Şimdi Ara

A3 Sedan (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba,oncelikle hayirli olsun tum a3 lerde yanlar oyle malesef yakit ise bende gecen hafta hb tdi aldim ve yakit 8 lt civari cok yuksek ama yeni olmasina bagliyorum eger boyle devam ederse vay halimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmeta3 A kullanıcısına yanıt
    Valla abi ben yol bilgisayarını cok iyi anlamadım. 8 litre diyor ama dayanırsam hic basmadan 6bucuk 6 falan yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Arkadaşlar aracı bugün teslim aldım.

Şuan kafamı karıştıran 2 şey var. 1.si sağ sol marşpiyellerdeki iğrenç kriko girişli boya (bunu sordum her araçta var dediler , laf kalabalığı oldu diğer araçlara bakamadım var mı böyle birşey?)
    , 2.si yakıt tüketimi. 8 litre / 100 km şuanda şehir içi biraz yokuşlu yolda ortalamam.
     A3 Sedan A3 Sedan A3 Sedan A3 Sedan

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah..

ne kadar yol yaptınız ki? bir süre sonra normal değerlere inecektir..

• mancheverre kullanıcısına yanıt
    50 km

• Akon47 A kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun

Şehir içinde sabit hızla giderseniz daha düşük yakacaktır ama hızlanıp yavaşlama oluyorsa veya dediğiniz gibi yokuş yukarı gidiliyorsa her değer olabilir.

Mesela anlık tüketimde iken gazı kökleyince 80-90 da yazabilir. O esnada sizin ne kadar gücü kullandığınızla alakalı. Gaza basmadan, dokunarak hızlanmayı deneyin bence

Ayrıca anlık tüketim ekranına bakarak gaza verdiğiniz tepki ile tüketim ilişkisini görmeniz mümkün sakin yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 2 Ekim 2014; 14:09:50 >
  • Yaklaşık 9 aydır A3 kullanıyorum. Vites kolunun sağındaki ses tuşunu sağa/sola çekerek radyo kanalı/parça değiştirilebildiğini yeni fark ettim.
  • a3 sedan tdı+dsg kullanıcılarına bır soru soracagım?
    dsg vıteslerınız golf 7 dekı dsg ler ıle aynı mı?
    aynı ıse sıkıntı var mı?
    tıtreme-ses gıbı...
  • manda kasa M kullanıcısına yanıt
    sanirim a3 teki dsg uzerinde bir takim optimizasyonlar yapilmis, yag kapasitesinin arttirilmasi gibi ve golfe oranla daha sorunsuz oldugu soyleniyor.
  • Valla 6.5 litre yaptım bir ara sabitledim. Ama ben Corsayı böyle kullansaydım 10 kuruş yakardı herhalde
  • Superior Paket adı altında toplanan bu işlemler için ayrı ayrı alındığında Doğuş Oto fiyat listesi 2.750 TL + KDV lik bir rakamımız bulunmaktadır.
    Paket olarak ve ekstra iskonto uygulayarak bu rakamı 2.250 + KDV şekline uyarlayabiliyoruz. Uygulama yapıldıktan sonra bunu 6 taksitte servis veznelerimizden ödeyebilirsiniz.

Cam Filmi 600 TL
    Kaput Filmi 1000 TL (Kaput Komple Kaplanır )
    Nanuba Tresor Boya Koruma 800 TL
    Aquapell Yağmur Kaydırıcı 100 TL
    İç Koruma 250 TL
    Eğer ön cam filmi de eklemek isterseniz 300 TL
    Ön iki çamurluk için şeffaf film isterseniz 750 TL
    Sunroof cam filmi 150 TL
    Komple Araç Şeffaf Kaplama 5000 TL ( Bunu uyguladığımızda Boya Korumaya gerek kalmaz, sadece Cam filmini ekleyebiliriz )

Doğuş Oto Maslak tan böyle bir fiyat aldım.

Bu fiyatlara tabiki yaptırmayacağım.Boya koruma motor koruma bir de cam filmi düşünüyorum. Koltuk korumadaki kimyasallar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Gün geliyor şortla biniliyor araca zararı olur mu sizce?

Bir de cam filmi için tavsiyeniz var mıdır?

Edit: Kauçuk Paspas önerisi olan varsa onları da alayım. Önümüz kış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon47 -- 4 Ekim 2014; 10:48:15 >

• Yakıt sarfiyatım 6.8 lt / 100km . İnşallah düşecektir diye umuyorum. Fabrika verisi 4.8 olan araç 2 lt fazla yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Yakıt sarfiyatım 6.8 lt / 100km . İnşallah düşecektir diye umuyorum. Fabrika verisi 4.8 olan araç 2 lt fazla yakıyor.

ortalama hızınız nedir
  • icemy kullanıcısına yanıt
    24 km/sa hızım. Yakıt tüketimim 7.3 lt/100km . toplam 400 km yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon47 -- 7 Ekim 2014; 0:59:01 >
  • Yakin tarihte a3 sedan ambition xenon, cam tavan, f1 direksiyonlu fiyati alan varmi? Ellerindr boyle arac yok bualamadim. Sline pakey var ve 136500 tl istediler. Ikinci elde ise yazdigim ozellilteki araclar arasinda 10k ya varan farklar vat a3 sportback veya golf 7 highline yonelebilirim bu yuzden :(

• Arkadaslar merhaba dusunurseniz 179349093 ilan no malum site aracimi satiyorum saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

Yakin tarihte a3 sedan ambition xenon, cam tavan, f1 direksiyonlu fiyati alan varmi? Ellerindr boyle arac yok bualamadim. Sline pakey var ve 136500 tl istediler. Ikinci elde ise yazdigim ozellilteki araclar arasinda 10k ya varan farklar vat a3 sportback veya golf 7 highline yonelebilirim bu yuzden :(

Sportback yerine sedan neden alıyorsunuz?
    aradaki 10k'lık farka değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cax80

Arkadaslar merhaba dusunurseniz 179349093 ilan no malum site aracimi satiyorum saygilar

ilanda "..orjinal S-line 17 jant.." demişsiniz, orjinal S-Line jantlar 18'' değil miydi? ben mi yanlış biliyorum??
  • 18 lik olan RS diye gecer S line 17 olarak standart bu jant ile geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thekinger T kullanıcısına yanıt
    Kırmızı cam tavan 1.6 110 sedan ambition zenon , 113k fiyat vermislerdi ben arac alrken muhtemelen gitmistir. 136k olan daytona grisi sline vardi. 136 k ya da kuura bakmasinlar a4 alırim. Dogus otolari tek tek arayin.

Bu arada 610 km yaptm fulledim 184 lira aldı arac. 33 kurus civari yakiyor arac. Biri ciksin 25 kurusa duser desin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cax80

18 lik olan RS diye gecer S line 17 olarak standart bu jant ile geliyor

Audi.com.tr'deki katalogda şöyle bir ifade var.

S line paketinde aşağıda belirtilen donanım kapsamları
    mevcuttur:

5 paralel kollu tasarımlı alüminyum döküm jantlar
    Kısmen parlatılmış 7,5 J x 18 ebadında 225/40 R 18
    lastikler ile²

Bu da katalog linki:

www.audi.com.tr
    404 Resource at '/etc/medialib/ngw/tr/katalog.Par.0003.File.pdf/a3_sedan_katalog.pdf' not found: No resource found
    http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/katalog.Par.0003.File.pdf/a3_sedan_katalog.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancheverre -- 13 Ekim 2014; 17:51:14 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.