Şimdi Ara

A3 Sedan (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buraya göre

www.audi.com.tr
    404 Resource at '/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0002.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf' not found: No resource found
    http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0002.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf

dizel ile cod benzin arasında 1000 tl fark var. Ben ciddi anlamda düşünüyorum dizel mi cod mi?
    COD tüketim konusunda başarılı bağımsız süspansiyon ve ciddi performans farkı avantajı var.
    açıkçası ister dizel ister benzinli a3 e bağımlı süspansiyon yakışmıyor.

kur ile ilgili kampanyaları var. Kimse bu arabaya 130.000tl vermez sanmıyorum.

Teklif formunu bulamadım ama Audi Şenyıldız otomotivden aldım teklifi.

• Kuray K kullanıcısına yanıt
    ambiante dizel 110hp + resimdeki donanım 112.000tl teklif verdiler. 110 a falan alınır sanırım.

A3 Sedan

ben özellikle adaptif cruise control istediğim için ikinci el çok cazip gelmiyor bana.
    birde benzer donanımdaki arkadaşlar 106-107 istiyorlar ki bence değmez 4-5 bin tl ye.
     A3 Sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: illakihb

ambiante dizel 110hp + resimdeki donanım 112.000tl teklif verdiler. 110 a falan alınır sanırım.

A3 Sedan

ben özellikle adaptif cruise control istediğim için ikinci el çok cazip gelmiyor bana.
    birde benzer donanımdaki arkadaşlar 106-107 istiyorlar ki bence değmez 4-5 bin tl ye.
     A3 Sedan

Güzel fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

A3 Sedan

A3 Sedan

bu resimler iyi oldu. sitesinde bunların fiyatları yok sanırım. sıfır fiyatları nasıl olur diye araştırmaya çalışıyordum. teşekkürler.

• rica ederim.
    diğer bulduğum fiyatlar :

1.4 tsi 125hp attraction 92.000 tl
    1.4 tsi 150hp ambition 111.000tl
    pazarlık yapılmamış aldığım teklifler.

ve bu 2 araç geçen hafta Doğuş Esenyurt'ta hazırdı.

A3 Sedan A3 Sedan

• teşekkürler tekrar.

tüm konuyu okuyup anlamaya çalıştım. bazı sorular oluştu bende...

1. audi.com.tr'de 125hp ve 150hp fiyatları var. konfigüratörde 140hp olarak gösteriyor. 140hp ve 150hp'nin teknolojisi aynı mı, yani COD mi?

2. 125hp'nin az biraz fiyat avantajı var, COD'lu motora göre tercih edilebilir mi sizce?

3. 140hp/150hp attraction + Xenon + Sunroof + Hız sabitleme, fiyatı sıfır yaklaşık ne kadar olur, ikinci elde uygun fiyat araştırmalı mıyım?

4. sene sonunu beklemeli miyim, yoksa bu aylarda da indirim alınabilir mi bayilerden?
  • 1. 122 hp ve 140 hp motorlara euro6 uyumu geldikten sonraki beygir güçleri değişti 125 ve 150 oldu . hissedilir bir fark olacağını sanmıyorum ayrıca araçların max torkları değişmedi. 140-150 ikiside cod.

2. 125 ile 150 kıyaslayacak olursak sanırım ortalama 1-1.5 yakıt farkı olur arada cod daha az yakar sakin kullanımda, performanslı kullanımda benzer yakacaklardır. 125hp sadece attraction ile satılıyor. yani biraz donanım seviyesi ilede ilgili yeterli derseniz neden olmasın.

3. sanırım attractionda cod yok çok emin değilim. ikinci elde 7-8 bin tl fark olmadığı sürece ve hele kredi çekecekseniz sıfır daha mantıklı bence. bu arabalarda garanti uzatma almakta fayda var. stronic cok basarili bir şanzıman değil. dsg ye göre nispeten iyi ama bir tork convertorlu saglamlığı yok.

4. bu işler çok karışık devlet bir vergi arttırır gene 2-3 bin tl zıplar, euro çıkar gene fiyat artar. kesin alacaksanız beklemek risk demek.

iyi geceler.

• Stronic ile ilgili benimde şüphelerim var örneğin golf 7'deki DSGlerin iyileştirildiği söyleniyor ve eskisi kadar arıza duymuyorum yeni nesillerde. Acaba Stronicdede bir versiyon atlaması oldu mu? Birde VW'de bakımlarınızı yetkili serviste yaptırmışsanız sürekli DSG arıza verdiğinde iyi niyet garantisi adı altında çok yüksek faturalar çıkarmadan sorunu gideriyorlarmış acaba bu durum Audi içinde geçerli mi?
  • Kartal dogus ile gorustum. Attraction ustune ekleme yapinca ozel siparis olur, 3 ay beklersiniz, fiyatta 3 ay sonraki kur uzerinden hesaplanir dendi. Ayrica attraction ustune hiz sabitleme ekleyince ambiente fiyatina yaklasir, o yuzden hazir gelmis araclara gelip bakarsaniz daha iyi dendi.

Biraz da ikinci elleri arastirayim. 110bin tl gozumde buyumeye basladi :)

• Beni tek korkutan DSG şanzımanda yokuşlarda kayan araba acaba bunda da kayıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Beni tek korkutan DSG şanzımanda yokuşlarda kayan araba acaba bunda da kayıyor mu

Aractaki assist ozelligi aktifken frene bastiginizda yokus olmaksizin duz yolda bile el frenini devreye sokuyor.Bu yuzden kayma hatasini ortadan kaldirmislar.Kullanirken herhangi bir kayma dik yokuslarda bile basima gelmedi.
  • quote:

rica ederim.

A3 Sedan A3 Sedan

1,4 tfsi 140 ambition olanı panaromik cam tavan hariç birebir aynı donanım aracı..(imzada da yazıyor zaten)
    2013 eylül sonunda 87.500'e almıştım..
    panaromik cam tavan için 4000 TL fark alıyorlardı...düşersen 107.000 yapıyor..
    pazarlık falan desen 105.000e verirler..sportback sedan farkından da bi 5000 düştüm hadi..yaklaşık %15 artış var..

bu arada sedanın tipi güzel diyip alan arkadaşları bir kenara ayırırsak, ben sedan neden tercih ediliyor anlamıyorum..
    aracın ölçüleri birebir aynı tek fark +45 litre bagaj..ama karşılığında, c sütunundaki eğimden dolayı arkada kafa mesafesinde sıkıntı oluyor..
    4000-5000 tl fark neden veriliyor, biri açıklarsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

quote:

rica ederim.

A3 Sedan A3 Sedan

1,4 tfsi 140 ambition olanı panaromik cam tavan hariç birebir aynı donanım aracı..(imzada da yazıyor zaten)
    pazarlık falan desen 105.000e verirler..sportback sedan farkından da bi 5000 düştüm hadi..yaklaşık %15 artış var..

bu arada sedanın tipi güzel diyip alan arkadaşları bir kenara ayırırsak, ben sedan neden tercih ediliyor anlamıyorum..
    aracın ölçüleri birebir aynı tek fark +45 litre bagaj..ama karşılığında, c sütunundaki eğimden dolayı arkada kafa mesafesinde sıkıntı oluyor..

Bahsettiğiniz farklar yeterde artar bence. A serisine bakın, GLA, CLA onlarda görüntü ve hacim haricinde temelde aynı araç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

quote:

rica ederim.

A3 Sedan A3 Sedan

"Bu nasıl bir A3?" bakışları bile o farkı vermeye değer...

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    selam 45 lt fark var ama sedanın bagajı daha kullanışlı hb lerde ortadaki böle kullanışlığı düşürüyor. Bu arada çocuğunuz yok galiba.

bende hb sevmeme rağmen oğlum 2 yaşına gelinceye kadar sedan kullandım f30 3 ün sanırım 480lt olan bagajı yetmiyordu. allahtan bebek arabası belasından kurtuldukta şimdi bagaj derdim bitti.

birde bana sedan daha ilk defa geldiği için daha kendini gösteriyor gibi geliyor.

bagajdan daha bariz bir fark var arada galeride yan yana görünce iç işçilik nedense hb de bana daha düzgün geldi ve sonra fark ettim ki HB ler Almanya'da - sedanlar Macaristanda üretiliyor.

Yakıt deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz? COD tatmin ediyor mu?

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    şimdi baktımda sedan ile sportback arasında liste fiyat farkı 10.000tl yuh diyorum. :D

az daha kassalar 2.el parasını fark diye alacaklar.

%15 fiyat artışı brşey değil aslına bakarsanız.

ben 2013 mart ayında f30 316i yi 81.000tl ye almıştım. Çok arttı fiyatlar :(
  • Selam arkadaşlar.
    Ön Farlara broşürden detaylı baktığımda sanki LED far sistemi Xenon'a göre daha güzel duruyor. Kızgın bir bakış eklenmiş gibi. Ayrıca daha fazla aydınlatır ve daha uzun ömürlüdür yazıyor. Kullanımda bu ikisi arası fark ile ilgili tecrübelerini paylasabilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fear677

Selam arkadaşlar.
    Ön Farlara broşürden detaylı baktığımda sanki LED far sistemi Xenon'a göre daha güzel duruyor. Kızgın bir bakış eklenmiş gibi. Ayrıca daha fazla aydınlatır ve daha uzun ömürlüdür yazıyor. Kullanımda bu ikisi arası fark ile ilgili tecrübelerini paylasabilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

Led far bencede cok guZel hersey bi kenara o.led sinayller yeter...

• baykara3 B kullanıcısına yanıt
    Keşke bilgisayar toplama siteleri gibi bişey olsa çok rahat olurudu :D
  • quote:

selam 45 lt fark var ama sedanın bagajı daha kullanışlı hb lerde ortadaki böle kullanışlığı düşürüyor. Bu arada çocuğunuz yok galiba.

bende hb sevmeme rağmen oğlum 2 yaşına gelinceye kadar sedan kullandım f30 3 ün sanırım 480lt olan bagajı yetmiyordu. allahtan bebek arabası belasından kurtuldukta şimdi bagaj derdim bitti.

birde bana sedan daha ilk defa geldiği için daha kendini gösteriyor gibi geliyor.

bagajdan daha bariz bir fark var arada galeride yan yana görünce iç işçilik nedense hb de bana daha düzgün geldi ve sonra fark ettim ki HB ler Almanya'da - sedanlar Macaristanda üretiliyor.

Yakıt deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz? COD tatmin ediyor mu?

öncelikle çocuk var.. hem de 2 tane 4,5 yaş ve 6 aylık..
    Bayramda 2 hafta tatil yaptık..bagaj bize yetti valla..bu aileden aileye değişir..ona saygılıyım tabi..

bende bu arabadan önce tek kapı önceki kasadan vardı...ilk çocuğu onda büyüttüm..onun bagajı yeni kasa sportback'ten 30 lt daha azdı..bu bana iyi bile geldi

tüketim konusu şöyle,

efficiency seçince ve sakin kullanırsan, tüm yol klima açık + araba dolu..6 lt yakıyor...araba boşken ve daha serin havalarda uzun yolda 5,1 ile istanbul-izmit yapmışlığım var..
    ama comfort'a alıp biraz 140-150 lerde gidersen 7'nin üzerine çıkıyor..

şehiriçinde ise, akşam trafiğinde 7,5 - 8...temden 100-110 km hızla gidilen, yeni tabirle akıcı yoğun trafikte 5,5-6 lt ile gidebiliyorsunuz..

kısaca kullanım çok etkili..öyle basayım sportta falan dersen 10 lt görülüyor..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.