Bildirim
Audi A3 1.4tfsi yakıt tüketimi *
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100-120 gibi giderse az olur 180-200 giderse cok olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 120 km tabiki tr yollarında sabit o hız ne öyle :D -
110 km/h sabitlersen 4,5 lt olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandrsn -- 2 Şubat 2014; 1:31:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercandrsn
1.5 dci bile okadar yakıyor daha neler, 5.5-6 litreden aşağı yakmaz -
1.4 Tsi Passat(2013) 100 e sabitlediğimde ortalama 5 lt yakıyorum hocam ondan önce de 1.4 tsi jetta(2007) vardı 100 e sabitlersem 5,5 gibi çıkıyordu.
A3 biraz daha az tüketecektir
TSI-TFSI motorlar uzun yolda ekonomikler -
Tsı motor 122 bg motor 1,4 ,tfsı motor ise 1,8 de kullanılıyor dıye bılıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar denesem de 5 litrenin altına inmiyor. Şehiriçi 7-8 boş yolda 5-6. 2010 1.4T A3
Konu dışı olacak ama 2012 A3 te kullanılan 1.2 TFSI Golf 7'deki yeni nesil(1.2) motordan mı yoksa eski tip 1.2 TSI mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Konu dışı olacak ama 2012 A3 te kullanılan 1.2 TFSI Golf 7'deki yeni nesil(1.2) motordan mı yoksa eski tip 1.2 TSI mi?
Bidiğim kadarıyla yeni eski ayrımı yapılacak bir değişiklik yok. Sadece start stop ekleyip Bluemotion diye saldılar sokağa. -
Benzinli bir araç için uzun yolda 5 lt bile çok iyi bir değer bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: lllldbllll
Ne kadar denesem de 5 litrenin altına inmiyor. Şehiriçi 7-8 boş yolda 5-6. 2010 1.4T A3
bir benzinli araç şehir içi 7 yakıyorsa daha ne istiyorsun anlamış değilim. -
Düz yolda 100 km'e sabitlediğinde anlık tüketim 5 civarı olur. Ama mutlaka yavaşlamalar, sollamalar, rapma vs olacağından ortalamada 5'i tutturmak çok zor. -
8v-16v farkı var sanıyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Only34
quote:
Orijinalden alıntı: lllldbllll
bir benzinli araç şehir içi 7 yakıyorsa daha ne istiyorsun anlamış değilim.
Memnun olmadığımı nerden çıkardınız?
5litre benzınlı turbo araca göre güzel bi değer bence daha önce dizel araç kullanıyordum bakalım bu nasıl olcak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ercandrsn
imkansız -
araç şehir içi 6.5 uzunyolda 4.5 5 arası yakıyorr -
1.5 SENE KULLANDIM. şehir içi 7-9 litre arası oynar kullanıma göre. şehir dışı 120km sabit hızda 6.5 litre. -
benim 2013 yeni a3 sportbackim var. Benzin yakışına da takık olduğum için sürekli kontrol ediyorum. Şehir dışında 110 120 yi geçmezsen 5.2 lt. geçersen 5.8-6.2 lt yakıyor. şehir içinde 7-7.5lt arasında yakıyor. Ancak depoyu fullüyerek yaptığım denemelerde bilgisayarın biraz az gösterdiği örneği 7lt ortalama gösterdiğinde alınan ve yapılan yola göre hesaplamada 7.4 gibi bir sonuç çıktığını belirteyim.
Benzer içerikler
- jeep renegade yorum
- turbo hortumu patlarsa ne olur
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- megane 4 otomatik vites yorumları
- en az yakan pikap
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X