Şimdi Ara

a3 1.6 performans sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model 1.6 102bg a3 almayi dusunuyorum (bu spesifik model cunku tanidiktan alacagim)

arabaya hic binmedim kullanmadim bilmiyorum fakat kullanan arkadaslar 1.6 modelinin performans olarak cok zayif kaldigini bununla birlikte yakit tuketiminin cok fazla oldugunu soyluyorlar.

tecrubesi olan arkadaslar yorum yapabilirse sevinirim
    simdiden tesekkurler

• 2008 model a3 kullanıcısıyım. Araç 52.000 km dir bende. Duydukların malesef doğru. Tavsiye etmiyorum. Ha dersen ki lpg taktırırım o zmn sözüm yok :) Konfor ve yol tutuş açısından seni üzmez ama performans bekleme. 0-100 12 saniyenin üstünde gerisini sen düşün.
  • Bende benzer model 1,6 düşünenlerdenim.

performansla pek işim olmaz da yakıt konusunda ciddi sıkıntı olabilir tahminince o yüzden lpg'li bir araç almak istiyorum yada alıp taktırıcam lpg'li yakıtı ne durumda bilin varmı.
  • bu nasıl bir motor anlamadım ben...1998 golfte ki motorla 2012 audi a3 teki motor her şeyiyle aynı mı şimdi..yemin ediyorum şaka olamlı ya..ne mantıkla üretiliyor diyeceğim ama cayır cayır satıyor...15 yıldır..
  • bende 2006 1.6 var kimseyle yarışmayı düşünmüyorsan performans fazlasıyla yeter. LPG kitle şehiriçi 27 krş yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    0 golf 8.5 vs 2021 üstü a3
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.