Şimdi Ara

A3 Jant Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafaya koydum jantları değiştiricem. 16inç jant var şuan 17 ye büyütmek istiyodum ama lastik değişimiyle beraber pahalıya geliyormuş baya. Benim istediğim sadece biraz daha sportif görünmesi aracın. Bu sebeple aşağıda hazırlamış olduğum çalışmayı sizlere sunuyorum En üstteki mevcut durum. En alttaki 17inçlik istediğim jant, ortadaki istediğim jantın 16 inçi. Sizin fikirleriniz almak istedim.
     A3 Jant Değişimi

• ortadakini al hem daha güzel duruyor hemde lastik almassin, en güzel en alttaki ama onda hem lastik alcan hemde yakit tüketimi azda olsa artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü olarak alttaki ama ekonomi olarak ortadaki, dersenizki ekonomi sıkıntı değil yapın alttaki kombinasyonu değmesin keyfinize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombinasyonu yaptıktan sonraki masrafları sıkıntı değil ama taktırırken olan masraf sıkıntı Bugün bi canlı canlı deneyip görücem.
  • 17 takarsanız yol tutuş, frenleme iyileşir, yakıt biraz artar, daha güzel görüntü olur. 16 takarsanız konfor değişmez, yeni jant daha hafifse yakıt biraz azalır görüntü eskisine oranla daha iyi olur ama 17 deki gibi durmaz, yeni lastik almak zorunda kalmazsınız. Bence alabiliyorsanız 17 alın,alamıyorsanız 16 da kötü değil.

• Bence 17 küçük durmuş biraz. Aynı jantın 18'i varsa ona bakmanızı tavsiye ederim. Yaptırmışken 18 yaptırın derim.
  • 17" benim zevkim için en ideali mesela. 16" için hiç taktırmazdım, masraflı olacak belli ama sonra araca bakıp iyi ki yaptırdım diyince unutturur herşeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almışken 18'' alın derim. jantları bayiden mi alacaksınız?
  • Şuanki iyi lastik değişim zamanı geldiğinde 17ye geçin bence
  • Benim a3'de 18 inc var geniş taban lastik ile beraber,konfor 0,aracı yoruyor,ama çok güzeller :) Her güzelin bir kusuru var derler.

• Bende de 17 inch var ve geniş lastikle harika duruyor, görüntüsü cidden güzel

• 18inç aşırı gereksiz olur araç ta bisikletten farksız olur yoldaki en ufak mıcırı hissedersin.

Benim A3'teki favori jantım 17inç 15 kollu özel sipariş ile gelen bir jant.Fotoğrafını bulursam koyarım.Ama sanırım araç kırmızı ise hiç yakışmaz.
  • 18" cok abarti.

Her cukuru hissetmenin anlami yok bence.

Audi kullanicilarinda ki jant tutkusunu cozemiyorum adam A6 aliyor gidip 19" jant takiyor sonra her cukur kabinde. (lafim size degil 17" gayet makul sizin icin)

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-gtr-oto-dan-2013-model-hatasiz-1.6-tdi-105ps-sportback-ambition-158477324/detay Sizin dediğiniz bu sanırım. Benimde favorim bu zaten ama bayiden almıcam gidip fiyat sormaya bile korkuyorum. Dışarıdanda sordum bir çok yere yok dediler bu jant için.
    @ecay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 29 Mart 2014; 12:36:19 >
  • http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/audi/audi-a3-8v-2012/sportback/18/#?color=be0709&brand=mam&type=mam-w1&id=43377

bence şöyle bir 18" tak daha güzel durur ama sen bilirsin zaten site yardımcı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-gtr-oto-dan-2013-model-hatasiz-1.6-tdi-105ps-sportback-ambition-158477324/detay Sizin dediğiniz bu sanırım. Benimde favorim bu zaten ama bayiden almıcam gidip fiyat sormaya bile korkuyorum. Dışarıdanda sordum bir çok yere yok dediler bu jant için.
    @ecay

Evet bu jant harika duruyor kırmızıda da fena durmamış.siyahta özellikle cok guEl duruyor.

• @zobcuuuk Site çok iyiymiş teşekkürler.

10 kollunun 17 inçi hiçbir yerde yok. 18 inçi var ama o kadar büyük olmasını istemiyorum. Bugün yine gezdim birkaç yer.

A3 Jant Değişimi En alttaki seçenekte eklendi. 17 inç. Renk diğerleriyle aynı aslında da ışıktan koyu kaldı. Orijinal foto :  A3 Jant Değişimi

Aslında fabrika çıkışı a3 ile verilmeyen jant istemiyordum ama girdim artık bu işe

• 18 inç biraz sert olur ama 17'den çok da farkı yoktur konfor olarak. Hele ki yumuşak kaliteli bir lastik ile kullanırsanız, 17'leri aratmaz bile. Bizzat yaşadığım için söylüyorum. 18'e geçerken lastik tabanı genişletmeyi düşünürseniz hele, hiç konfor farkı olmaz. Taban genişledikçe yanak da artıyor çünkü.
  • Sizin R Design jantlarını satsanıza bana hocam @MaTaDoR
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Benim jantların göbeğinde koskocaman Volvo yazıyor malum. Bir de R-Design jantları tanıyan birisi Audi'de gördüğünde baya gülebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.