Şimdi Ara

Golf IV mü Audi A3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki ay içerisinde araba alacağım fakat fiyatlar bildiğiniz gibi tavan durumda.Bu bir iki aylık süreçte Golf 4 Comfortline mü A3 Ambition mu karar veremedim büyük kararsızlık içerisindeyim. Bütçem 23 24bin TL. Bu bütçeye bakabildiğim modeller ise 2000 ile 2003 arası değişiyor.
    Arabada olmasını istediğim 3 özellik var 1. Otomatik 2. Sunroof 3. 1.6 veya 1.8 olması.

Şimdi bu iki araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam tüm detaylarıyla beni bilgilendirseniz çok mutlu oluruz.
    Çok teşekkürler

• A3 2004 yani 2004-2013 arasındaki kasa ise a3. Yani 2003 a3 yerine golf tercih edin diyorum. 2004 a3 vardi bende inanılmaz memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkemalyigit

A3 2004 yani 2004-2013 arasındaki kasa ise a3. Yani 2003 a3 yerine golf tercih edin diyorum. 2004 a3 vardi bende inanılmaz memnun kalırsınız.

2004 A3'lere benim bütçem biraz uzak kalıyor 23 24 bin'e bulamıyoruz malesef :/ Bu ilandaki araba 23.5'a verirse eğer güzel midir sizce bu kasadan memnun kalabilir miyim Golf 4'e kıyasla? Tamamiyle kullanıcı yorumu olmalı ki hani uzaktan görüpte bilgi sahibi olanların bilgi kirliliğiyle aklımız karışmasın :)

• Birde belirtmeyi unutmuşum 5 kapılı bir araç tercihim
  • Ben audi havasını yaşatmak için zayıf kaldığını düşünüyorum bu kasanın.imkan varsa 2004 alın. Golf konusunda çok bilgili degilim. Ama a3 konusunda uzmanın diyebilirim.

Son olarak a3 almaya karar verdiğim gün 1998 model tek kapı a3 e bindiğim gündü. O bütçeler için güzel bir araç üstelik beş kapı bulmuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkemalyigit

Ben audi havasını yaşatmak için zayıf kaldığını düşünüyorum bu kasanın.imkan varsa 2004 alın. Golf konusunda çok bilgili degilim. Ama a3 konusunda uzmanın diyebilirim.

Son olarak a3 almaya karar verdiğim gün 1998 model tek kapı a3 e bindiğim gündü. O bütçeler için güzel bir araç üstelik beş kapı bulmuşsunuz.

bulduğum en uygun 5 kapılı yeni kasa bu ilandaki araç ama fiyatıda benim bütçemin çok çok üzerinde açıkcası. Sanırım Audi'den uzak durmalıyım bu bütçeyle. Yada o 2001 model olanı almalıyım ama onda'da Audi keyfini alamayacağımı söylediniz kararsızım açıkcası :)

• Herzaman ÜST MODEL DÜŞÜK KM ..................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3 mü Golf mü ?
    5 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    12 ay önce açıldı
    Audi A4 mü BMW 520 mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

Herzaman ÜST MODEL DÜŞÜK KM ..................

Hak veriyorum ama şimdi mesela 2007 Peugeot alabiliyorum 120bin'de vs. fakat ben aldığım arabaya en az 2 sene bineceğim ve bu 2 sene'de plastik bir araba konforsuz keyif vermeyen bir sürüşle geçsin istemiyorum. Eski model ama bakımlık km'si düşük daha mantıklı olmuyor mu bu durumda
  • aynen modeli yüksek tutmaya çalışın
  • Peki modeli yüksek bu konfor kalitede belirttiğim özelliklerde hangi marka model araçları öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbb06

quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

Herzaman ÜST MODEL DÜŞÜK KM ..................

Hak veriyorum ama şimdi mesela 2007 Peugeot alabiliyorum 120bin'de vs. fakat ben aldığım arabaya en az 2 sene bineceğim ve bu 2 sene'de plastik bir araba konforsuz keyif vermeyen bir sürüşle geçsin istemiyorum. Eski model ama bakımlık km'si düşük daha mantıklı olmuyor mu bu durumda

Ben aynı segment için konuştum

• a3 ve golf kullandım. ikisi arasında kaldıysanız tavsiyem a3 den yana ancak arıza vs durumunda üzülebilirsiniz. golf4 efsane kasadır ve cidden golfün en hoş tasarımıdır bana göre. bende 2001 1.9 tdi golf ve bir ara 2005 a3 1.6 ambiente vardı. a3 çok daha seri ve çok daha güçlü bir araçtı. ikinci el araç almak için doğru bir zamanda değiliz bence. 2-3 ay beklerseniz 2004-2005 a3 ler bütçenize uygun hale gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haven

a3 ve golf kullandım. ikisi arasında kaldıysanız tavsiyem a3 den yana ancak arıza vs durumunda üzülebilirsiniz. golf4 efsane kasadır ve cidden golfün en hoş tasarımıdır bana göre. bende 2001 1.9 tdi golf ve bir ara 2005 a3 1.6 ambiente vardı. a3 çok daha seri ve çok daha güçlü bir araçtı. ikinci el araç almak için doğru bir zamanda değiliz bence. 2-3 ay beklerseniz 2004-2005 a3 ler bütçenize uygun hale gelecektir.

Teşekkürler bilgiler için :) 2005 a3 2001'deki kasadan farklı diye biliyorum ve o kasaya hayranım zaten ama param yetmiyor şu an o kasaya 2005 mesela Bu linkteki araç hayalimdeki ancak fiyat 33bin TL'de 2001 modeli ise 23bin TL civarı eski kasa alınabiliyor. Yani bu abartı fiyatlar geçer diyorsanız 3 ay sonra beklemeye değer bu kasayı 25 26'ya alabilir miyim 3 ay sonra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haven

a3 ve golf kullandım. ikisi arasında kaldıysanız tavsiyem a3 den yana ancak arıza vs durumunda üzülebilirsiniz. golf4 efsane kasadır ve cidden golfün en hoş tasarımıdır bana göre. bende 2001 1.9 tdi golf ve bir ara 2005 a3 1.6 ambiente vardı. a3 çok daha seri ve çok daha güçlü bir araçtı. ikinci el araç almak için doğru bir zamanda değiliz bence. 2-3 ay beklerseniz 2004-2005 a3 ler bütçenize uygun hale gelecektir.

Teşekkürler bilgiler için :) 2005 a3 2001'deki kasadan farklı diye biliyorum ve o kasaya hayranım zaten ama param yetmiyor şu an o kasaya 2005 mesela Bu linkteki araç hayalimdeki ancak fiyat 33bin TL'de 2001 modeli ise 23bin TL civarı eski kasa alınabiliyor. Yani bu abartı fiyatlar geçer diyorsanız 3 ay sonra beklemeye değer bu kasayı 25 26'ya alabilir miyim 3 ay sonra :)

• 2-3 ay sonra olacakları kestirmek güç ancak sıfır araç piyasası %20 küçüldü. sektör böyle daralınca ikinci eller uçtu. faiz indirimi ile ikinci el araç fiyatlarının düşmesi bence tek yol... ancak kış aylarında genel bir kural olarak yazlık araç alanlar bu araçları elden çıkarırlar ve fiyatlar 2-3 bin tl iner. 2004 kasadan önceki kasa a3 alacaksanız birşey diyemem ama 2004-2005 deki yeni kasa a3lerin sorunsuzluğunu ve elden çıkarmanın daha kolay olduğunu vs unutmayın derim. ben a3ü satalı 6-7 yıl kadar oldu. a3 hala aklımdadır ama hb araç alacaksanız ve premium marka (audi, bmw, mercedes, volvo vs.) arıyorsanız çok ucuz araçlara dikkatle yaklaşmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.