Şimdi Ara

A3 Sedan (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
276.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Arkadaslar sportback ile sedan arasinda ne kadar fark var sifir alirken? Benim aldigimda 10 bin civariydi.

3 Bin TL fark var.

Fark baya kapanmis o zaman...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar sportback ile sedan arasinda ne kadar fark var sifir alirken? Benim aldigimda 10 bin civariydi.

3 Bin TL fark var.

Sedanlar kampanyadaydı KAsım ayında, bu ay da Sportbackler kampanyaya girmiş. Belki biraz açılmış olabilir fark.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 Bin TL fark var.

Sedanlar kampanyadaydı KAsım ayında, bu ay da Sportbackler kampanyaya girmiş. Belki biraz açılmış olabilir fark.

Hocam seni bu aralar fazla soru yağmuruna tuttum farkındayım ama ambition mı ambiente mi ? Ve neden ? Diğer arkadaşlar da cevaplarsa çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her acidan ambition derim.. daha 17 spor jantlar alti kesik direksiyon hafif daha yere yakin... surus modlari secenegi.. ve ve ve spor on koltuklar..

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Sana cevap vermek isterim ancak kendim de aynı durumdayım :))))

Ambition araç sattım coupe. Çok sertti rahatsız oldum, almanya'da attraction araba kiraladım yumuşak suspansiyon. İnanılmaz konforluydu. Ondan sonra Ambiente almaya karar verdim... Sonra baktım birçok seçenek Ambiente'de yok... Yine kafam karıştı :)))

Son durumum budur arkadaşlar... Param cebimde araba alamıyorum :)))

1. seçenek: 99bin TL (ikinci el) 1.6 TDI Ambition Sedan - Ekstraları : Cam tavan, xenon, 17inch Dinamik Jant, Altı kesik-vites değiştirmesi olan spor direksiyon, metalik renk (gri) Araba 4.000km'de 4-5 aylık temiz, kazasız, sorunsuz. (Aracın aynısı var sıfır 110bin TL)

2. seçenek : 99bin TL (sıfır) 1.6 TDI Ambiente Sportback - Ekstraları : Cam tavan, Xenon, katlanır ayna, Beyaz

3. seçenek : 114bin TL (sıfır) 1.6 TDI Ambition Sedan - Ekstraları : Cam tavan, xenon, ısıtmalı koltuk, uzun far asistanı, anahtarsız sürüş, ısıtmalı koltuk, ön koltuk bel desteği, seçici göstergeli ön arka park sensörü, arka koltuk kol desteği ve bagaj yükleme alanı, eşya gözü paketi, triptonik kumandalı 4 kollu direksiyon, katlanır dış ayna , beyaz

3. seçeneği almak için yanıp tutuşsam da, 2 bin TL daha indirim yapın alıcam desem de 1 TL bile inmiyorlar malasef....
    Şu an sanırım 1. seçeneği değerlendireceğim, yarın gidip alacağım....

Yine de fikirleriniz önemli :)

• 16 jantlarda cok gicik duruyo ama:s siz bence yine ambition bakin:). ben hatta 18 mi yapsam lastikleri diye dusunuyorum ama iyice sertlesmesinden korkuyorum...

• xcagatay kullanıcısına yanıt
    Biraz daha sabretsen 3. seçenek için yılsonu ekstra indirimi falan olabilir mi?
    3. seçeneğe benim de göbeğim oynadı.
  • Bende ambiente+cam tavan+ 5 kollu kinetix 17 Jant+ kesik 3 kollu spor direksiyon bir de 90000 olsa ne güzel olurdu .

• quote:

16 jantlarda cok gicik duruyo ama:s siz bence yine ambition bakin:). ben hatta 18 mi yapsam lastikleri diye dusunuyorum ama iyice sertlesmesinden korkuyorum...

Hocam ambition da ki bir çok şey bemim için gereksiz. Ambiente de Jant 16 olmasına rağmen fotolarda güzel duruyor be hocam :( valla napacagimi şaşırdım :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

quote:

16 jantlarda cok gicik duruyo ama:s siz bence yine ambition bakin:). ben hatta 18 mi yapsam lastikleri diye dusunuyorum ama iyice sertlesmesinden korkuyorum...

Hocam ambition da ki bir çok şey bemim için gereksiz. Ambiente de Jant 16 olmasına rağmen fotolarda güzel duruyor be hocam :( valla napacagimi şaşırdım :(((

Anladigum kadariyla suan golf 7 kullaniyorsunuz.. yerinizde olsam golf 7 satip a3 almazdim...

• Proxy1 kullanıcısına yanıt
    118bin TL dediler ve en son 114.800'e düştüler. Bugün inanılmaz darladım ama 1 lira daha düşmediler...
    110-112 olsa hemen alıcam ama yok.
    Şimdi 2 bin-3bin TL fark var neden verip almıyorsun derseniz, sanırım psikolojik eşiğimi aşıyor :)))

Sanırım yarın gidip 2. el olanı alacağım... Kendi arabamı 82,500TL'ye sattım, üzerine 30binden fazla vermek sanırım saçma olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Anladigum kadariyla suan golf 7 kullaniyorsunuz.. yerinizde olsam golf 7 satip a3 almazdim...

Hocam arabayi kardeşime veriyorum. Kendi kendime de dedim highline mi alsam diye (122 beygir ) hanim A3 diye tutturdu :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam arabayi kardeşime veriyorum. Kendi kendime de dedim highline mi alsam diye (122 beygir ) hanim A3 diye tutturdu :))

Tamamdir sizin emir buyuk yerden gelmis soylencek soz yok:))

• Aynen hocam :)) birde benzinli araç bulabilsek :(( hep dizel Var ve fiyatlar malum :( 1 tane var o da çok boş. Dizel ler de fiyatlar pahalı. Liste fiyatına göre benzinli yle dizel arasındaki fiyat daha yüksek reelde.

• güzel dolulukta bi golf süper olurdu.. bende golf 7 dsg tdı 18 durbanlı xenonlu sanruflu arabamdan sonra a3 e geçtim... a3 ün avantajı tıkırtı v.s yok marka imajı yüksek.. ama golf çok daha kullanışlı ve keyifliydi...
  • quote:

Sana cevap vermek isterim ancak kendim de aynı durumdayım :))))

Ambition araç sattım coupe. Çok sertti rahatsız oldum, almanya'da attraction araba kiraladım yumuşak suspansiyon. İnanılmaz konforluydu. Ondan sonra Ambiente almaya karar verdim... Sonra baktım birçok seçenek Ambiente'de yok... Yine kafam karıştı :)))

Son durumum budur arkadaşlar... Param cebimde araba alamıyorum :)))

1. seçenek: 99bin TL (ikinci el) 1.6 TDI Ambition Sedan - Ekstraları : Cam tavan, xenon, 17inch Dinamik Jant, Altı kesik-vites değiştirmesi olan spor direksiyon, metalik renk (gri) Araba 4.000km'de 4-5 aylık temiz, kazasız, sorunsuz. (Aracın aynısı var sıfır 110bin TL)

2. seçenek : 99bin TL (sıfır) 1.6 TDI Ambiente Sportback - Ekstraları : Cam tavan, Xenon, katlanır ayna, Beyaz

3. seçenek : 114bin TL (sıfır) 1.6 TDI Ambition Sedan - Ekstraları : Cam tavan, xenon, ısıtmalı koltuk, uzun far asistanı, anahtarsız sürüş, ısıtmalı koltuk, ön koltuk bel desteği, seçici göstergeli ön arka park sensörü, arka koltuk kol desteği ve bagaj yükleme alanı, eşya gözü paketi, triptonik kumandalı 4 kollu direksiyon, katlanır dış ayna , beyaz

3. seçeneği almak için yanıp tutuşsam da, 2 bin TL daha indirim yapın alıcam desem de 1 TL bile inmiyorlar malasef....
    Şu an sanırım 1. seçeneği değerlendireceğim, yarın gidip alacağım....

Yine de fikirleriniz önemli :)

Ben Sedan baktığım için şahsen 2. seçeneğe bakmıyorum bile.

Her arabanın bir değeri olduğunu düşnüyorum ben ve ne kadar dolu olsa bile A3 Sedan TDI için Maksimum 105.000 TL diyorum ben. 100.000 Tam makul bence.
    İkinci ellerde 90 bine falan bulunabiliyor A3 Sedan TDI.

Cam Tavan benim için olmasada olur şahsen.
    Xenon,Izin Far olsa olur da genede para vermem ekstra
    Isimalı Koltuk bu klasmandaki arabaya fazla
    Anahtarsız Sürüş, bu klasmana fazla paraya değmez
    Ön Koltuk Bel Desteği konusunda pek fikrim yok kullanmadım hiç
    Park Sensörü kameraysa ve şerit çizgiler dönüyorsa direksyona göre değer yoksa ekstra
    Kol Desteği arkada oturan varsa güzel ama bazı Mercedeslerde bile yokken sanki olmasada olur
    Bagaj Yükleme Alanı değer mi, çok aktif kullanmıyorum ben bagajı
    Eşya Gözü Paketi de benim için olmasda olur pek eşya koymam zaten
    Katlanır Dış Ayna da olmasada olur
    Jant hiç olmasa bile olur bana
    Triptironik Kumandanın önemi var benim için ama vites kolundan da değişiyorsa çok fiyat farkı verilmez

Bu kadar donanımdan kaçınmamın sebebi benim A3 Sedan tercihimin nedeniyle alakalı aslnda.
    C180 Yeni Kasasını çok beğeniyorum fakat fiyatından dolayı A3 Sedan'a yöneliyorum ve madem fazla para veremediğimden bu araca bakıyorsam dolu olmasada olur diyorum ben.

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Bugün bana teklif geldi 1.4 150 beygir beyaz cam tavan xenon Ambition 101.000TL. Şenyıldız'dan Cenk Bey'le görüşebilirsiniz ilgileniyırsanız.

Bu arada bende Golf 7 vardı. Evet çok memnundum ve güzeldi ancak bir A3 kadar zevk vermiyordu içinde otururken, kullanırken ve özellikle teknolojik altyapısını kullanırken.
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    :))) maşallah çok masrafsız bir araç kullanıcısısınız.

Ben şahsen Xenonsuz arabaya artık binmem. Kullanan insan tekrar eski farlı arabaya kesinlikle binmez. Xenon konforu, rahatlığı verilen paraya değer artı bir de arabanın tipini inanılmaz güzel yapıyor.

Cam tavan tamamen zevk, benim olmazsa olmazım ama birçok insan tercih etmez. Katlanır ayna çok isterim, bana çok lazım oluyor ancak yine alacağım arabada olmayacak sanırım. Isıtmalı koltuk, arka kol desteği vs. de gereksiz.

Güzel bir jant ve anahtarsız sürüş ise tamamen arabanızdan alacağınız zevkle ilgili. Ben isterim bunları ancak istemeyen olursa da anlarım :)

Siz bu tercihlerinizle A3 dizel için 90-95bin TL seviyelerinden araba alabilirsiniz bence.
  • quote:

Bugün bana teklif geldi 1.4 150 beygir beyaz cam tavan xenon Ambition 101.000TL. Şenyıldız'dan Cenk Bey'le görüşebilirsiniz ilgileniyırsanız.

Bu arada bende Golf 7 vardı. Evet çok memnundum ve güzeldi ancak bir A3 kadar zevk vermiyordu içinde otururken, kullanırken ve özellikle teknolojik altyapısını kullanırken.

Hocam 150 beygirlik araba düşünmüyorum . Rakam benim limitlerimin üstünde. Ambiente ve cam tavansızına 1.6 tdi 94550 tl fiyat aldım. Ambiente ve ambition Arasında fiyat farkı var mı bilmiyorum ama sadece cam tavan fiyatı bu kadar artırmamalı :) benim ilk aldığım teklif 1.4 tfsi 125 beygir için fiyat (sadece advance paket var arabada, Attraction ) 783350 tl fiyat olunca; xenon ve ambiente veya ambitionlusunu 85000 e alırım diye ümitlenmiştim :( ambiente nin 3500 tl gibi bir farkı var. Malum xenon da 4500 tl.

• quote:

:))) maşallah çok masrafsız bir araç kullanıcısısınız.

Ben şahsen Xenonsuz arabaya artık binmem. Kullanan insan tekrar eski farlı arabaya kesinlikle binmez. Xenon konforu, rahatlığı verilen paraya değer artı bir de arabanın tipini inanılmaz güzel yapıyor.

Cam tavan tamamen zevk, benim olmazsa olmazım ama birçok insan tercih etmez. Katlanır ayna çok isterim, bana çok lazım oluyor ancak yine alacağım arabada olmayacak sanırım. Isıtmalı koltuk, arka kol desteği vs. de gereksiz.

Güzel bir jant ve anahtarsız sürüş ise tamamen arabanızdan alacağınız zevkle ilgili. Ben isterim bunları ancak istemeyen olursa da anlarım :)

Siz bu tercihlerinizle A3 dizel için 90-95bin TL seviyelerinden araba alabilirsiniz bence.

Aynen dediğiniz gibi 90-95 Seviyesi olmalı.

Sahbinden'de 130-140 Bin Lira fiyatlarında A3 Sedan'lar var. Yapmayın etmeyin yani bu arabaları nasıl almışlar bu fiyatlara ve geri satıyorlar veya ne umutla getittirmişler.
    Bu fiyat bandında A3 Sedan tercihi yapmak saçmalık olur, zevk meselesi tabiki yani ama bu fiyatlara C180, 3.16, A4 gibi bir üst klasman arabalar alınabilirken bu fiyatları vermek abesk kaçıyor bana.

Tabi zevk meselesi için yani forumda C180'i doldurum 190-200 Bin liralara veya E180'i doldurup 250-270 Bin liralara araç alanlar var. Benim bu konulardaki tercihim az dolu olsun bir üstü olsun olacaktır.
    Mesela Koltuğu Isınan Full Sunrooflu bir C180'e bineceğime, boş E180 tercih ederim ben. Veya Full dolu E180'yerine boş bir E250 vs..

Tamamen zevk işi ve benim düşünce yapım bu, aracı dolduracağıma eğer o miktardaysa bir üstüne binerim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.