Şimdi Ara

A3 Sedan (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ljames

quote:

Orijinalden alıntı: merkep

beyler bu park sensörleri grafik olarak bilgi ekranında görüntülenemez mi? yoksa sadece sesten ibaret mi? her şeye ötüyor. ne kadar uzaklıta nesne var bilemiyoruz. dandik sensörler bile daha iyi.

hocam bır konu vardı a3un gızlı ozellıkeleri dıye orda bır arkadas yapıldıgını soylemıstı kıtapcıgı bır kurcalayın derım

yaptıran var mı bunu peki. paket halindeymiş
  • quote:

quote:

quote:

beyler bu park sensörleri grafik olarak bilgi ekranında görüntülenemez mi? yoksa sadece sesten ibaret mi? her şeye ötüyor. ne kadar uzaklıta nesne var bilemiyoruz. dandik sensörler bile daha iyi.

hocam bır konu vardı a3un gızlı ozellıkeleri dıye orda bır arkadas yapıldıgını soylemıstı kıtapcıgı bır kurcalayın derım

hocam onu dısarda yaptırıyorlar herhalde belki garantiye etkisi olabilir tam bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam onu dısarda yaptırıyorlar herhalde belki garantiye etkisi olabilir tam bilmiyorum

ben yaptırdım.
    güzel özellikler geliyor..

ama geri vitese takınca sağ aynanın aşağıya inmesi güzelb ir özellik olmasına rağmen..tekrar ileri vitese alınca eski yerinden daha yukarıya dönüyor..
    o yüzden kullanılmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

quote:

quote:

quote:

quote:

ben yaptırdım.

ama geri vitese takınca sağ aynanın aşağıya inmesi güzelb ir özellik olmasına rağmen..tekrar ileri vitese alınca eski yerinden daha yukarıya dönüyor..
    o yüzden kullanılmıyor..

bazı ozellıklerı kendınızde acabılıyorsunuz aractan hatta o ayna ınme ısınıde ayarlanıyor dıye bılıyordum ıstersenız bıraz kurcalayın kıtapcıgı yazması lazım

• A3 Sedan 1.6 TDI

* S-Line Dış Paket
    * Katlanır Ayna
    * Bi-Xenon
    * Panoramik Cam Tavan
    * Arka Park Sensörü
    * Hız Sabitleme
    * Model ve Motor Yazısı İptal
    * Sigara Donanımı İptal
    * F1 vites
    * Arka Kol Dayama
    * Deluxe Otomatik Klima
    * Elektrikli + Bel Destekli Koltuklar
    * Akıllı Anahtar Sistemi

Donanımına sahip bir araç Ortalama Nekadar dır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsarihan

A3 Sedan 1.6 TDI

* S-Line Dış Paket
    * Katlanır Ayna
    * Bi-Xenon
    * Panoramik Cam Tavan
    * Arka Park Sensörü
    * Hız Sabitleme
    * Sigara Donanımı İptal
    * F1 vites
    * Arka Kol Dayama
    * Deluxe Otomatik Klima
    * Akıllı Anahtar Sistemi

burda bızım tahmın edebılecegımız fıyatla bayının verdıgı fıyat arasında cok fark oluyor. kesin fıyat ıcın bayıye sormanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ljames -- 28 Ağustos 2014; 18:03:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben yaptırdım.

o yüzden kullanılmıyor..

bazı ozellıklerı kendınızde acabılıyorsunuz aractan hatta o ayna ınme ısınıde ayarlanıyor dıye bılıyordum ıstersenız bıraz kurcalayın kıtapcıgı yazması lazım

ayna ayarını yapan joystick 0 durumunda kalırsa çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelsarihan

A3 Sedan 1.6 TDI

* S-Line Dış Paket
    * Katlanır Ayna
    * Bi-Xenon
    * Panoramik Cam Tavan
    * Arka Park Sensörü
    * Hız Sabitleme
    * Sigara Donanımı İptal
    * F1 vites
    * Arka Kol Dayama
    * Deluxe Otomatik Klima
    * Akıllı Anahtar Sistemi

125-130'dan aşağı olmaz bence
  • Arkadaşlar, A3 Sedan 1.4 TFSI 125 HP S-Tronic Attraction + Advanced paket için (Xenon paketi yok) pazarlık sonucu 86.000 TL 'ye anlaştım.

Almayı düşünüyorum. Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE_MIND

Arkadaşlar, A3 Sedan 1.4 TFSI 125 HP S-Tronic Attraction + Advanced paket için (Xenon paketi yok) pazarlık sonucu 86.000 TL 'ye anlaştım.

fiyat fena değil gibi 140lık golfün 83 bin lira olduğu yerde 86bine audi daha mantıklı xenonda olsa iyi olurmuş. 125hp lik motorda ACT yok galiba değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orijinalden alıntı: FREE_MIND

Arkadaşlar, A3 Sedan 1.4 TFSI 125 HP S-Tronic Attraction + Advanced paket için (Xenon paketi yok) pazarlık sonucu 86.000 TL 'ye anlaştım.

fiyat fena değil gibi 140lık golfün 83 bin lira olduğu yerde 86bine audi daha mantıklı xenonda olsa iyi olurmuş. 125hp lik motorda ACT yok galiba değil mi?

Evet yok..Audi'deki adı COD
  • 105hp ve 110hp Dizel Motorlar arasında ne fark var?

Özellikle Tüketim açışından?
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Pratikte fark olacağını sanmıyorum. Tahminim emisyon kriterleri yakıt / beygir gücü şeklinde hesaplanıyor. Son gücü arttırınca emsiyon azalıyor kağıt üstünde. Muhakkak fark vardır ama kullanıcının hissetmesi zor.
    Tam gaz veya hep üst devirlerde kullananlar açısından fark edebilir. Sonuçta 5 hp daha güçlü. Onu kazanabilmek için modifiye ettirenler oluyor hava filtresi vs gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Orijinalden alıntı: fear677

Selam arkadaşlar.
    Ön Farlara broşürden detaylı baktığımda sanki LED far sistemi Xenon'a göre daha güzel duruyor. Kızgın bir bakış eklenmiş gibi. Ayrıca daha fazla aydınlatır ve daha uzun ömürlüdür yazıyor. Kullanımda bu ikisi arası fark ile ilgili tecrübelerini paylasabilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

Led far bencede cok guZel hersey bi kenara o.led sinayller yeter...

doğuş ne getirirse alabileceğin de o...yoksa 3 ay bekliyorsun..
    doğuş da ledli far getirmiyor..

xenon paket bence tatmin edici..
    önde gündüz farı ledler + bi xenon farlar + arka stoplar led..

Led farlarda buğu yapma riski de var bana göre. Seat'da problem mevcut. Biraz yaygınlaşması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Pratikte fark olacağını sanmıyorum. Tahminim emisyon kriterleri yakıt / beygir gücü şeklinde hesaplanıyor. Son gücü arttırınca emsiyon azalıyor kağıt üstünde. Muhakkak fark vardır ama kullanıcının hissetmesi zor.
    Tam gaz veya hep üst devirlerde kullananlar açısından fark edebilir. Sonuçta 5 hp daha güçlü. Onu kazanabilmek için modifiye ettirenler oluyor hava filtresi vs gibi.

Ikinci el araçlarda bile büyük fiyat farkları oluşmaya başlamış aynı özellikteki araşlara göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

quote:

Orijinalden alıntı: fear677

Selam arkadaşlar.
    Ön Farlara broşürden detaylı baktığımda sanki LED far sistemi Xenon'a göre daha güzel duruyor. Kızgın bir bakış eklenmiş gibi. Ayrıca daha fazla aydınlatır ve daha uzun ömürlüdür yazıyor. Kullanımda bu ikisi arası fark ile ilgili tecrübelerini paylasabilecek arkadaş var mi? Teşekkürler.

Led far bencede cok guZel hersey bi kenara o.led sinayller yeter...

doğuş ne getirirse alabileceğin de o...yoksa 3 ay bekliyorsun..
    doğuş da ledli far getirmiyor..

xenon paket bence tatmin edici..
    önde gündüz farı ledler + bi xenon farlar + arka stoplar led..

Led farlarda buğu yapma riski de var bana göre. Seat'da problem mevcut. Biraz yaygınlaşması lazım

2013 Kasımdan beri kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım şahsen.

• 30 gün içinde yağ değiştir uyarısı aldım bu ne ile ilgili olabilir, periyodik bakım uyarısı değildir herhalde? Ben aracı Kasım'da almıştım, şuan 11.000km'ye yaklaştı
  • Nerdeyse 2015'e giriyoruz 2013 model araba almanın bir dezavantajı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

30 gün içinde yağ değiştir uyarısı aldım bu ne ile ilgili olabilir, periyodik bakım uyarısı değildir herhalde? Ben aracı Kasım'da almıştım, şuan 11.000km'ye yaklaştı

İyi bir şey değil.tsi motorlarda görülen yağ eksiltme problemi.araç 140 hp idi değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 1.4 140hp. Muhtemelen kasimdaki bakimda yag da degisecekti zaten ama erken yazmasi hosuma gitmedi tabi. Yagi garantiden degistirmezler herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.