|
Bildirim
|
Mantıklı tercih ama 2008'ler karaborsada.
Size tavsiyem 2008 bayiye gelince bayiden alın, kara borsacı çakal galerilere para kazandırmayın. Bayilere bir sonraki partiler zamlı gelecektir ama şu andaki karaborsa fiyatlarını çok geçeceğini sanmıyorum. Şu an karaborsacılar sıfır aldıkları rakamın üstüne en az 20.000TL koyup satmaya çalışıyorlar. |
A3 le çok karşılaştıramam ama golf 7,5 highline dan 3008 e geçtim.Şehiriçi konfor açısından eksilme hissetmedim şehirdışı net 3008 daha az yorucu.A3 lede pek fark olmaz.Çok abartılıyor bu a3.Kısa süreli kullanımlarımda oldu,ben bir özelliğini yakalayamadım.
308 denilse anlarım sert biraz. |
Bir A3 sahibi olarak benim yapmayacağım bir hamle olurdu. Ama durumlarımız farklı saygı duyarım hocam. Ülkede suv oldu mu dizel otomatik olacak diye bir algı var yılda 5bin km yapan bile dizel alıyor. Bence benzinli tercihiniz çok yerinde dediğiniz gibi vergi avantajıda var sakin kullanımda eat8le beraber o motor üzmez sizi.
|
2008'i sürüp, deneyimlediniz galiba. Donanım konfor sorunsuzluk konusunda güzel bir araç olduğuna karar verdiğinize göre.
|
Donanım konfor sorunsuzluk istersen 2008 çok güzel araç ihtiyacınız varsa a3 den daha kullanışlı olacaksa sizin için tabi ki alın. Dizel daha iyi olacaktır gerçi. Artık partikül filitresi önemli değil 500 tl ye söküp komple profesyonel bir şekilde kimyasallarla temizliyorlar sonra yine devam. Şanzıman tamamen sorunsuz
|
Sırf suv için Attan inip eşeğe binme bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr4power -- 24 Şubat 2020; 18:14:22 > |
|
|
|
|
|
|