Şimdi Ara

A3 Sedan (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
276.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyker bu 110 hp ile 105 hp arasindaki fark ne tam olarak? Dogustaki hatun 110 luklarn c.o.d. ozellikli oldugunu dedi. Tartismaya girmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

Beyker bu 110 hp ile 105 hp arasindaki fark ne tam olarak? Dogustaki hatun 110 luklarn c.o.d. ozellikli oldugunu dedi. Tartismaya girmedim

O bayan baya iyi sallamis. Cod dedigi cylinder on demand 2 silindir kapatma sistemi 105 liklerde de 140 bglik benzinlilerde de ayni ozellik var.Kanmayin boyle seylere sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar jant konusu hariç Attraction almaya karar verdim diyelim..Size teker teker donanımların fiyatını yazıyorum..Siz olsanız nasıl bir araç oluştururdunuz? 10 kollu jantlara uyuz oluyorum onu da belirteyim..

Xenon Plus far, ön temizleme sistemi ile arka ledler 1090 euro +kdv+ötv

Advance paket(arka park sensörü,deluxe otomatik klima,4 kollu direksiyon,benim sevmediğim 10 kollu jantlar,renkli sürücü bilgilendirme ekranı(sırf attraction için) ve mmi radyo,arka park sensörü(attraction ve ambiente için ' bunu anlamadım,ambition da arka park sensörü yok mu yani') 2590 euro+kdv+ötv

Parlaklık paketi 180 euro +kdv+ötv

Seçici göstergeli plus park sensörü 480 euro +kdv+ötv

5 kollu yıldızlı jant 225/45/17 780 euro +kdv+ötv

İç aydınlatma paketi 240 euro +kdv+ötv

Geri görüş kamerası 460 euro +kdv+ötv

Ambiente ye hiç girmeyelim isterseniz çünkü orda kafam karmakarışık..Deriye de suni deri diyorsunuz bizim ufaklık kesin gider kemirir arka koltuktakini,hiç uğraşamam Ambiente de güzel olan katlanır elektirkli aynaların,parlaklık paketinin,lastik basınç kontrol sisteminin vs vs standart olması..3 bilinmeyenli denklem oldu bu iş..

Benim aracım ambiente katlanır ayna ve lastik basınc kontrol sistemi yok, 2014'te standart olduysa bilemem tabi. Katlanır ayna A200'den sonra eksikliğini en çok hissettiğim sey, bir diğeride ön park sensorleri.

2014 modelde katlanır ayna standart hocam..Ön park sensörü ise 100 euro + Kdv +ötv yani öyle yüksek bir fiyat değil..Keşke almadan taktırsaydın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiken

quote:

Beyker bu 110 hp ile 105 hp arasindaki fark ne tam olarak? Dogustaki hatun 110 luklarn c.o.d. ozellikli oldugunu dedi. Tartismaya girmedim

O bayan baya iyi sallamis. Cod dedigi cylinder on demand 2 silindir kapatma sistemi 105 liklerde de 140 bglik benzinlilerde de ayni ozellik var.Kanmayin boyle seylere sakin

Tdi'lerde var mi ki bu ozellik?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aiken

quote:

Tdi'lerde var mi ki bu ozellik?

Benim bildigim her iki motor seceneginde de var.Ayrica 140 bglik benzinli ve 105 bglik dizel motorlar yenilenerek farkli bir motor cikarmadi Audi diye biliyorum.Motorlar ayni 105 bglik olanda olup 110 bglikte olmamasi sacma bir durum degil mi?

• Silindir kapama sadece benzinli 140-150 hp lerde var.
    105 ten 110 a geçiş bildiğim kadarıyla emisyonla ilgili bir olay

• Temmuzda sportback icin kaparo verdim ama aracta katlanir ayna yok.2014 modelde katlanir ayna standart degil eger standart ise ve arac oyle cikarsa harika olur,sedanlarda standart ise oda ayrı mevzu tabiki.Silindir kapama özelligi ise sadece benzilli araclarda var dizel de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta3

Temmuzda sportback icin kaparo verdim ama aracta katlanir ayna yok.2014 modelde katlanir ayna standart degil eger standart ise ve arac oyle cikarsa harika olur,sedanlarda standart ise oda ayrı mevzu tabiki.Silindir kapama özelligi ise sadece benzilli araclarda var dizel de yok.

Bana verilen teklifte ambiente modelinin standart aksesuarlarında katlanan aynalar var..Bir ara standart aksesuarların fotosunu çekip koyacam buraya..
  • merkep kullanıcısına yanıt
    sadece 140-150 lik tsi larda var.
  • Donanımsal farklılık var o zaman ambiante olanlarda standart olabilir o zaman benim baktigim arac ambition

• besiktas kullanıcısına yanıt
    İlla istediğiniz gibi olsun istiyorsanız sipariş verin ben mesela aracı hemen istediğim için tam istediğim donanımlı bi araç olmasına rağmen rengini istemediğim için onun yerine ambiente araç aldım ve gayet memnunum drive select süspansiyona fln etki etmediği için çokta işe yaramıyor spor şanzımanı s e alarak zaten sport yapıyosunuz normal kullanımda da araba konforlu zaten ayrıca kimse 110bin küsür lira verdiği aracı sürekli ekoda kullanmaz öyle yapıcaksada gidip polo alsın aracın içindeki deri gerçek ve kaliteli babam yaklaşık 35 yıldır dericilikle uğraşıyor onun onayını aldı.Bana sorarsanız istediğiniz özelliklerin çoğunu karşılıyorasa fazla kafa yormayın araçın kullanımı çok keyifli ve herşeyi unutturuyor zaten
  • A3 ve tdi yazilarini nasil ve nerden sildirebiliriz. Ya da kendimiz becerebilir miyiz

• Arkadaşlar bu aracın donanımlarının fiyatlarını öğrenebileceğim mobil bi site yokmu

• ben yeni fiyat aldım elimdeki veri kadar yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illakihb

ben yeni fiyat aldım elimdeki veri kadar yardımcı olabilirim.

Hangi motor, hangi donanim paketi ve hangi ekstra donanimlar var?
    Ayrıntılı bir şekilde yazarsanız veta sipariş formunu yayınlarsanız sevinirim :)
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    araç 1.6 tdi ambiante : 22.500 euro

ekstra donanımlar :
    adaptif hız sabitleyici 330 euro
    xenon plus 1070 euro
    advance plus paket 1530 euro
    (7X1-Arka park sensörü (Attraction ve Ambition için)
    9AK-Deluxe otomatik klima
    9S66UFELOJLOHQGLUPHVLVWHPLUHQNOLHNUDQOÕ
    I8D-MMI Radio
    2ZQ-4 kollu çok fonk. deri direksiyon (Attraction ve Ambiente için)
    1XW-3 kollu çok fonk. deri direksiyon (Ambition için)
    9ZX-Bluetooth arayüzü
    C2L-10NROWDVDUÕPOÕ205/55/16 alüminyum jant (A3-A3 Sportback Attraction için)
    CB8-10NROWDVDUÕPOÕ205/55/16 alüminyum jant (A3 Sedan Attraction için))
    cam tavan 1060 euro

ekstralar toplamda : 4010 euro tutuyor.
    vergi - kdv koyunca 26.500 eurodan fiyat 45.600 euro çıkıyor.
    kur indirimi falan filan derken daha pazarlık girilmemiş olarak 112.000 tl fiyat verdiler.

benzer donanımlarda 1.4 tfsi 125 attraction 95.000 tl (adaptif cc yok)
    benzer donanımda 1.4 tfsi 150 ambition 112.000tl verdiler gene adaptif cc yok, ekstra olarak iç aydınlatma ile 3 kol direksiyon var.

3 kol direksiyon sadece ambition ile veriyorlar oda 250 euro gibi. Ambition alırsanızda spor süspansiyonda standard paket içinde alıyorsunuz.
    iç aydınlatma ne ise 160euro falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: illakihb

araç 1.6 tdi ambiante : 22.500 euro
    kur indirimi falan filan derken daha pazarlık girilmemiş olarak 112.000 tl fiyat verdiler.

benzer donanımda 1.4 tfsi 150 ambition 112.000tl verdiler gene adaptif cc yok, ekstra olarak iç aydınlatma ile 3 kol direksiyon var.

Bende şunu anlamadım bu arabanın dizeli benzinliye göre 10bin tl civarı pahalı vs diyorlar ama fiyatlara bakınca dizel almak ile benzinli almak arasında bir fark görünmüyor bence iyi fiyat gibi geldi çünkü kur 2.8 den 45600 euro 127bin tl gibi bir şey yapıyor normalde.. Teklif formunu paylaşma şansınız var mı?
  • Ambiante+Advanced:
    24030 Euro
    10814 ÖTV
    6272 KDV

41116 Euro Yapıyor
    2.79 Euro Desek (Fiyat Listesindeki kuru baz aliyorum)

114.700 TL yapıyor.
    98.000-100.000 TL gibi fiyatlara 10bin km'yi geçmemis araçlar bulunabiliyor, sıfır almak ne kadar mantıklı olur 15 bin TL fark için bilemem

Kur Indirmi ve Pazarlik oranlari konusunda bilgisi olan var mı peki?
  • 1.6 tdi ambiente artı advanced paket en son 107bin tl fiyat aldık. 105bin e satın alan birisine de rastladım. kime ne şeyaparlarsa artık...x
  • Eger su an fiyat arastırması yapan arkadasların işine yararsa benim aralık 2013 de aldıgım aracın teklif formunu iletebilirim.O tarihteki merkez bankası kuru 2.75 tl euro icin su anda da sanırım sabit kur kampanyasında 2.79'dan hesaplıyor Audi bayileri.Tabi benimki 140 bg'lik benzinli arac icin olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.