Şimdi Ara

A3 Sedan (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

quote:

Orijinalden alıntı: PROFPS

erel otomotiv den aldım ben 114.700tl ye 1.6 tdi ambiente 16'' jant içi deri kumaş karışık advance paket parlaklık paketi xenon plus far şükrü saracoglunun altındakinden aldım.Atakan bey var orda baya yardımcı oldu sağolsun. Şöyle bi olayda var ayrıca belirteyim anadolu yakası doğuş oto da scuba mavi ambition
    a3 sedan vardı onun koltugu kumaş fakat düzleştirilmiş direksyon ve 18'' jantları vardı dolu hasarlı araç oldugu için ekstra 3000tl gibi bi indirimi vardı hala satılmadıysa onada bakabilirsiniz dolu hasarıda gözle görülmüyodu hasar kaydı fln da işlenmiyomuş ruhsata o araca da 112.500 demişlerdi bn ereldekinin rengi hoşumas gittiği için onu aldım şiraz kırmızısı araç

cruise control ambition ve attraction da opsiyon olarak var ambientelerde standart olarak var fakat ambientelerde drive select yok onun yerine

Aynı aracın benzinli versiyonu benimki, aynı bayiden 89bin'e almıştım tabi 2013 Kasım :) Güle güle kullanın. Bu arada şirket aracı olarak kulanılan kiralık A3'ler piyasaya çıkmaya başladı hepsi dizel standart attraction şu ana kadar gördüklerimin. İyi ki xenonlu almışız diyeceksiniz bariz fark ediliyor standarda göre.

Drive select tam olarak ne oluyordu? Bu arada 1 ay sonra 150hp lik tfsi lar gelecekmiş..İnşallah Aralık ayında güzel fiyata bir ambiente alabilirim..

drive select aracın sürüş modunu ayarlıyor..
    direksiyon, şanzıman, gaz tepkileri, tüketim değerleri ve klima performansını etkiliyor..
    süspansiyonu etkilemiyor

comfort/efficiency/auto/sport/individual modları var..

ambiente de bu donanım yok bilginize..

Ambiente-Ambition olarak düşünmezseniz ve Drive Select veya Hız Sabitleme Sisteminden birini seçeceksiniz deseler hangisini seçersiniz?
    Araç sahiplerine ve kafasında bir araç tasarlamış herkese soruyorum bunu

Şehir Dışı kullanımda Hız Sabitleme hem komfor hem tüketime yarar sağlarken Drive Select'de Efficiency ile tüketime yardım edebilirken istediğimiz zamanda Sport modunda performansi bir kullanım sağlayacaktı®.

Ben kararsız kaldım

Çok kafa karıştırıcı bir olay..Yani ambiente almazsak kısmi deri de alamıyoruz..Hız sabitleme olayının drive select modundan daha az katkısı olacağını düşünüyorum..Sonradan takılacağını da sanmam..Attraction üzerine mi ekleme yapacağız şimdi anlamadım gitti..Attraction un jantlarını hiç sevmiyorum..5 kollu jantlar çok daha güzel.Kafam karışıktı daha da karıştı şimdi..Ambition olayını hiç düşünmüyorum çünkü süspansyonlar sert..Aile arabası olacak şekilde bir kofigrasyon düşünüyoruz..Sizce attraction üzerine ekleme mi yapmak lazım?

• Attraction üzerine ekleme yapsanız da istediğiniz gibi bir araç alamazsınız. Anladığım kadarıyla koltuklar ve süspansiyonu Ambiente, Jantları Ambition+Drive Select istiyorsunuz. Öyle bir araç yok maalesef, özel sipariş geçeceksiniz.

Hız sabitleme daha sonradan takılabiliyor.

• Bu durumda Sline aldığımızda sert bir süspansiyona mecburuz yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano

Attraction üzerine ekleme yapsanız da istediğiniz gibi bir araç alamazsınız. Anladığım kadarıyla koltuklar ve süspansiyonu Ambiente, Jantları Ambition+Drive Select istiyorsunuz. Öyle bir araç yok maalesef, özel sipariş geçeceksiniz.

Hız sabitleme daha sonradan takılabiliyor.http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/audi/a3/a3-8v/hiz-sabitleme.html

Attraction'nun süspansiyonları Ambiente'ye göre çok mu sert acaba?

• 2014 tdi ambiente aldık. teslimat aşamasında nelere dikkat etmemiz gerekir.
  • quote:

quote:

Attraction üzerine ekleme yapsanız da istediğiniz gibi bir araç alamazsınız. Anladığım kadarıyla koltuklar ve süspansiyonu Ambiente, Jantları Ambition+Drive Select istiyorsunuz. Öyle bir araç yok maalesef, özel sipariş geçeceksiniz.

Hız sabitleme daha sonradan takılabiliyor.http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/audi/a3/a3-8v/hiz-sabitleme.html

Attraction'nun süspansiyonları Ambiente'ye göre çok mu sert acaba?

Attraction'ın suspansiyonlarının Ambiente'ye göre farklı olduguna emin misiniz? Sadece Ambitionda fark vardır diye düşünüyorum oda drive select olduğu için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

erel otomotiv den aldım ben 114.700tl ye 1.6 tdi ambiente 16'' jant içi deri kumaş karışık advance paket parlaklık paketi xenon plus far şükrü saracoglunun altındakinden aldım.Atakan bey var orda baya yardımcı oldu sağolsun. Şöyle bi olayda var ayrıca belirteyim anadolu yakası doğuş oto da scuba mavi ambition
    a3 sedan vardı onun koltugu kumaş fakat düzleştirilmiş direksyon ve 18'' jantları vardı dolu hasarlı araç oldugu için ekstra 3000tl gibi bi indirimi vardı hala satılmadıysa onada bakabilirsiniz dolu hasarıda gözle görülmüyodu hasar kaydı fln da işlenmiyomuş ruhsata o araca da 112.500 demişlerdi bn ereldekinin rengi hoşumas gittiği için onu aldım şiraz kırmızısı araç

cruise control ambition ve attraction da opsiyon olarak var ambientelerde standart olarak var fakat ambientelerde drive select yok onun yerine

Aynı aracın benzinli versiyonu benimki, aynı bayiden 89bin'e almıştım tabi 2013 Kasım :) Güle güle kullanın. Bu arada şirket aracı olarak kulanılan kiralık A3'ler piyasaya çıkmaya başladı hepsi dizel standart attraction şu ana kadar gördüklerimin. İyi ki xenonlu almışız diyeceksiniz bariz fark ediliyor standarda göre.

Drive select tam olarak ne oluyordu? Bu arada 1 ay sonra 150hp lik tfsi lar gelecekmiş..İnşallah Aralık ayında güzel fiyata bir ambiente alabilirim..

direksiyon, şanzıman, gaz tepkileri, tüketim değerleri ve klima performansını etkiliyor..
    süspansiyonu etkilemiyor

Ambiente-Ambition olarak düşünmezseniz ve Drive Select veya Hız Sabitleme Sisteminden birini seçeceksiniz deseler hangisini seçersiniz?

Şehir Dışı kullanımda Hız Sabitleme hem komfor hem tüketime yarar sağlarken Drive Select'de Efficiency ile tüketime yardım edebilirken istediğimiz zamanda Sport modunda performansi bir kullanım sağlayacaktı®.

Ben kararsız kaldım

Bence drive select..
    hız sabitleyici sonradan takılabiliyor diye biliyorum

• besiktas kullanıcısına yanıt
    Ambition = Spor süspansiyon
    Attraction ve Ambiente = Dinamik süspansiyon

Attraction ve Ambiente, süspansiyon ve jant ölçüleri birebir aynı. Sadece jant tasarımı farklı.
  • merhaba sonradan navigasyon ve geri gorus kamerası taktırabilirmiyiz bilgisi olan var mi bayidekiler olmuyor diyor ama onlar her seye olmaz deyip opsiyon ekletmeye calisiyorlat gibime geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmeta3 A kullanıcısına yanıt
    Navigasyon için çalışmalar sürüyor, şu an yok. Geri görüş kamerasi ise sonradan takılabiliyor:
  • Orjinal geri görüş kamerası 450€+ kdv galiba..Sonradan takılan ile orjinali arasında çok mu fark var acaba? Süspansyonu aynı ise sırf kısmi deri var diye neden ambiente alalım? attraction'a ufak birkaç ekleme yapmak lazım..Hemen hesaplara bakıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten deri değil o. Mono pur isminde deri görünümlü bir kumaş. Satış görevlisi orta kol dayama yazın çok terletiyor, müşteriler şikayetçi diye bana moral de vermişti sağ olsun. Çünkü ben de Ambiente istiyordum ama istediğim özelliklerde hiç yoktu, mecburen Attraction aldım.
  • quote:

Zaten deri değil o. Mono pur isminde deri görünümlü bir kumaş. Satış görevlisi orta kol dayama yazın çok terletiyor, müşteriler şikayetçi diye bana moral de vermişti sağ olsun. Çünkü ben de Ambiente istiyordum ama istediğim özelliklerde hiç yoktu, mecburen Attraction aldım.

Size bir moral de ben vereyim, kol dayama konusunda hiç sıkıntı çekmedim ama bence attraction'ın jantları ambiente ye göre daha güzel. Bu arada Attarction'da kumaş döşemeye gereksiz şekil yapmışlar bence sadece bir kumaş olsa daha iyi olurdu.
  • quote:

quote:

Zaten deri değil o. Mono pur isminde deri görünümlü bir kumaş. Satış görevlisi orta kol dayama yazın çok terletiyor, müşteriler şikayetçi diye bana moral de vermişti sağ olsun. Çünkü ben de Ambiente istiyordum ama istediğim özelliklerde hiç yoktu, mecburen Attraction aldım.

Size bir moral de ben vereyim, kol dayama konusunda hiç sıkıntı çekmedim ama bence attraction'ın jantları ambiente ye göre daha güzel. Bu arada Attarction'da kumaş döşemeye gereksiz şekil yapmışlar bence sadece bir kumaş olsa daha iyi olurdu.

Ambiente'nin kumaşı eski aracıma çok benziyordu. Bu yüzden kaz ayağı desenli Attraction kumaşı hoşuma gitti. Jantları da sizle takas ederiz olur biter :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

süspansiyonu etkilemiyor

Ben kararsız kaldım

Bence drive select..
    hız sabitleyici sonradan takılabiliyor diye biliyorum

Ender elektronik orjinal hız sabitleyici takıyor.

• Arkadaslar merhaba,

2013 aralik ortasinda esim icin aldigimiz araci baska bir arac almaya karar verdigimiz icin satiyoruz.A3 Sedan almayi dusunen, esi dostu almak isteyen olursa ilandan istediginiz zaman ulasabilirsiniz. Arac 2.072 km'dedir.Diger detaylari ilan linkinde bulabilirsiniz. Acikcasi araci takasa vermek istemiyorum binicisene gitmesini tercih ederim.Rahatsiz ettiysem kusuruma bakmayin lutfen.

Saygilar

• Aiken kullanıcısına yanıt
    Aracınız şık ötesi..Rengi beyaz jantları da 5 kollu olsaydı muhtemelen şu an yanınızda olurdum..Takasa verirseniz fiyatınızı çok kırarlar..Umarım en hayrı dokunacak yere gider..Bu arada nasıl bir araç almayı düşünüyorsunuz acaba?
  • quote:

Aracınız şık ötesi..Rengi beyaz jantları da 5 kollu olsaydı muhtemelen şu an yanınızda olurdum..Takasa verirseniz fiyatınızı çok kırarlar..Umarım en hayrı dokunacak yere gider..Bu arada nasıl bir araç almayı düşünüyorsunuz acaba?

Degerli yorumunuz icin cok tesekkurler.Acikcasi aldigimiz zaman esim icin alindigi icin ambiton pakette 5 kollu jantlar paket donanimiydi hala oyle mi bilmiyorum, kendisi icin deri/kumas doseme ve konfor daha agir basti bu sekilde tercih ettik.Aracla ilgili hicbir sikintimiz yok hos kullanmadi zaten esim bende daha cok benim kullanacagim bir arac almaya karar verdik.Su an almak istedigimiz arac bmw m sport paket 3 serisi bakalim insallah gercekten kullanicisina satmak niyetindeyim.
  • Arkadaşlar jant konusu hariç Attraction almaya karar verdim diyelim..Size teker teker donanımların fiyatını yazıyorum..Siz olsanız nasıl bir araç oluştururdunuz? 10 kollu jantlara uyuz oluyorum onu da belirteyim..

Xenon Plus far, ön temizleme sistemi ile arka ledler 1090 euro +kdv+ötv

Advance paket(arka park sensörü,deluxe otomatik klima,4 kollu direksiyon,benim sevmediğim 10 kollu jantlar,renkli sürücü bilgilendirme ekranı(sırf attraction için) ve mmi radyo,arka park sensörü(attraction ve ambiente için ' bunu anlamadım,ambition da arka park sensörü yok mu yani') 2590 euro+kdv+ötv

Parlaklık paketi 180 euro +kdv+ötv

Seçici göstergeli plus park sensörü 480 euro +kdv+ötv

5 kollu yıldızlı jant 225/45/17 780 euro +kdv+ötv

İç aydınlatma paketi 240 euro +kdv+ötv

Geri görüş kamerası 460 euro +kdv+ötv

Ambiente ye hiç girmeyelim isterseniz çünkü orda kafam karmakarışık..Deriye de suni deri diyorsunuz bizim ufaklık kesin gider kemirir arka koltuktakini,hiç uğraşamam Ambiente de güzel olan katlanır elektirkli aynaların,parlaklık paketinin,lastik basınç kontrol sisteminin vs vs standart olması..3 bilinmeyenli denklem oldu bu iş..

• quote:

Arkadaşlar jant konusu hariç Attraction almaya karar verdim diyelim..Size teker teker donanımların fiyatını yazıyorum..Siz olsanız nasıl bir araç oluştururdunuz? 10 kollu jantlara uyuz oluyorum onu da belirteyim..

Xenon Plus far, ön temizleme sistemi ile arka ledler 1090 euro +kdv+ötv

Advance paket(arka park sensörü,deluxe otomatik klima,4 kollu direksiyon,benim sevmediğim 10 kollu jantlar,renkli sürücü bilgilendirme ekranı(sırf attraction için) ve mmi radyo,arka park sensörü(attraction ve ambiente için ' bunu anlamadım,ambition da arka park sensörü yok mu yani') 2590 euro+kdv+ötv

Parlaklık paketi 180 euro +kdv+ötv

Seçici göstergeli plus park sensörü 480 euro +kdv+ötv

5 kollu yıldızlı jant 225/45/17 780 euro +kdv+ötv

İç aydınlatma paketi 240 euro +kdv+ötv

Geri görüş kamerası 460 euro +kdv+ötv

Ambiente ye hiç girmeyelim isterseniz çünkü orda kafam karmakarışık..Deriye de suni deri diyorsunuz bizim ufaklık kesin gider kemirir arka koltuktakini,hiç uğraşamam Ambiente de güzel olan katlanır elektirkli aynaların,parlaklık paketinin,lastik basınç kontrol sisteminin vs vs standart olması..3 bilinmeyenli denklem oldu bu iş..

Benim aracım ambiente katlanır ayna ve lastik basınc kontrol sistemi yok, 2014'te standart olduysa bilemem tabi. Katlanır ayna A200'den sonra eksikliğini en çok hissettiğim sey, bir diğeride ön park sensorleri.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.