Bu Audi nin tip güzel ama o motorla BMW 1 kadar zevk vermesi imkansız...
Bu sınıfta hatta üst sınıfta BMW 1 kadar eğlenceli bir oyuncak yok, başka bişi araba değil
abi bmw 1 in 1.16 sını kullandım ama ne bilim profilden garip duruyo aracı% 50 50 yapmak için motoru fazla geriye almışlar arka taraf çok dar arkadaş itişli olduğu için ortada şaft tüneli var..bide kapı içi plastikleri gerçekten çok kötü hatta bu haftaki otohaber dergisinde ikisini karşılaştırmışlar audi daha ii çıkmış..onun 1.20 d si süper ama deli para..
Cıcvıc HB 1.8 butun dertlerınıze care
quote:
Orjinalden alıntı: gyrmann
a3 c sınıfı compact araç grubunda lider bir araçtır. dev bmw bile bu satiş ve kaliteyi kırmak için 1 serisini yarattı. tek kapı olmasina ragmen bmw 1 serisine gore daha geniş iç hacme sahip. 5 kapilisinda ise arka kısım daha bi konforlu. 102 hp 8 valve olmasi tabii cok iyi birsey değil. kalkiş cok serii olmaz.ancak kasayi cekiyor. zaten guc ten ziyade o araç duruşu ile konusturuo. alternatif olrak aynı aileden golf fsi 115 hp dusunulebilir. daha az yakan biraz daha performansli bir araç.
Abi ozetlemiş :) Civic falan alma bence cok cok cirkin geliyor bana.Bir cok insana da cok guzel geliyor garip bi arac.Ama a3 oyle degil.Tipini begenmeyen gormedim de duymadım da :) Ha motoruna 8v diyenler var , FSI al 16V laf da edemezler yeni ve odullu bir motor.
bence amaç dikkat çekmekse
siyah bir civic hb 1.8 amt her halükarda A3 ten daha çok dikkat çeker.
motor olarakta çok daha üstün.
hayırlı günler.
hepinize teşekkür ediyorum ama a3 de bindim civic hb ede..... a3 ü kullandım maalesef fsi side tiptroniğide gitmiyo honda damla dan sipariş verdim ay sonu lıcam kısmetse siyah civic hb mi
ha b u arada aralarında 100 km de 3 lt farkediyo hemde honda 1.8 140 hp ne bilim japonları beğenirim zaten corolla var bende
seçimini yapmışsın hayırlı uğurlu olsun ama ben olsam 3.18ci bakardım.yedek parçası falan pahalı bir araç ama çoğu kişinin hayalindeki araçtır bmw karizması yeter.
iyi seçim yapmışsın tebrikler bişey sorcam yanlız şu amt vites nasıl bişey otomatikleştirilmiş düz vites mi?
Tebrikler, üç günde kararınızı vermişsiniz. Bu durumda bize de size iyi sürüşler ve piyasada bol şanslar demek düşer. Dilerim siyah Civicinizle istediğiniz bayan arkadaşı kısa sürede bulursunuz. Kolay gele
honda kendi sınıfında güzel araba ama audi hondadan kat kat güzel arkadaslar beygir kıyaslaması yapmıyoruz dimi arkadaslar sen osamn al a3 3.2fsı 300 den fazla beygiri var 75 bin euro fiyatı varmı civicte böle araba :))) 140 hpmiş honda ya zaten bikere marka kıyaslaması yapalım hondamı audimi oldumu audiye hakaret yapmış oluruz hondada kendi sınıfında güzeldir ama en iiisi a3 ,bmw 1, seirsi ondan sorada golf geliyo tabi bu 3 tane en ii saydıgım arabaları ben atmıom kıyaslama öle bide herkez diyor ama ben olsam param olsa audi 2.0tdi ye bakardım ama bütcen kısıklıysa 1.6 fsı de 35 bin euroya alırsın tabi donanım dersen 40-45 bin euroya cıkar
amt otomatikleştirilmiş şanzıman ama civic teki klasik tork konvertorlü şanzıman .a3 2.0 tdi lar türkiyeye çok az gelmiş 1.6 lt benzinliyle arasındaki fark 12.000 euro civarı .aradaki yakıt farkını çıkarmak için 4 tanede adam tutmak lazım devamlı arabayı kullansınlar diye 2.0 gerçekten abartı pahalı ..herkese hayırlı günler
http://www.araba.com/300651.html 50.000 YTL hemde 2006 model.. 9800 KM'de.. Sıfır alıp 65.000 YTL vereceğime 50.000 YTL verip bunu almayı tercih ederim.. Simsiyah karizmasıda cabası..
ya A3 diyince akan sular duruyor bende...adı da şanı da belli...başka ne denebilir ki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme