Şimdi Ara

A3 Sedan (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
273.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkrapsodi

Merhaba;

Ben de hiç dışarıya bakım tamirat vs yaptırmadım ancak piyasada nam salmış gidenlerin çok memnun olduğunu söylediği çokça servis var açıkçası bu fiyat politikası ve insanların ekonomik açıdan zor günler geçiriyor olması sebebiyle ben sadece audi'de değil premium markaların tamamında insanların sanayiye yöneleceğini düşünüyorum.

sizin kötü bir tecrübeniz mi oldu?
    Yoo hayır. Ancak araçlarımızda her an patlamaya hazır (Allah korusun) aslında çok iyi ama çok nazik bir "parça" taşıyoruz. Ben resmi servise verdiğimiz yıllık fazladan 500-1000 lira arası parayı bu parçanın garantisi gibi görüyorum. Geçen arkadaşımın 5-6 yaş, 90.000 de patladı az bir işçilikle tık demeden değiştirdiler. Yoksa elbette özel sertvite de resmi servis gibi her şey yapılır hem de daha ucuza. Hatta enteresan bi şey daha oldu. Diğer aracımız Peugeot. Uzatılmış garanti de bitti. Araç resmi servis bakımlı. Arıza ışığı yandı. Motrorda 1700 liralık bişey değişecekmiş. Rakamı araç servis bakımlı olduğu için baya aşağı çektiler.
    Bunlar benim fikir ve deneyimlerim tabii ki.

• Selam hocalarım.

2016 kasım çıkışlı 1.0 tsi dynamic 38.000 km'de garantili yetkili servis bakımlı sıfır hata aracımı satılığa çıkardım.(ev aldığım için)

127k'dan ilana çıktım.Biraz yüksek yazdım,ev ödemesi aralık sonunda olacağı için,acele etmiyorum.
    Bir haftadır teklif yağıyor.Şuana kadar en yüksek 120k veren oldu nakit.

Siz ne düşünüyorsunuz piyasası ile ilgili?

Bu arada aracımdan çok memnunum.Daha hiç üzmedi beni.6 aydır bende.Hatta piyasa malum.Aracı sattıktan sonra ortalıkta alıp binilebilecek araç pek yok.Ev ödemesini konut kredisi ile halledip audimi kullanmaya devam edebilirim son dakika kararı ile..

Saygılarımla.
  • darkrapsodi D kullanıcısına yanıt
    arkadaşta belirtmiş dsg olduğu sürece asla özele ugrama yanından bile geçme..maalsef her yıl o fazladan 700-800tl yı ödeyecegız..garanti gibi düşün..sonra mekatronik arıza çıkar 15000-20000 tl ler havada uçusur üzülür moralın bozulur strese girersin..ne gerek var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

Selam hocalarım.

2016 kasım çıkışlı 1.0 tsi dynamic 38.000 km'de garantili yetkili servis bakımlı sıfır hata aracımı satılığa çıkardım.(ev aldığım için)

127k'dan ilana çıktım.Biraz yüksek yazdım,ev ödemesi aralık sonunda olacağı için,acele etmiyorum.
    Bir haftadır teklif yağıyor.Şuana kadar en yüksek 120k veren oldu nakit.

Siz ne düşünüyorsunuz piyasası ile ilgili?

Bu arada aracımdan çok memnunum.Daha hiç üzmedi beni.6 aydır bende.Hatta piyasa malum.Aracı sattıktan sonra ortalıkta alıp binilebilecek araç pek yok.Ev ödemesini konut kredisi ile halledip audimi kullanmaya devam edebilirim son dakika kararı ile..

Saygılarımla.
    sıfır sedan 1.0 250 bin tl olduğunu hatırlatmak isterim..
  • bu arada 15000 km bakımı dizel için doğuş oto motıon maslakta guncel fiyat 1.440 tl imiş (%5 işçilikte doğuşoto.com.tr indirimi hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Eylül 2018; 10:46:26 >
  • Son dönemde 0km - TDi A3 Sedan teklifi alan oldu mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur? İlk Bakım mı hocam o? Bana Özon 1750 fiyat çekti.
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    Sizinkinde sunroof bakımı dahil olabilir hocam. Bazı servisler dahil bazısı hariç fiyat veriyor.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hatta sonra telefon açtılar sunroof bakımı ister misiniz diye? Ne kadar dedim. 200 TL dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Nasıl olur? İlk Bakım mı hocam o? Bana Özon 1750 fiyat çekti.
    vw benzinli 1.2 golfun 1000 civarı oldugunu biliyorum..audi için 1750tl pahalı ..bana telefonda kızın söylediği rakam bu..yanlışlık olabilir emin olmak lazım..
  • bu araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknbhr -- 27 Eylül 2018; 14:6:42 >
  • vlknbhr V kullanıcısına yanıt
    Xenon şart.
    Kavrama değişmiş mi , değişmemişse eli kulağında olabilir. Aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmamışsa risk ihtiva ediyor. Fiyat olarak da bana avantajlı gelmedi çünkü araçta Xenon - Sunroof ikilisi mevcut değil.

• Xenonlu bulamazsam far işini ilerde çözecez bi şekilde kısa vadede led xenon takacam (elimde bir takım şuan ki aracımda takılı Photon Millestone var memnunum)

fiyatlar çok yüksek malesef hasarsız araç olarak en makul fiyatlı olan araçlardan biri

kavrama konusu her km de risk taşıyor kontrol ettireceğiz aracı bulursak

(illa bu araç olur diye yazmadım bu yorumu herhangi bir araç için geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknbhr -- 28 Eylül 2018; 10:25:46 >
    merhaba;

üstadlar hemen hemen aynı şeyleri yazmışlar, bence de bu araba halojen farla olmuyor koltuklarda keza attaction donanımda pek güzel değil, ambition olmasını tavsiye ederim.

araç 100k kilometre üstü eğer tüm bakımları serviste yapılmamışsa oluşabilecek bir şanzıman/kavrama arızasında çok masraf çıkartır.

iki hafta önce aracımı servise götürdüğümde 2013 model 160k kilometredeki aracın kavraması ikinci kez bitmiş vaziyette servise gelmişti, parçada %70 iyi niyet garantisi indirimiyle yapıyorlardı, bu noktada yetkili servis bakımı çok önemli.
  • mutlaka tavsiyelerinizi dikkate alacağım aynı konulara dikkat ediyorum daha da dikkatli olacağım servis bakımlı değilse almayı düşünmüyorum zaten

kavrama masrafı ne çıkıyor indirimsiz?
  • Üstadlar aracı ilana koydum 3-4 günde 2 kişi 145 bin. Bir kişide 146 bin verdi. Satıp satmama konusunda çok kararsızım. Bu yüzden reddettim 153 koydum ilana 150 rahat görür. Ancak oldukça kararsızım. Çünkü bir yandan diyorum ki, 70-80 bine kendi aracım gibi temiz araba bulamayacağım. Bir yandan da diyorum ki piyasa çok bozuk paranın yarısını değerlendirmekte fayda var. Sizce aracımı ne kadara bırakmalıyım? Veya satmalı mıyım?

İlanım;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-sedan-ambition-16.000-km-sunroof,xenon-led-stop-556597394/detay/

• graystorm kullanıcısına yanıt
    Satma kardeş
    Ocak 1 den sonra stoktaki arabalar tükenince 200 ü görür düyorum ben.
    Gerçi papaz serbest kalmış dolar düşerse püyasa eski haline dönebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyatları görmesi imkansız diyorum ama yine de galiba satmayacağım.
  • 3 gün önce başımdan geçen olayı anlatayım..arabayı kardeşime verdim akşam eve geldiğimde lastiğin komple indiğini gördük..sanırım kapının önünde akıllı vidayı kapmış arka sag lastik..o nedenle uyarıda vermemiş...neyse hafif bayırda araç..biraz üşünme birazda tuaf bir karar alarak lasitk sök tak olmasın diye lastiği tamire götürmeye karar verdik..araçı kriko ile kaldırdık lastiği söktük aracı taşla besledik lastiğide kardeşimin arabası ile lastikçiye götürüp tamir ettirdik..lastiği yerine takarken araç birden canlandı ve taşlar yerinden çıktı 20 cm sag kaydı ancak kriko yerinden çıksada araçı tuttu..diğer kriko ile araçı kaldırıp değiştiridik..daha önce golfun lastiklerini ön fren balatalarını değiştiğimizden zor olmaz dedik ama lasitkler büyük olunca zorlandık..
    kısadan hissede şu..araç ağır ve mümkünse düz yolda lastik değişimi yapmak gerekir...eğer yedek lastik yok ve tamirciye gitmek gerekirse sağlam taş ile destelemek gerekiyor..bijonlar fabrikadan çok fazla sıkılmadan çıkıyor söküm kolay..şunuda anladım bizdeki lastikçilerin 3 bar olması gerekn sıkma güçlerini 10 bara almaları yüzünden lastik sökümleri imkanzıza yakın oluyor..ha birde küçük yedek lastiği takıp neden lastikçiye gitmedimizi anlamadım kafa akşam baya bulanıkmış demekki bizim..
    edit: lasitkler bridgestone turanza t005 ve trde bulmak çok zor hatta yok..lastikler yandan gümlerse t001 almak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 22 Ekim 2018; 15:54:17 >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.