Şimdi Ara

' A3 ' fiyat tavsiyeniz nedir ? yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model a3 100.000-km civarı araç için niyetlendim ... değişen parçası olmadığı söyleniyor ama 3 parca boya varmış 1.6 Ambition ... araç 3 kapı bu ileride model yukseltmeye calısırsam problem cıkartırmı satışta.

açıkcası 25.000-tl civarı birseylere bakıyorum ama bu modellerde genelde hep 28-29 . araç için görüşlerinizi alabilirsem belki biraz daha sıkıştırabilirim kendimi .açıkcası bu paralar 2005 modele çok mu ? yoksa ederi bumudur ? bundanda emin degilim

daha önce bir audi deneyimim olmadı. A3 kullanan arkadaslar biraz yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• Değişen parçası olup olmadığını soruşturup öğrenmem mümkün. 3 parça boya varsa kaza yapmış demektir. Sen bu araçtan uzak dur derim..
  • eyvallah çok saolasın. kısmetse baska birseyler bulmaya calısıcam.
  • ben 3 gün önce 2003 model ambıante 5 kapılı olanını 24000 tl ye aldım.fakat aldığım araç 63000kmde ve orjınal cok temiz kullanılmış.ve 4 adet lastiği daha 3 haftalık ve 1000 km önce periyodik bakımları tamamen yapılmış.size tavsiyem 1-2 model aşağı olsun orjinal ve fazla km yapmamış olanını tercih etmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.tabiki karar sizin cok iyi kontrol ettirdikten sonra almanızı tavsiye ederim.
  • 2003 bir önceki kasa değil miydi? Sanırım 2005 modelden aşağı almak pek mantıklı görünmüyor ancak bu araç gerçekten çok pahalı...
  • Slm arkadaşlar nasipse bende A3 bakıyorum nette 2002 1.6 Attraction otomatik buldum fiyat olarakta 23000 den 21000 tl ye kadar indirdim sahibinin söylediğine göre aracın tamamen orjinal olduğu. araç 154000 km de fiyat olarak sizce nasıl arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz
  • Ben Haziran 2011 gibi almayı düşünüyorum bu aracı. 2004-2005 model bakıyorum. Peki kasko ücreti, bakım maliyeleri gibi parametreler hakkında ne diyorsunuz. Birde 1.6 102 bg motoru istemiyorum açıkçası
  • aracın plakasını aralarda boşluk bırakmadan yazıp 5664 e gönder kaza bilgileri telefona geliyor
  • Arkadaşlar hyundai accent ile acemiliği büyük ölçüde atmış olmakla bende a3 düşünüyorum yakın zamanda, yeni bir konu açmak istemedim. Merak ettiğim bir kaç ayrıntı hakkında fikir belirtirseniz sevinirim. Sıfırı bütçeyi aşıyor. 40-45 bin tl ile 2. el bakacağım. Forumlarda okuduğum kadarıyla servis işleri daha pahalıymış,sanırsam tüm WW gurubunda böyle, bunu göze alabilirim.

1-) 1,6, 1,6 FSI ve 1.4 TFSI konusu; bunların yakıt veya problemsizlik bakımından makul olanı hangisidir? 1.4 TFSI için istenen meblağ daha yüksek, bu fark değer bir farkmıdır ?

2-)A3 şu an en beğendiğim araç, 40-45 bin tl vererek 2. el bir a3 almak sizce mantıklı bir işmidir (yani arıza-servis vs, neticede kullanılmış araç) Bu paraya farklı marka sıfır otolarda var, fakat a3 kadar ısınamıyorum onlarada. Yani özetle 40-45 bine bana uzun zaman sıkıntı çıkartmayacak bir audi a3 alabilirmiyim ?

Özellikle kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bakmış olduğunuz arabalar audi. Yani mercedes bmw ile kıyaslanabilecek bir marka dolayısıyla parçaları pahalı koskosu pahalı ama harbi araba. yüksek kmlerdeki araçlara yaklaşmayın derim ileride ciddi sıkıntılar çıkaracaktır. Bir kaç parça boyalı arabayı tercih ederim ama yüksek km.ye genede yaklaşmam. Sonuçta bunun baskı balatası var triger kayışı var normal bakımları var. Bu parçalarda normal araçlara göre daha pahalı. Sonra canınız yanarsa arabanızdan zevk alamayabilirsiniz. Dikkat edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_hermes2004

Arkadaşlar hyundai accent ile acemiliği büyük ölçüde atmış olmakla bende a3 düşünüyorum yakın zamanda, yeni bir konu açmak istemedim. Merak ettiğim bir kaç ayrıntı hakkında fikir belirtirseniz sevinirim. Sıfırı bütçeyi aşıyor. 40-45 bin tl ile 2. el bakacağım. Forumlarda okuduğum kadarıyla servis işleri daha pahalıymış,sanırsam tüm WW gurubunda böyle, bunu göze alabilirim.

1-) 1,6, 1,6 FSI ve 1.4 TFSI konusu; bunların yakıt veya problemsizlik bakımından makul olanı hangisidir? 1.4 TFSI için istenen meblağ daha yüksek, bu fark değer bir farkmıdır ?

2-)A3 şu an en beğendiğim araç, 40-45 bin tl vererek 2. el bir a3 almak sizce mantıklı bir işmidir (yani arıza-servis vs, neticede kullanılmış araç) Bu paraya farklı marka sıfır otolarda var, fakat a3 kadar ısınamıyorum onlarada. Yani özetle 40-45 bine bana uzun zaman sıkıntı çıkartmayacak bir audi a3 alabilirmiyim ?

Özellikle kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler

Lpg düşünmüyorsanız. 1.4Tfsi derim kesinlikle. Hem 1.6lara göre daha az yakar, hem de daha güçlü bir motordur. (1.6 102hp - 1.6fsi 115hp - 1.4Tfsi 125 hp) Ama lpg taktıracaksanız tercihiniz 1.6 102hp lik model olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.