Şimdi Ara

A3 Sedan (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ambition o kadar sert değil açıkcası , kullandıkca keyif alabiliyorsun ve extradan driveselect ile geliyor spor direksiyon flnda güzel ,
    fark jant dan kaynaklanıyor düşünebilirsiniz açıkcası , bende öyle düşünmüştüm ama sonra 17 olması nedeniyle tercih ettim ,
  • kesinlikle ambiente direve select çok işe yarıyor
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Drive Select Ambition araçlarda var. Ambiente araçlarda yok malasef. Aslında avrupada Ambitionları herhangi bir fark ödemeden yumuşak süspansiyonla alabiliyorsunuz. Burada renk bile seçemiyoruz...
    Komedi :)
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 25 Kasım 2014; 9:42:14 >
  • Yanlış bilmiyorsam ambition donanımda spor süspansiyon iptali var ancak bu da sipariş üzerine mümkün olabiliyor.
  • nilve N kullanıcısına yanıt
    Evet avrupada vs. de bu şekilde var ama bizde sipariş vermemiz gerekiyor. Bu durumda arabayı kaç paraya alacağınızı bir allah bilir...
  • Bende dün aracımın teslim aldım yani aranıza hoş geldim

A3 ambiante 1.6 TDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

Bende dün aracımın teslim aldım yani aranıza hoş geldim

A3 ambiante 1.6 TDI

Hayırli olsun.
    Opsiyonlarıyla birlikte fiyat da belirtirseniz sevinirim
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    xenon far arka led var 99.380 e aldım
  • quote:

hayırlı olsun.fiyat güzel.iki ay önce sunroflusunu 110 dan aşağıya vermiyorlardı
  • Arkadaşlar ses sistemi yapsak araca garantiden çıkıyor mu ? Ses yeterli ama bass sesini güzel basslı şarkılarda alamıyorum ve seviye biraz daha artırılabilir diye düşünüyorum. Bir amfi ve subwoofer önerisi yaparsanız mutlu olurum.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otreishr6205&categoryId=26090&sku=OTREISHR6205&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CPftyvGlosICFWf3wgodeikAmw

bu üründen de elimde kalmış eski araçtan . bunları da birşekilde kabine falan taktırabilirim.

bir de geçen kaput filmi yaptırdığım yerden 2000 tl ye ışıklandırmalı bagaj tabanına monte falan sistemlerden bahsettiler.

Görüşlerinizi alırsam sevinirim.

• quote:

Güzel fiyat ben de tek kapı a3'ümü satıp sedan alacağım. Birçok teklif aldım ama karar veremiyorum...

Xenon - Cam tavan vazgeçilmezim. Ambiente veya Ambition alacağım...

Sırf bu iki donanımı ekleyince araba Ambiente 103.900TL (siyah yada beyaz)
    Ambition da 105.000106.000 TL gibi bir rakam oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Arkadaşlar ses sistemi yapsak araca garantiden çıkıyor mu ? Ses yeterli ama bass sesini güzel basslı şarkılarda alamıyorum ve seviye biraz daha artırılabilir diye düşünüyorum. Bir amfi ve subwoofer önerisi yaparsanız mutlu olurum.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otreishr6205&categoryId=26090&sku=OTREISHR6205&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CPftyvGlosICFWf3wgodeikAmw

bu üründen de elimde kalmış eski araçtan . bunları da birşekilde kabine falan taktırabilirim.

bir de geçen kaput filmi yaptırdığım yerden 2000 tl ye ışıklandırmalı bagaj tabanına monte falan sistemlerden bahsettiler.

Görüşlerinizi alırsam sevinirim.

Hocam bende sizinle ayni kanidaydim... arabama alpine kendinden amfili bir bass taktirdim... birde arka kapidaki tizleri biraz daha guclu bir tiz takimiyla degistirdim.. ses suan standart bi kullanici icin muhtesem diyebilirim... istanbuldaysaniz yer tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar sportback ile sedan arasinda ne kadar fark var sifir alirken? Benim aldigimda 10 bin civariydi.

• yoğun istanbul köprü trafiğinde 1,6 tdı stronic ortalama tüketim sabah/akşam ortalaması olarak 7,3-7,8 arası sizce nasıl çok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

yoğun istanbul köprü trafiğinde 1,6 tdı stronic ortalama tüketim sabah/akşam ortalaması olarak 7,3-7,8 arası sizce nasıl çok mu

Tabiki cok max 6.5 olmali... surus stilinizi gozden gecirin..

• ambition pakette sürüş modum auto veya verimli (efficiency), 50 tl mazotla max.150-160 km yapıyorum kadıköy-şişli saat 08-09 akşam 18-19 arası
  • quote:

yoğun istanbul köprü trafiğinde 1,6 tdı stronic ortalama tüketim sabah/akşam ortalaması olarak 7,3-7,8 arası sizce nasıl çok mu

Kardeş benim de yüksekti , kullanmaya alışınca motor da 3bin oldu 6 -7 lt arasına düşüyor yakıt. 10bin bakımdan sonra daha da düşer diyorlar. Trafikte 9 10 lt olabiliyor. Kmniz düşükse içiniz bence rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

quote:

Kardeş benim de yüksekti , kullanmaya alışınca motor da 3bin oldu 6 -7 lt arasına düşüyor yakıt. 10bin bakımdan sonra daha da düşer diyorlar. Trafikte 9 10 lt olabiliyor. Kmniz düşükse içiniz bence rahat olsun.

km şu an 9000 de üstat 9000 km genel ort 2.ekranda 6,4
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Arkadaslar sportback ile sedan arasinda ne kadar fark var sifir alirken? Benim aldigimda 10 bin civariydi.

3 Bin TL fark var.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.