< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 29 Mayıs 2020; 15:29:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 29 Mayıs 2020; 15:29:17 > |
Golf daha kullanışlı bir araba. Her kitleye uygun geliyor bu yüzden 46 yıldır dünyanın zirvesinde (kendi sınıfında)
|
Aynı gruptaki premium markanın aracı tabiki daha iyi
Leon-golf-a3 sıralama böyle Golf diyenlerin %90'ı vw kullancısıdır, dikkate almaya gerek yok |
golf en iyisi çünkü en çok o satıyor
Volvo V40 dan, Mercedes yeni A serisinden ne bileyim BMW 1 serisinden, İnfinit q30 fln hepsinden iyi çünkü daha çok satıyor. Renault Clio geçti gerçi satış adedinde belki o daha iyidir bilemeyiz. Fiat Panda'da çok satmış Audi A3 den. O yüzden o da daha iyi olabilir |
Aynen yiğen de highline golf var ilk bindiğimde bende şok olmuşdum bu nasıl highline diye eski nesil highline lara göre yeni nesiller çok boş. Eski nesil highline golfe de çok binmiş biriyim..
Yiğen ilk aldığında ben inanmadım bu comfort pakettir dedim ruhsatı çıkarıp göstermişti.. Bir arkadaş a3 ler boş demişde benim arabada Sunroof, ısıtmalı koltuk, s line iç paket, yağmur far sensörleri, hız sabitleyici, bixenon far var daha c segmenti bir araçda doluluk namına ne olabilirki.. |
Şu anda 2015 a3 1.4tfsi dolu paket Sunroof ısıtmalı koltuk v.b aracım var şu anda golf de yiğen lerde bar olmasa bile her tür kasasını motorunu sürdüm gti lar dahil..
İkiside aynısının mavisi moru.. Vw tam ayarına göre yapmış a3 belki bşraz daha inceden kemikli derli toplu diyebilirim oda inceden çok değil... bir arkadaş yazmış altına imza atarım boş paket a3 alıcağıma dolu paket golfü tercih ederim.. Paran ikisinede yetiyorsa ikiside güzel ikiside üzmez zaten motoru şanzımanı osu busu aynı arabalar gerisi sana. Kalmış.. A3 premium dermiyim yalan yok demem.. Sıradan halk tipi bir ataç golf gibi.. A3 kurtaran audi markasının prestiji.. Yoksa arabanın c segmenti diğer akranları dan çokda.deli divane bir farkı yok.. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Nisan 2020; 14:28:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|