Bildirim
A3 Jant Değişimi (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim favori jantım. -
-
Hocam linkteki araca bence çok yakışmış sanırım s-line ve 18''jant ama emin değilim
-
O 18 evet, ona en yakın şu varhttp://www.jantstore.com/urun_detay.asp?urun=611 17 inç olarak. Bi yandan da şeytan dürtüyo, tatava yapma 18 al geç diyor ama rahatımada düşkün adamım biraz. Salı günü istanbula gidip canlı canlı görücem hepsini artık.@grejuva007 -
Aynen bu tarz jant yakışıyor bence.18'' jant biraz farklılık yaratır ama zaten büyük bir jant takınca araba havada kalıcak çok çirkin bir görüntü oluşucak arabanın yaylarınıda 3.5mm yaylar ile değiştirmek gerekir vs. tabi konforuda etkililiyecek büyük ölçüde ama görüntü olarak tadından yenmez 17'' almak daha mantıklı aslında alıp direkt yaylar vs ile uğraşmadan paşa paşa binersiniz.konforuda büyük ölçüde etkilemez
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
O 18 evet, ona en yakın şu varhttp://www.jantstore.com/urun_detay.asp?urun=611 17 inç olarak. Bi yandan da şeytan dürtüyo, tatava yapma 18 al geç diyor ama rahatımada düşkün adamım biraz. Salı günü istanbula gidip canlı canlı görücem hepsini artık.@grejuva007
Hocam şimdi grejuva nickli arkadaş söyleyince aklıma geldi; sizin araçta s-line süspansiyon yok sanırım. O yüzden 18" takınca çamurluk araları geniş durur ve araç sanki yüksekmiş gibi hissedersin. Bu yüzden 18 jantın pek hoş durmayacağına emin olabilirsin. 17 ideal olur bence.
Tavsiyem hiç ofseti olmayan mümkün olduğunca dıştan kollu bir model almandır. Bu sayede bir üst inç jant ebatı görünümüne çok yaklaşırsın.
Örnek:
-
quote:
MaTadoR
Gosterdiginiz jant vossen cv3 hocam ofsetsizi yok diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anladim hocam. Biz bu jant tarzini borbet diye bildik hep quote:
MaTadoR
-
-
-
Merhabalar
kusura bakma konuyuda hortlatıyorum ama bi kaç bişey soracaktım.
Bende de ambiante a3 var 16" Y kollu jant var üzerinde bende değiştirmek istiyorum tavsiye eder misiniz çok bi değişiklik oldu mu konfor da yakıtta vs birde nasıl nerden temin ettiniz. Teşekkürler
Benim acemiliğime geldi jantın et değerine bakmadan sipariş verdim. Araca taktık çamurluktan dışarı taştı 1 cm kadar, kötü durdu yani. 1 ay kadar öyle takıldım sonra çıkardım orjinallleri taktım geri.
Ayrıca jantı büyütüp yayını değiştirmezsen leylek gibi kalıyor. Hiçbir türlü tavsiye etmiyorum yani. -
En alttaki en iyisi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal 4 audi jantim var 16inc
16inc depomda
500tl ye koydum alici cikmadi konuyu acan arkadasim bu celik jantlari bu kadar degersiz mi audi gibi bir markanin?
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
Benim acemiliğime geldi jantın et değerine bakmadan sipariş verdim. Araca taktık çamurluktan dışarı taştı 1 cm kadar, kötü durdu yani. 1 ay kadar öyle takıldım sonra çıkardım orjinallleri taktım geri.
Ayrıca jantı büyütüp yayını değiştirmezsen leylek gibi kalıyor. Hiçbir türlü tavsiye etmiyorum yani.
Teşekkür ederim sağolun benim için çok faydalı oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X