Şimdi Ara

A3 Sedan (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hahah süpermiş .. arabanın gizli özelliklerini öğrenmek için çukura düşünüz diye kullanma klavuzuna yazdıralım =))
  • 225/45/17 lastikler için ideal hava basıncı ne olmalı dostlar, benzin kapağı ve kapı arasında değerler yer almıyor
  • merhabalar ,

sedan için en son fiyat alan arkadaşlar var mı ?
  • Porsche Pazarlama Müdürü Kaan Oğul'un kaza yaptığı araç satışa çıkmış:
  • Arkadaşlar Uzun zamandır forum kullanmayan birisi olarak acemiliğimi görmezden geleceğinizi umarak bir soru sormak istiyorum.
    Aslında Audi A3 (MQB) ana başlığında alttaki linkte de görüldüğü gibi sormuştum ama.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56473194/mpage_23/f_//tm.htm#98998593

Sorum spesifik olarak a3 sedan üzerine olduğundan tekrardan sormak istedim.
    2013 A3 sedan 1.4 TFSI Attraction 9.000 - 10.000 km aralığında 75k - 78k fiyat bandında alabilirsek sizce nasıl fiyat ?
  • Meraba, torpido gozunde yolcu airbag kapama yeri yok sanirim benim aracta. Airbagin kapanmiyor olma ihtimali olabilir mi aklim almiyor ama.

Edit: Aklim almiyor dedim ama galiba yok gercekten. bugun 6,5 aylik oglumla yan yana seyahat etmemiz gerekti ve airbagi kapatamadim. Buna nasil izin veriyorlar lastik basinci vs ugrasacaklarina once bunu yapsinlar. Su an arabama uyuz oldum gercekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 9 Kasım 2014; 17:05:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenbir E kullanıcısına yanıt
    Bence çok uygun fiyat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Malzeme kalitesi ve işçilik farkı dışında fark yok zaten. Bence de girmeyin. Mekanik olarak araçlar arasında fark yok denebilir. Bağımsız süspansiyon 1.4 tsi Golf'te de var. Muhtemelen spor süspansiyon sevdiğiniz için sertliğin farkında değilsiniz. Ya da kafasına takmayan birisiniz detayları.

Sizin memnun olmanız herkes memnun olacak anlamına gelmez. Ben zaten kesin demedim, mantıken olma ihtimali yüksek. Bu size sallama olarak gelmiş. Sizin engin bilgi ve tecrübelerinizden de faydalanırız umarım.

Ben de Ambition paket Coupe A3 kullanıyorum. Şahsen bana İStanbul içinde sert geliyor şu an arabayı değiştirirsem Ambiente alırım sanırım ama konfora biraz daha fazla önem veren birisiyim şahsen.
  • Trafikte uyuşunca spor koltuğa totomun sığmadığını farkettim.
  • Bende almayı düşünüyorum da alanlardan yorumları hatta ayırttım bile de.

Yorumlar nasıl memnun musunuz bu arabadan?
  • xcagatay kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım, Ambition, aracını aldıktan sonra modifiye ettirip, alçaltan ve sert yay taktıranlara kolaylık olsun diye çıkmış bir seri.

Ambiente'nin jantları da çok sade kalıyor. Arabanın havası gidiyor malesef. Atraction da opsiyonel alınan alaşım jant bile daha kibar bence bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 15 Kasım 2014; 8:36:58 >
  • Vallahi spor süspansiyonun keyfini almak muhteşem. Şileden dönerken virajlı yolda test ettim. Araba 130 140 ile kaymadan alıyor virajı. Kayacak gibi oldu mu esp devreye giriyor. 17 lastiğin de etkisi vardır sanırım.

Yol tutuş çok güzel. Yalıtım çok güzel. Önde 20 cm hoparlör var gayet net ses alıyorum. Frenler harika. Arabayı sürerken çok keyif alıyorum. Motor sesi dışarda kalıyor , 120 km de rüzgar sesi duyuluyor.

Ama boyu uzun arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Benim boy 172 , koltuğu arkaya itip biraz da yatırıyorm rahat ediyorum ve yükseklik hiç sıkıntı olmuyor ama bu sefer arka taraf sıkışabiliyor. Araca binerken ve inerken zorlanıyorum. Girişleri bayağı dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Vallahi spor süspansiyonun keyfini almak muhteşem. Şileden dönerken virajlı yolda test ettim. Araba 130 140 ile kaymadan alıyor virajı. Kayacak gibi oldu mu esp devreye giriyor. 17 lastiğin de etkisi vardır sanırım.

Yol tutuş çok güzel. Yalıtım çok güzel. Önde 20 cm hoparlör var gayet net ses alıyorum. Frenler harika. Arabayı sürerken çok keyif alıyorum. Motor sesi dışarda kalıyor , 120 km de rüzgar sesi duyuluyor.

Ama boyu uzun arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Benim boy 172 , koltuğu arkaya itip biraz da yatırıyorm rahat ediyorum ve yükseklik hiç sıkıntı olmuyor ama bu sefer arka taraf sıkışabiliyor. Araca binerken ve inerken zorlanıyorum. Girişleri bayağı dar.

Hocam ruzgar sesi varsa mutlaka kapi ayarlarina baktirin zira bu aracta ruzgwr sesi nerdeyse 0

• Yeni aldığım a3 sedan aracımın radyosunun çekim gücü çok zayıf, bazen seste gelgitler olabiliyor, benzer problem yaşayanınız oldu mu?
  • arkadaşlar paspas olarak ne kullanıyorsunuz ve öneriniz var mı ?
    kauçuk paspas ı gördüm fakat bulamadım
    yardımcı olurmusunnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Yeni aldığım a3 sedan aracımın radyosunun çekim gücü çok zayıf, bazen seste gelgitler olabiliyor, benzer problem yaşayanınız oldu mu?

Ayni sorun bende de var arkadasim. Cozumunu bulursan lutfen paylas

• quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Yeni aldığım a3 sedan aracımın radyosunun çekim gücü çok zayıf, bazen seste gelgitler olabiliyor, benzer problem yaşayanınız oldu mu?

Ayni sorun bende de var arkadasim. Cozumunu bulursan lutfen paylas

İlk gelen golf7'lerde de benzer şikayetler olmuştu sonra yazılımla düzelttiler diye biliyorum. Umarım yazılımla çözülebilir bir sorundur. Diğer türlü radyo dinlemek bazen bir işkenceye dönüşebiliyor. Araçta bir de yağmurlu havalarda zenonların buğu yapması gibi bir sıkıntı var. Yeni başka sorunların olup olmadığını gözlemlemek için bir iki haftanın geçmesini bekliyorum sonra servise uğrayacağım.

• Arkadaşlar,

Sıfır Gri Ambition Cam tavan, xenon, advance paket, katlanan ayna, iç aydınlatma dizel otomatik araca 109,600TL
    Aynı şekilde Siyah Ambiente xenon, advance paket dizel otomatik 103.950 TL

teklif aldım.
    Ne dersiniz? Fiyatlar nasıl? Ben gri cam tavan xenon Ambiente istiyordum ancak malasef yok...
  • xcagatay kullanıcısına yanıt
    Hem istediğin araba olmayacak, hem 100bin liranın üzerinde para vereceksin.
    Ne bileyim, "tamam arabaya gönül verdik de bari bu kadar paraya istediğimiz model/opsiyonlar olsun" derim ben.
  • Doğru ama aylardır yok. Bu durumda yapacak bir şey yok.
    Aslında Ambition olan araç benim istediğime birebir uyuyor ama suspansiyonlar sert ve sportif. Yumuşak olsa Ambiente gibi hiç düşünmeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.