Şimdi Ara

A3 Akü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz önce bindiğim arabamdan az önce indim. Marşa bastım çalışmadı kapılar kitlendi açıldı ekranlar söndü yandı saat sıfırlandı cart curt... servisi aradığımda akünüz bitmiş yada bitmek üzere dediler. değişim fiyatını sorduğumda 445 lira gibi bir fiyat söylediler.

Şimdi araştırıyorum baktım Mutlu akünün yerinde değişim imkanları var. Nedir öneriniz? var mı orjinal akü yerine başka marka aküler kullanan? vermeyim diyorum o kadar para

• ben 2 gün oluyor değiştireli. 215 tl varta 74 amper. serviste de aynısı takılıyor zaten.
    gerek yok o kadar para vermeye...
  • Sabancı'nın Otopratik leri Energizer satıyor. Fena değil bence. Ben dsha cuma taktırdım. kaliteli bir marka o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desarc D kullanıcısına yanıt
    Aküde acdelco, varta, yuasa falan iyidir.
    Bence fiyat olarak dediklerimden %15'den fazla fark varsa mutlu veya inci gibi bir Türk markasını tercih ederim.
    Dikkat edilmesi gereken ikinci nokta araçta stop-start varsa akünün amper saat değerinin eskisi ile aynı olması dışında akünün CCA(ani akım gücü) yüksek olmasıdır.
    Bu değer 680-700 CCA üzeri olmalıdır.
    Sakın stop-start sistemi olan bir araca 500CCA değerinde standart bir akü koymayın araç kısa sürede arıza vermeye başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.