorunu olablr ? yada bu bana geldiğinde fa035 surumu wardi? ben hizlansin diye guncelledim ama ondan once giriyormu diye hiç bakmadim a2 toolla bu bi yeni surum diye olabrmi gecen bi sorun oldu c902 war bende arkadaşa yeni geldi servisten patch yapamiyoruz mersem erom farkliymiş bundada oyle demekki tahminim ?

Main atmiyorki hiç? nasil geciyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buloub

Arkadaşlar herkeze merhaba ben bu siteye yeni kayıt olmuş bir T 700 Kullanıcısıyım ve telefonumun sesini yükseltmek için gereken yüklemelere baktım ama T 700 için uyumlu olan yükleme yada yüklemeler hangisi bazı temalarda sadece T 700 uyumlu diye okudum 'acoistic yüklemelerinde T 700 uyumlu diye göremedim açıkcası çekiniyorum doğrudan bana şunu indirip yüklersen ses seviyesinde bir artış olur diyebilirseniz benim için çokdaha iyi olacak. (A2 uplauder'i yükledim)
    kısaca bir iki sorum var?
    T 700 için
    ses yükseltmesi gerçekten verimli oluyormu
    kamera çekimi 3.2 mp. daha iyi bir görüntü için driver varmı

Beni bu konuyla ilgili olarak bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Acoutic olarak hoparlör ve kulaklık sesinde bir artış olur .Tabi bu acusticten acustiğe değişir çıkan tüm acusticleri dene En uygununu bu şekilde bulursun
    Ses yükseltme tabikide verimli oluyor özellikle kulaklık birçok mp3 playerdan kat kat iyi çıkıyor

Camdriver olarak daha iyi çekmesi sağlanabilir ama araştırman lazım.

Flash temalarda Tüm Flash Lite 2.1 menüler T700 ile uyumludur.

Bulduğum T700 ile uyumlu camdriverler:

v70_StandardT_for_t700

v70_SimplyShinesT_for_t700.html

T700 ile uyumlu acousticler

Sanırım en ideali bu;
    acoustic_best_of_t700-runo15

T700_Lite_Moded_Acoustic

Hoparlör(çağrılarda) T700 Made in 4ydastik.zip

T700 ve diğer FL2.1 destekleyenler ile uyumlu Flash Menü & Temalar

http://www.se4ever.ru/flash/flash_lite_2_1_a200/

burdakı runo15 acoustic zaten benm yapımım :D

Aytıca dahada geliştirdim acoustic ve camdriver hepside kendi yapımım cok memnun kalacaksınız özellikler kulaklık sesinde tpa/present/acoustic dosyalarını değiştirin ( gerekli anlatım dosyanin içinde mevcut ) w995 in orjinal kulaklık ses dosyaları bunlar (acoustic tpa.rar) yazan dosyanın içindekiler... onlarıda nereye atıcanızı yazdım..
    camdriver videoda 15fps olan karasanie oranını 24fps yapıyor tek değişiklik orada. gece modunda bile akıcı video kalitesi.. (rsim çekme kısmı orjinal bırakılmıştır en iyi ayarlar bence orjinal olanı)

buradan indireblirsimiz : hotfile.com/dl/27333665/9e38b86/RUNO15_acoustic__camdriver.rar.html

• @runo15

madem acoustic dosyası yapmasını biliyorsun burada paylaş..
    +
    camdriverde video kısmını editlemişsin.Nasıl editlendiğinide paylaş. 3 yerede aynı seyleri paylaşmışsın :)
  • quote:

@runo15

madem acoustic dosyası yapmasını biliyorsun burada paylaş..
    +
    camdriverde video kısmını editlemişsin.Nasıl editlendiğinide paylaş. 3 yerede aynı seyleri paylaşmışsın :)

ben sadece aynı konudan 3 tane olduğu için herkezin rahat ulaşabilmesini düşünmerek paylasmıstım...

bu dosyaları yapalı yaklaşık 6 ay oluyor..

acoustic dosyanı w890i için olan bazı acoustic dosyalarından mixledim diyebiliriz + tpa/present/acoustic dosyanın içinde olan dosyalar ile w995 in aynı dosyalarının t700 ile uyumlu oldunu farkettim.. ve tpa/present/acoustic içindeki .csv uzantılı dosyaları orjinal w995ikilerle değiştirdim sonuç ise : kulaklıkta harika ses kalitesi ve bass deneyimi oldu...(w995'in .csv uzanmtılı dosyaları ekledim dosyadakı ''acoustic tpa.rar'' içinde mevcuttur)

---camdriver yapmaya gelince---
    piyasada yani nette forumlarda t700 için sadece bir camdriver bulmusyum ( simpleshine v.7 ) sanırım ismi buydu. 24fps video cekimi sağlıyordu fakat fotoraf çekimlerinin orjinaldeki kadar iyi bulamadım.. orjinal camdriver ve buldum camdriverin .dat uzantılı dosyalarını bilgisayardan not defteri yardımı ile açtım çıkan kodlardan aralarındaki farki çözmeye çalıştım.. buldum camdiverin video özelliğinin bulunduğu kodları kopyalayıp orjinal camdriverın video kodları ile değiştirdim ve sonuca ulastım (en az 50 kere denemişimdir anlattım kadar kolay değil nedeolsa hiç bişe bilmeden başlamıştım bu işe) yani kısacası camdriveri editledim diyebiliriz :D artık videolarım gece modunda bile cok akıcı tavsiye ederim..

ve işte böyle sonuçta ortaya güzel şeyler çıktı emin olun.. denemenizi tavsiye ederim..

yaklaşık 2 yıldır sonyericson kullanıcısıyım.. (k750+w810i) kullandım t700den önce ama t700 a2 2.1 versiyonlu bir telefon olduğu internette acoustic-camdriver filan bulamadım bulduklarım ise beni tatmin etmedi bende kolları sıvadım deneyerek bişiler yapmaya çalıştım ve başardıma inanıyorum.. fakat devam ettirmicem çünkü gerçekten çok zahmetli bir iş bu acoustic ve camdriverda gercekten idael seviyede bence..

• Beyler k850i nin Main fs ve custom dosyalarını paylaşabilecek var mı?
    Mobilefree.ru da patchlerden hangileri çlaışıyor hangileri çalışmıyor diye uğraşırken
    telefonda bir yerde hata çıktı
    tertemiz phone app cxc dosyaısnı atınca da problem devam ediyor...
    Yazılım atmam şart oldu...

Bir de iyi bir acoustic arıyorum
    bir kaç tane denedim ama çok fena hiss var hepsinde....

Şimdiden teşekkürler...
  • @Centurion.Pathfinder

K850i

MAIN
    K850-R1FA035

FS
    K850_R1FA035_C-ASIA

CUSTOM
    (orginal Turkey)
    K850i_1203-1364_R3A_Customized_Turkey

• Teşekkürler dostum ellerine kollarına sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Beyler k850i nin Main fs ve custom dosyalarını paylaşabilecek var mı?
    Mobilefree.ru da patchlerden hangileri çlaışıyor hangileri çalışmıyor diye uğraşırken

Şimdiden teşekkürler...

http://www.4shared.com/dir/21410437/70951942/K850i.html

depomda var hepsi

• arkadaşlar k850 de çektiğim fotolara tarih ve saat nasıl ekleyebilirim.önceki modellerde böyle bir şey yoktu.yoksa ben ayarlardan yapamadım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 13 Şubat 2010; 9:29:58 >
  • quote:

Centurion.Pathfinder

Beyler k850i nin Main fs ve custom dosyalarını paylaşabilecek var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Dostum imzamda lazım olacak çoğu şey mevcut ihtiyacın olduğunda bakmanı tavsiye ederim.
  • tolyo bu konuda senin yardım edebileceğine inanıyorum kesinlikle bi bilgin vardır diye düşündüm.biliyrum konuyla ilişkisi yok ama sana geldim..ben c902 kullanıyorum..son zamanlarda bu navigasyon olayı giderek arttı..telefonda gogle maps var ama oda çok kontür yiyor..benim senden isteğim benim telefonda çalışabilecek türkçe dilli ücretsiz çalışabilen bi navigasyon söylemeni istiyorm bi link falan verip kurulumunu anlatırmısın
  • @tolyo merhaba abi şöyle bi sorunum var ve acayip sinirlendirdi beni bu k850i.Gerçekten sogudum bu telefondan yaa

H.264/MPEG-4 AVC ...Yani normal mp4 video formatında bile video izleyemiyorum.Donuk donuk hareket ediyor ve videodaki görüntü akışını ses geçiyor,görüntü geride kalıyor(donuk donuk olarak).Bi arkadaki k850i yi de denedim aynı.Hafiza kartlarından şüpheleniyorum bendeki Team 8GB CLASS4 hafıza kartım var.Şimdi video yu okumakta zorlanıyor desem değil çünkü kart normal bi hızda.Hatta ben onu da denedim 1 GB SONY M2 ye videoyu attım yine aynı yanlız şöyle bişi var 2 video denedim 2 'si de 2 saati geçkin bi süreydi.Mesela klipleri yukarda yazdığım video formatına çevirip attım sorun yok, 2 şer saatlik olanların 15 dk sını felan kestim attım sorun yok ama 2 saatlik videoları atınca donma yapıyor hem de acayip şekilde.

sence sorun ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

@tolyo merhaba abi şöyle bi sorunum var ve acayip sinirlendirdi beni bu k850i.Gerçekten sogudum bu telefondan yaa

H.264/MPEG-4 AVC ...Yani normal mp4 video formatında bile video izleyemiyorum.Donuk donuk hareket ediyor ve videodaki görüntü akışını ses geçiyor,görüntü geride kalıyor(donuk donuk olarak).Bi arkadaki k850i yi de denedim aynı.Hafiza kartlarından şüpheleniyorum bendeki Team 8GB CLASS4 hafıza kartım var.Şimdi video yu okumakta zorlanıyor desem değil çünkü kart normal bi hızda.Hatta ben onu da denedim 1 GB SONY M2 ye videoyu attım yine aynı yanlız şöyle bişi var 2 video denedim 2 'si de 2 saati geçkin bi süreydi.Mesela klipleri yukarda yazdığım video formatına çevirip attım sorun yok, 2 şer saatlik olanların 15 dk sını felan kestim attım sorun yok ama 2 saatlik videoları atınca donma yapıyor hem de acayip şekilde.

sence sorun ne olabilir?

Bende de bu sorun olmuştu ama sonra mesela 2 saatlik bir film mi var onu 1'er saatlik 2 dilime bölüyordum takılma çok nadir oluyordu, işimi görüyordu. Hatta 2 saatlik bir film yarımşar saatlik dilimlerde bölünürse daha çok verim alınabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 16 Şubat 2010; 14:23:17 >

• @Silahhh

Malesef kardeş navigasyon hakkında bildiğim bir yol yok ama forumda biri konu açmıştı java telefonlara navigasyon diye istersen o konuyu bulup bi incele.

@trojan01

Bahsettiğin konu bende de oluyordu bazen yani daha doğrusu donma olarak değilde sesgörüntü senkron bozukluğu oluyordu. Şimdi aklıma 2 ihtimal geliyor;

1- Videoları .mp4 e çevirirken ayarları yanlış yapıyor olabilirsin.

2- Videolar çok uzun olunca telefonun işlemcisi kaldıramıyor olabilir.

Benim burda sana tavsiye edebileceğim şey 1. seçenekte söylediğim video encode ayarlarını uygun yapman.
    Şu ayarları bir dene: Ses ayarlarında sample rate ı 44100 yap, bit rate ı 64000 yap, Video boyutunu 352*288 yap, video sample rate ı orjinal ayarda kullan ve bit rate ı da 400 yap.

Haa bu arada formatıda H264/AVC değilde normal mp4 yap. Bu şekilde de sorun yaparsa büyük ihtimalle işlemci kaldırmıyordur.

• şahin teşekkürler dostum

@tolyo teşekkür ederim abi fakat 3gp2 yi denedim.biliyosun bu video tipi bariz şekilde kalitesiz olduğu halde kaldırmadı takılmalar oluyor.Yani video yu şahinin dediği gibi videoyu 3-4 parçaya böldüğüm halde yine de takılıyor tabi H264/AVC de takılıyor.Diğer biçimleri deneyeceğim normal mp4 ü ve senin söylediğin ayarları...

Bence de telefonun işlemcisi kaldırmıyor.
  • quote:

quote:

Ümit'in bahsettiği arkadaş ben olsam gerek :)

Bana gelen C902 a2 tools tan bile yaızlım yemiyor sadece seus olucak, hatta telefonum şuan serviste a2 tooldan yaızlım yüklenemediği ve seus'un sürüm güncel demesi yüzünden. Telefonu alt seviye onarım açamadı sanırım Boxtan yüklenen yazılımlarda açılmıyor. Genpa ile telefonda görüştüğümde "telefonunuza yazılım yüklenmiş ancak aktivasyon gerçekleştirilemediğinden üst seviye onarım görecektir" dendi ve şuan üst seviye onarımda sabahtan beri onarılıyor diyor. Nasıl olduda buralara geldi ben bile anlamadım. Telefon A2 tools ile Fs ye rahatlıkla giriyor anca iş Main'e geldiğinde takılıyor.

Patch yapabilmek için önce BROWN'a geçmek gerek demişsin arkadaşım ama Brown yaptık yine değişmedi bi şey browndan sonra a2 tools ile yazılım yükleyince telefon açılmıyor. açılmama sorunu ie bi tuhaf Splash'tan sonrası gelmiyor siyah-gri karışımı bi ekran oluyor.

Ümit'le eromları karşılaştırdığımızda eromlarda farklı çıktı ve ben sadece orjinal cam driver kullanabiliyorum editliler veya yedekler iş görmüyor. Sanırım nedeni benim cam sürümüm 2.5 ve yedekler editliler hep 2.0 civarı benim telefon ise 2.5 in altını çalıştırmıyor.

Sizce ne yapmamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 17 Şubat 2010; 15:58:47 >

• Beyler bu GFX işlerine artık el atacağım da...
    Bu GFX patchlerinden başka bir yol yok mudur?
    Ben eski kafa modifikatörlerdenim, gfx patchiyle falan uğraşmak istemiyorum...
    Bu gfxleri HEX kodlarıyla birlikte daha önceden belirlenmiş bir klasöre atma imkanım var mı?
    Yoksa A2 teller için sysgfx patchlerini gündeme getireceğim tanıdığım bazı patcherlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Beyler bu GFX işlerine artık el atacağım da...
    Bu GFX patchlerinden başka bir yol yok mudur?
    Ben eski kafa modifikatörlerdenim, gfx patchiyle falan uğraşmak istemiyorum...
    Bu gfxleri HEX kodlarıyla birlikte daha önceden belirlenmiş bir klasöre atma imkanım var mı?
    Yoksa A2 teller için sysgfx patchlerini gündeme getireceğim tanıdığım bazı patcherlara...

klasöre atma imkanın var fakat simgeler bazen gözükür bazen gözükmez sysgfx patch atmak mecbur
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.