Şimdi Ara

A3 mü Golf mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 29 Mayıs 2020; 15:29:17 >

• golf en iyisi çünkü en çok o satıyor

Volvo V40 dan, Mercedes yeni A serisinden ne bileyim BMW 1 serisinden, İnfinit q30 fln hepsinden iyi çünkü daha çok satıyor.

Renault Clio geçti gerçi satış adedinde belki o daha iyidir bilemeyiz. Fiat Panda'da çok satmış Audi A3 den. O yüzden o da daha iyi olabilir
    Aynen yiğen de highline golf var ilk bindiğimde bende şok olmuşdum bu nasıl highline diye eski nesil highline lara göre yeni nesiller çok boş. Eski nesil highline golfe de çok binmiş biriyim..

Yiğen ilk aldığında ben inanmadım bu comfort pakettir dedim ruhsatı çıkarıp göstermişti..

Bir arkadaş a3 ler boş demişde benim arabada Sunroof, ısıtmalı koltuk, s line iç paket, yağmur far sensörleri, hız sabitleyici, bixenon far var daha c segmenti bir araçda doluluk namına ne olabilirki..
    Şu anda 2015 a3 1.4tfsi dolu paket Sunroof ısıtmalı koltuk v.b aracım var şu anda golf de yiğen lerde bar olmasa bile her tür kasasını motorunu sürdüm gti lar dahil..

İkiside aynısının mavisi moru.. Vw tam ayarına göre yapmış a3 belki bşraz daha inceden kemikli derli toplu diyebilirim oda inceden çok değil... bir arkadaş yazmış altına imza atarım boş paket a3 alıcağıma dolu paket golfü tercih ederim..

Paran ikisinede yetiyorsa ikiside güzel ikiside üzmez zaten motoru şanzımanı osu busu aynı arabalar gerisi sana. Kalmış..

A3 premium dermiyim yalan yok demem.. Sıradan halk tipi bir ataç golf gibi.. A3 kurtaran audi markasının prestiji.. Yoksa arabanın c segmenti diğer akranları dan çokda.deli divane bir farkı yok..
  • Golf daha kullanışlı bir araba. Her kitleye uygun geliyor bu yüzden 46 yıldır dünyanın zirvesinde (kendi sınıfında)
  • Doluluk oranları nasıl, eğer a3 ün boş olanı ise bence de tat vermez golf sınıfında ilk 3 de her zaman ama maalesef piyasası gereksiz yüksek bende golf var satıp yine c segment başka araca yönelmeyi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde premimum araçlarda segment düştükçe sanki kalite de düşüyor gibi, Mercedes Bmw audi gibi araçların özellikle d ve e segmentleri hem daha kaliteli hemde firmaların hitap ettiği kesim ile alakalı alt segmenti pek sallamıyor gibiler.

• Audi gösterişi olan bir araç.
    Golf kullandıkça sevilen bir araba.

İlk alacağımda ben de audi ile arasında kalıp ekonomik nedenler ile golf almıştım. Saçma sıkıntıları yok mu elbette var (ki sorunsuz araç yok gibi). Ancak memnunum.

Apple car play'e büyük ekranda alışan bir daha bırakamıyor.
  • 2 tane vw aracı olan biri oldugum halde bende a3 derim. Her yonden daha ustun.
  • bir A3 sahibi olarak Highline Golf derim. Ben audiyi 6 ileri manuel dizel olduğu için tercih ettim, Golfler de 6 ileri olsaydı Golf alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3 mü Golf mü ?
    5 yıl önce açıldı
    C3 mü i20 mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu tartışmaya gerek ben ben 2 aracıda senelerce kullandım şuanda ikiside yok bende..

Golf 46 yıldır C hb lideridir. Golf neyaptıysa bu sEgmentte örmek alındı.

A3-bmw(1) hepsi golfun gerisindedir. Heraçıdan dünyada bir çok test vardır.

Bu segmentte tartışmasız golf

Hatta daha iddaalı olucak vw golf halkın alabileceği en teknolojik en iyi aracı üretir. Vw golf herzaman firmanın en gözbebeği modelidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf tabiki.

• Aynı gruptaki premium markanın aracı tabiki daha iyi

Leon-golf-a3 sıralama böyle

Golf diyenlerin %90'ı vw kullancısıdır, dikkate almaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Nisan 2020; 14:28:12 >
  • Farkli renkte iki araba gibi aslinda. Audi, VW bunyesine girdiginden beri cok fark etmiyor. Sadece ambalaj farkli(donanimlar vs haric), yani cok farkli bir arac degil bence. Ben VW yi imaj acisindan pek begenmedigim icin A3 alirdim sahsen. Malzeme kalitesi anlaminda Audi her zaman bana guven vermistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Golf daha kullanışlı bir araba. Her kitleye uygun geliyor bu yüzden 46 yıldır dünyanın zirvesinde (kendi sınıfında)
    Kıymetli melikşah kardeşim şimdi bu mesajın adeta birilerini kudurtmuş durumda. Golf, c segmenti gibi kalite ile uygun fiyatı birleştiren bir segmentin kurucusu ve yıllardırda kralıdır.

• Audinin Türkiye’deki araçları golf highline gibi dolu olmadığı için golf daha mantıklı ama siparişle dolu bir A3 alınsa(hiç mantıklı bir hareket olmaz) tabi ki A3 daha iyi.
    Trdeki golf ve A3 lerde fark bence şöyle, golften A3 e geçince fark yok gibi ama A3 ten golfe geçince çok olmasa da kalite düşüşü hissediliyor.

• hocam a3 1.2 tfsi nedir piyasada 10-15 araç ya var ya yoktur valla şu kesinki golfün piyasası a3den daha canlı hatta golf a3 den daha pahalıya satılıyor çoğu zaman bende a3 1 sene kullandım ama golf daha rahat ve geniş a3ten a3 ün tek farkı arkası bagımsız süspansiyon :D
  • Şu anda 2015 a3 1.4tfsi dolu paket Sunroof ısıtmalı koltuk v.b aracım var şu anda golf de yiğen lerde bar olmasa bile her tür kasasını motorunu sürdüm gti lar dahil..

İkiside aynısının mavisi moru.. Vw tam ayarına göre yapmış a3 belki bşraz daha inceden kemikli derli toplu diyebilirim oda inceden çok değil... bir arkadaş yazmış altına imza atarım boş paket a3 alıcağıma dolu paket golfü tercih ederim..

Paran ikisinede yetiyorsa ikiside güzel ikiside üzmez zaten motoru şanzımanı osu busu aynı arabalar gerisi sana. Kalmış..

A3 premium dermiyim yalan yok demem.. Sıradan halk tipi bir ataç golf gibi.. A3 kurtaran audi markasının prestiji.. Yoksa arabanın c segmenti diğer akranları dan çokda.deli divane bir farkı yok..

• Mercedes w205 sahibi var bende, golf ve a3 sahibi olmadim ama kullandım her ikisini de.
    Golf cok daha teknolojik, sürmesi ve kullanmasi keyifli bir araba.A3'ün her türlüsünden daha iyidir.Ayrica Turkiyede volkswagen'in geniş servis ağını da dahil edince bu tartışmanın galibi açık ara golf olur.

• Dizel A3 lerin motor sesi kesinlikle Golf'ten daha güzel. Dizel golf'de kullandım bindim ama A3'teki ses Golf'te yok.
  • Golf.....

• Eski Golf 6 ve şuan (8v)a3 kullanıcı olarak 2 aracında kendilerine göre eksi artıları var, 2 araçta motor dsg vb herşeyi aynı denebilir parça sıkıntısı yok, bana göre golfün tek artısı kapı içlerindeki gözlerin kumaş kaplı olması, a3 ünde ses yalıtımı malzeme kalitesi golfe göre (tdi) çok iyi ve audi nin marka prestiji tartışılmaz

• 2018 1.0 a3 ve 2019 golf 1.0 var işyerinde.Golf güya highline ama anahtarsız giriş yok ve anahtarsız çalıştırma yok.Nedense 90 model araç gibi anahtarla çalıştırıyorsun ama araç highline.Ben a3 derim çünkü hem dediğim sebepten hemde işçilik bakımından biraz hatalar mevcut golfde.A3 e göre biraz daha sorun çıkarmaya meyilli ve ufak tefek sorunları var araç daha 5bin km bile olmamasına rağmen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.