Şimdi Ara

A3 AMBITION NASIL BİR ARAÇ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafama takılan aslında sadece fiyatı...! 33,000 euro
    1,6 102 hp 8 v triptronik ,x-enon ,sunroof,17 inç jant, a3 e bu parayı vermeye değermi??yada bi alt segmentte duran civic hb mi düşünmeliyim,nede olsa yeni bir araç,a3 ne zaman kasa değiştiricek bilgisi olan varmı,,,bana göre a3 daha karizmatik yunus grisi nasıl bi renk... siyahla yunus grisi (füme)arası gidip geliyorum.lütfen görüşlerinizi yazın az para değil çünkü.şimdiden teşekkürler

• bu sınıfta bence a3 en kaliteli ve karizma araç.
    özellikle ön dizayndaki krom kaplaması yeter.
    fakat bu kadar para verilir mi verilmez mi senin bileceğin iş.
    bence bu sınıfta a3>golf>focus.
    nedense yeni civic hb tasarımından hiç hoşlanmadım.
    özellikle arkası bence çok kötü olmuş.
    paraya kıyarım diyorsan al gitsin a3 ü.
    inan memnun kalırsın audiden.

selam ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

bu sınıfta bence a3 en kaliteli ve karizma araç.
    özellikle ön dizayndaki krom kaplaması yeter.
    fakat bu kadar para verilir mi verilmez mi senin bileceğin iş.
    bence bu sınıfta a3>golf>focus.
    nedense yeni civic hb tasarımından hiç hoşlanmadım.
    özellikle arkası bence çok kötü olmuş.
    paraya kıyarım diyorsan al gitsin a3 ü.
    inan memnun kalırsın audiden.

selam ile...
    benimde tek takıldığım konu fiyatı bide bu motor bu kasayı kaldırıyomu ,,,,ne bilim bu paralara çıkınca 2003-2004 arası 3.18 ci-320 ci de alabiliyosun ?ne kadar araştırırsam kafamda bi o kadar karışıyoo,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanme

benimde tek takıldığım konu fiyatı bide bu motor bu kasayı kaldırıyomu ,,,,ne bilim bu paralara çıkınca 2003-2004 arası 3.18 ci-320 ci de alabiliyosun ?ne kadar araştırırsam kafamda bi o kadar karışıyoo,,,

Alıntıları Göster
    illa sıfır olcaksa a3 olur..almışken 1.6 fsi 115hp olanına bakman daha ii olur..

ama ben olsam 3.20ci bakardım

kesinlikle zevk meselesi

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeş git ikisinide test et.hangisinden hoşlanırsan onu al.
    audinin 1.6 tabiki civic kadar bmw kadar kasayı iyi kaldırmaz.
    ama sonuçta ralli yapmayacaksın ya.idare eder performansı.
    işçilik ve konfor bakımından audi çok hoş.
    33 bin euro vereceksin ama onun yanında konfor ve kalite de alacaksın.
    verilir mi verilmez mi dediğim gibi onu sen bileceksin.

bana sorsan o fiyatlara orta sınıf bir araç alırdım.
    ama gencim güzelim seni üzerim dersen a3 bmw 1 serisi golf yakışır sana.

selam ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: dincher

illa sıfır olcaksa a3 olur..almışken 1.6 fsi 115hp olanına bakman daha ii olur..

kesinlikle zevk meselesi

Alıntıları Göster
    Sınıfının tartışmasız lideri şuan A3,belki yeni gelicek olan Volvo onu sallandırabilir.Bana görede alıcaksanız FSİ alın yoksa pişman olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 31 Ağustos 2006; 15:41:55 >

• quote:

kesinlikle zevk meselesi

Alıntıları Göster
    sanırım a3fsi lerde tiptronik yok..o zaman mecburen 102hp lik olcak sanırım..
  • quote:

sanırım a3fsi lerde tiptronik yok..o zaman mecburen 102hp lik olcak sanırım..

Alıntıları Göster
    Bn olsam kesınlıkle YENI CIVIC HB 1.8 140hp yi tercıh ederdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Sınıfının tartışmasız lideri şuan A3,belki yeni gelicek olan Volvo onu sallandırabilir.Bana görede alıcaksanız FSİ alın yoksa pişman olursunuz

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkür ederim ama,,,triptronikte 1,6 fsi yokki bide audi servisinden biri bana fsi lar 98 oktan yakıyor Türkiye'deki kaç benzin istasyonunun 98 oktanı düzgün dedi,,,ha bu arada daha yeni boşandım piyasaya hızlı bi giriş yapmam lazım ,,,o yüzden coupe bakıyorumm :-)))

• quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim ama,,,triptronikte 1,6 fsi yokki bide audi servisinden biri bana fsi lar 98 oktan yakıyor Türkiye'deki kaç benzin istasyonunun 98 oktanı düzgün dedi,,,ha bu arada daha yeni boşandım piyasaya hızlı bi giriş yapmam lazım ,,,o yüzden coupe bakıyorumm :-)))

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun mu desek hayırlı olsun muO zmn sana a3 iyi gider

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alkanme

en ufak bir performans beklentin varsa.kesinikle 1.6 a3 alma.

kalite,konfor bu fiyata elbet olmak zorunda.

tavisiyem honda civic hb 1.8 direksiyondan vites.(i-shift)

bayiye git ama görebileceğini sanmıyorum.çünkü sıra var.gelen aracı hemen teslim ediyorlar.

ama emin ol beklenicek bir otomobil.
    a3 kadar da klas olduğunu düşünüyorum.hemen sıraya gir derim.

siyah çok yakışıyor.17 jant da mükemmel durmuş.

içine oturduğunda zaten a3 ü çabuk unutursun.140 hp de cabası.

arka kapı kolları da gizli olduğu için coupe gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 31 Ağustos 2006; 15:53:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orjinalden alıntı: alkanme

en ufak bir performans beklentin varsa.kesinikle 1.6 a3 alma.

kalite,konfor bu fiyata elbet olmak zorunda.

tavisiyem honda civic hb 1.8 direksiyondan vites.(i-shift)

bayiye git ama görebileceğini sanmıyorum.çünkü sıra var.gelen aracı hemen teslim ediyorlar.

ama emin ol beklenicek bir otomobil.
    a3 kadar da klas olduğunu düşünüyorum.hemen sıraya gir derim.

siyah çok yakışıyor.17 jant da mükemmel durmuş.

içine oturduğunda zaten a3 ü çabuk unutursun.140 hp de cabası.

arka kapı kolları da gizli olduğu için coupe gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Piyasaya hızlı girmek istiorsan bence BMW 318Ci felan al.. Hem BMWnin en yakı$ıklı kasası hem de coupe.. Bide M Technic attın mı tmmdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Piyasaya hızlı girmek istiorsan bence BMW 318Ci felan al.. Hem BMWnin en yakı$ıklı kasası hem de coupe.. Bide M Technic attın mı tmmdır..

Alıntıları Göster
    A3 en iyi ve en karizma tercih bu sınıfta.

1.6 FSI da 1.6 motorlara gore baya ii.Kasayı taşıyamaz diyene bakma , ayrıca golf FSI 95 oktan kullanabiliyor.A3 de aynı motor.

Bende 1.6 tiptronic var performansı cok ii deil ama yine de ben memnunum.Kalitesi tartışılmaz zaten , karizması da bambaşka PArk halinde dururken bile gelen giden bakıyor ve çiziyor

Siyah almanı da tavsiye ederim cok yakısıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

1.6 FSI da 1.6 motorlara gore baya ii.Kasayı taşıyamaz diyene bakma , ayrıca golf FSI 95 oktan kullanabiliyor.A3 de aynı motor.

Bende 1.6 tiptronic var performansı cok ii deil ama yine de ben memnunum.Kalitesi tartışılmaz zaten , karizması da bambaşka PArk halinde dururken bile gelen giden bakıyor ve çiziyor

Alıntıları Göster
    abi araba hiç gitmiyor...

hızlanması çok kötü

biraz fazla benzin yakıyor..

konfor ve kulllanışı çok iyi..

yalnız arkası biraz dar.

3 kişi zor oturursun

• quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

abi araba hiç gitmiyor...

hızlanması çok kötü

biraz fazla benzin yakıyor..

konfor ve kulllanışı çok iyi..

yalnız arkası biraz dar.

3 kişi zor oturursun

Alıntıları Göster
    Benim arabanın arkasına 4 kişi oturdu onde de 2kişi vardı 6kişi olduk , bende 87kiloyum binenlerde spordan arkadaşlarım , hepsi iridir.

Fsi golf tiptr. bile bana baya performanslı geliyor , Duz vites FSI daha da ii olacaktır.Ayrıca FSı n yakıtıda normal.
  • quote:

Benim arabanın arkasına 4 kişi oturdu onde de 2kişi vardı 6kişi olduk , bende 87kiloyum binenlerde spordan arkadaşlarım , hepsi iridir.

Fsi golf tiptr. bile bana baya performanslı geliyor , Duz vites FSI daha da ii olacaktır.Ayrıca FSı n yakıtıda normal.

Alıntıları Göster
    a3 c sınıfı compact araç grubunda lider bir araçtır.
    dev bmw bile bu satiş ve kaliteyi kırmak için 1 serisini yarattı.
    tek kapı olmasina ragmen bmw 1 serisine gore daha geniş iç hacme sahip.
    5 kapilisinda ise arka kısım daha bi konforlu.
    102 hp 8 valve olmasi tabii cok iyi birsey değil.
    kalkiş cok serii olmaz.ancak kasayi cekiyor.
    zaten guc ten ziyade o araç duruşu ile konusturuo.
    alternatif olrak aynı aileden golf fsi 115 hp dusunulebilir.
    daha az yakan biraz daha performansli bir araç.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bugün Audi'lere ben de baktım da dediğin gibi 33.000 euro olan hangisi? http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp Burda A3 1.6 tiptronic 28.500 euro görünüyor. Aksesuar ekleyince mi o kadar oluyor?
    Seçimine gelince normal 1.6'yla fsi performans olarak pek farklı olmuyor.(Golf'e göre konuşuyorum, zaten aynı motorlar) Hatta 1.6 102 hp'lerin alt devirleri fsi'lere göre daha canlı fakat üst devirlere fsi gücünü hissettirir. Bir de fsi'ların yakıt tüketimi biraz daha az.
    Fikrimi sorarsan performans istemem dersen 1.6 uygun fakat bence 33.000 euro'ya çıkmışken biraz daha üstüne koyup A3 2.0 TDI'da alınabilir. 1.6 alırsan sadece A3'e binmiş olursun fakat o kasanın saldırgan çizgilerine asıl yakışan 2.0 TDI'dır ve performans isteklerini tam anlamıyla karşılar.

2. el düşünürsen Bmw daha iyi bir seçim olur ama ben biniciyim kasa değiştirince falan satmam dersen A3 uygun. İlandaki gibi 2. el bir S3'de fena olmayabilir. http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=739539Bunların yanında 2.0 TDI'ı olan bir de Leon var ki çekicilik açısından A3'le kapışabilir. Bir de Astra Coupe 1.9 cdti olabilir fakat onun fiyatı bence biraz yüksek.
    Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Bugün Audi'lere ben de baktım da dediğin gibi 33.000 euro olan hangisi? http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp Burda A3 1.6 tiptronic 28.500 euro görünüyor. Aksesuar ekleyince mi o kadar oluyor?
    Seçimine gelince normal 1.6'yla fsi performans olarak pek farklı olmuyor.(Golf'e göre konuşuyorum, zaten aynı motorlar) Hatta 1.6 102 hp'lerin alt devirleri fsi'lere göre daha canlı fakat üst devirlere fsi gücünü hissettirir. Bir de fsi'ların yakıt tüketimi biraz daha az.
    Fikrimi sorarsan performans istemem dersen 1.6 uygun fakat bence 33.000 euro'ya çıkmışken biraz daha üstüne koyup A3 2.0 TDI'da alınabilir. 1.6 alırsan sadece A3'e binmiş olursun fakat o kasanın saldırgan çizgilerine asıl yakışan 2.0 TDI'dır ve performans isteklerini tam anlamıyla karşılar.

2. el düşünürsen Bmw daha iyi bir seçim olur ama ben biniciyim kasa değiştirince falan satmam dersen A3 uygun. İlandaki gibi 2. el bir S3'de fena olmayabilir. http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=739539Bunların yanında 2.0 TDI'ı olan bir de Leon var ki çekicilik açısından A3'le kapışabilir. Bir de Astra Coupe 1.9 cdti olabilir fakat onun fiyatı bence biraz yüksek.
    Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    abi,,,araç vergi hariç 19,032 euro
    metalik farkı 610 euro
    x-enon 900 euro
    açılır tavan 790 euro
    ön kol dayama 130 euro
    park mesafe 350 euro

aksesuarlı net fiyatı: 21.812 euro
    ötv 8,070 euro
    kdv %18 5.378 euro
    bandrol 312 euro

net fiyat:35,573,28 euro ...benim aldığım fiyat 33,000 euro yalnız araç 10.ayda teslim daha üretilmemiş bile

ya valla korkunç para ya,,

• quote:

abi,,,araç vergi hariç 19,032 euro
    metalik farkı 610 euro
    x-enon 900 euro
    açılır tavan 790 euro
    ön kol dayama 130 euro
    park mesafe 350 euro

aksesuarlı net fiyatı: 21.812 euro
    ötv 8,070 euro
    kdv %18 5.378 euro
    bandrol 312 euro

net fiyat:35,573,28 euro ...benim aldığım fiyat 33,000 euro yalnız araç 10.ayda teslim daha üretilmemiş bile

ya valla korkunç para ya,,

Alıntıları Göster
    Düşününce hakkaten çok para ya. Bir de sonuçta 1.6 bir araç alıyosun. Hocam bu durumda bence 2. ele yönel veya yukarda yazdığım diğer seçenekleri de bi düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Düşününce hakkaten çok para ya. Bir de sonuçta 1.6 bir araç alıyosun. Hocam bu durumda bence 2. ele yönel veya yukarda yazdığım diğer seçenekleri de bi düşün.

Alıntıları Göster
    valla galiba civic hb alıcam gibime geliyor ama ondada alırken yaklaşık 7-8 bin Ytl. içeri giriyosun 1800 cc den dolayı ya valla çok kötü bi durumdayım araba alıcan karar veremiyosun karar versende araç yok,,

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2895316 bu araçta fena değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.