Şimdi Ara

A3 mü Golf mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende golften a3 e geçenlerdeyim..malzeme oalrak a3 dah kaliteli bir çok yönden daha iyi tek kötü tarafı golfe göre saklama alanların yetersizliği yada olmaması..örngein gözlük saklama koltuk arkası koltuk altı cepleri gibi..
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Aynen yiğen de highline golf var ilk bindiğimde bende şok olmuşdum bu nasıl highline diye eski nesil highline lara göre yeni nesiller çok boş. Eski nesil highline golfe de çok binmiş biriyim..

Yiğen ilk aldığında ben inanmadım bu comfort pakettir dedim ruhsatı çıkarıp göstermişti..

Bir arkadaş a3 ler boş demişde benim arabada Sunroof, ısıtmalı koltuk, s line iç paket, yağmur far sensörleri, hız sabitleyici, bixenon far var daha c segmenti bir araçda doluluk namına ne olabilirki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Sunroof olmayan a3 lerde (ambiente) gözlük saklama yeri var ve sağ ön koltuğun altında çekmeceli göz var .koltuk arkasında göz olmaması kötü ama iyi yanıda çoçuk ayaklarını oralara yasladığı için devamlı kirleniyor plastik olması sebebiyle temizliği çok basit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golf en iyisi çünkü en çok o satıyor

Volvo V40 dan, Mercedes yeni A serisinden ne bileyim BMW 1 serisinden, İnfinit q30 fln hepsinden iyi çünkü daha çok satıyor.

Renault Clio geçti gerçi satış adedinde belki o daha iyidir bilemeyiz. Fiat Panda'da çok satmış Audi A3 den. O yüzden o da daha iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueways B kullanıcısına yanıt
    Apple carplaysiz araç bundan sonra tercih etmem herhalde
    Gerçekten alışan çok arar

• mehmet4809 kullanıcısına yanıt
    bende gözlük yok (sunroof var) eksikliğini hissediyoeum koltuk altları yetersiz kapı yanlarıda golfe göre küçük..dikkat ettiyseniz mesajımda yetersiz ve/veya yok yazdım..
  • Kesinlikle golf
    A3 diyen varsa halkasından dolayı millete hava basmak amaçlı a3 der onun dışında her türlü golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 2 Nisan 2020; 21:49:24 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    6 ileri manuel araç neden tercih edilir ki? Trafikte bezmek için mi?

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Ne işe yarıyor tam olarak?

• zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    arabanın geniş ekranında telefonum dokunmatik ekrana geliyor
    aramalar , müzik , google harita hepsi elinin altında
    carplay olmazsa sürekli telefonu eline alıp yapıyorsun bu işleri
    maps den veya haritadan yol bakarken telefonu sürekli bir yere sabitleme gereği
    vantuzların hemen hepsi 5 para etmez , bir önceki arabada en son dikiz aynasına takılan ile çözmüştüm işi
    kısaca alışınca güzel oluyor , benim için tercih nedeni
  • Şirket aracı olarak Golf'ten , Audi A3 sedana geçtik.

Audi A3 daha sessiz , süspansiyonu daha konforlu , otomatik şanzımanı daha hızlı ve yumuşak tepkiler veriyor

Golf'ün yol tutuşu daha iyi, A3 belkide sedan olduğu için virajlarda ve ani manevralarda Golf kadar yapışmıyor yola

İç mekan kalitesi ikisinde de aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek1982

6 ileri manuel araç neden tercih edilir ki? Trafikte bezmek için mi?
    arkadaşım herkes senin gibi nazik olup veya acemi olup otomatiği sevmek zorunda değil ki! hem arabam şu an 200 hp, bu güçte dsg belki sıkıntı çıkartabilir diye manuel tercih ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.