Şimdi Ara

A3 Sedan (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
276.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuray

İkinci elde 80-85 e bile TDI araç var artık, sizce dolu dolu da olsa 109 vermek çok degil mi :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu a3 sedanın en full paketi hangisi oluyor bitürlü çözemedim sıfırı ne kadar tahminen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

arkadaşlar bu a3 sedanın en full paketi hangisi oluyor bitürlü çözemedim sıfırı ne kadar tahminen

en full paket kişiye göre değişir
    eğer spor istiyorsanız ambition + sline en full paket bana göre (xenon, sunroof saymıyorum)
    eğer lüks istiyorsanız deri koltuk, cc ambiente bundada zevkinize göre ekstralarla full bir araç alabilirsiniz.

ancak ellerındekı arac dısında siparis verirsenız fiyat garantisi olmuyor.buda bizi dogusun getirdiği araclardan secım yapmaya zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ljames

quote:

en full paket kişiye göre değişir
    eğer spor istiyorsanız ambition + sline en full paket bana göre (xenon, sunroof saymıyorum)
    eğer lüks istiyorsanız deri koltuk, cc ambiente bundada zevkinize göre ekstralarla full bir araç alabilirsiniz.

ancak ellerındekı arac dısında siparis verirsenız fiyat garantisi olmuyor.buda bizi dogusun getirdiği araclardan secım yapmaya zorluyor.

Arkadaş galiba Ambiton-Attraction-Ambiente olarak farkini sormus

Bu 3 paketin içeriklerinde ne var hangisi iyi sıralamasi bende anlayamadim

• Attraction baz paket
    Ambition spor paket
    Ambiente konfor paket diyebiliriz
    Hepsine advance paket ekleniyor.
    Mesela ambiente de cam çıtaları var ,ambition da drive select var.ayrıca lastik 17" bildiğim kadarıyla.ambiente de hız sabitleme var
    Doluluk açısından değerlendirirsek attraction en boşu
    Dolu alınacaksa keyfiyete göre ambiente yada ambition alınmalıdır
    Hiçbirinde xenon ve sunrof standart değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Bence en önemli fark koltuklar. Attraction araç benim bütçeme çok uygundu ama o koltukları gördükten sonra kesinlikle almayacağıma karar verdim. Ambiente de konfor paket diye geçmesine rağmen koltuklarını beğenmedim . Benim Antalya'ya gördüklerimin hepsinin içi krem rengi idi ve Gözüme rezalet geldi. Halbuki tasarım açısından daha şık Olmasını beklerdim . Ambition rallye koltuklar Göze en hoş geleni bence. A3 alacak olsaydım kesinlikle bu ambition olurdu
    Ambiente de ayrıca para verilen bir çok paketin gereksiz olduğu kanısındayım. Ambitionda da Hız sabitleyici olmaması eksiklik spor paket olsada. Doğuşu da anlamadım niye sabitleyici eklemediklerini ambiitona. Bence her araçta olmalı . Sonuçta spor pakette olsa olmazsa olmaz bence cc.
    Kenti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    109000 verdiniz doymadık , 1500 daha verin takalım hız sabitleyiciyu diyorlar.

Bir de crom cam citasi var ambientedeki , ona da 3000 tl istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akon47 A kullanıcısına yanıt
    1500 TL çok be hocam. Ender 1.000 tl ye takıyor diye biliyorum.
    Bahsettiğiniz arabanın sıfır fiyatı şu an 105-107 civarı ama ellerinde yok sanırım. Yani öyle büyük bir kaybınız yok.
    Serviste geçen hafta 1200TL karşılığında taktırdım ben. Cam çıta olmasını da isterdim ama 3.000TL çokmuş. 1000TL olsa onu da taktırırdım.

En dolu paket hangisi konusuna gelecek olursak şöyle bir cevap veriyim...

En ucuz paket Attraction

En pahalı paket Ambition...

Bence en dolu paket net bir şekilde Ambition. Zaten hız sabitleyici de taktıktan sonra Ambiente'den bir hayli farklı oluyor. Tabi yumuşak süspansiyon istiyorsanız durum değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Hocam 109.000-TL ye aldığınız araç 95.000-TL ye düşmüş filan değil merak etmeyin. Sedan 1.6 TDi 110hp Ambition - Xenon + Sunroof + Advance Paket Beyaz için ben yaklaşık 106.000-TL dolaylarında fiyat aldım. 105.000-TL ye inmediler. Aracı onaylamak için aradığımda satılmış durumda cevabını aldım. Bana inmedikleri aracı 105.500-TL den aşağıya biraktiklarini sanmıyorum. Araçta başka da opsiyon yoktu. Yani yil sonu indirimiyle yaklaşık TL olarak 3.500-TL kadar indirim oluşmuş oluyor sizin aldığınız fiyata göre. Zaten Aralık ayının son günlerinin gelmiş olması ve ellerinde düzgün donanımlı araç olmamasi nedeniyle diğer araclardaki fiyatları pek dikkate almayın. Adamlar Ambition xenon + sunroof un en çok tutulan olduğunu bizden iyi biliyorlar. O nedenle bunlarda pek pazarlık payı birakmiyorlar. Ambiante ve Attraction araç ise ellerinde var ve bunlarda pazarlık payı da yükseliyor. Hiç kafanıza takmayin, iyi günlerde keyifle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 25 Aralık 2014; 9:48:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

Hocam 109.000-TL ye aldığınız araç 95.000-TL ye düşmüş filan değil merak etmeyin. Sedan 1.6 TDi 110hp Ambition - Xenon + Sunroof + Advance Paket Beyaz için ben yaklaşık 106.000-TL dolaylarında fiyat aldım. 105.000-TL ye inmediler. Aracı onaylamak için aradığımda satılmış durumda cevabını aldım. Bana inmedikleri aracı 105.500-TL den aşağıya biraktiklarini sanmıyorum. Araçta başka da opsiyon yoktu. Yani yil sonu indirimiyle yaklaşık TL olarak 3.500-TL kadar indirim oluşmuş oluyor sizin aldığınız fiyata göre. Zaten Aralık ayının son günlerinin gelmiş olması ve ellerinde düzgün donanımlı araç olmamasi nedeniyle diğer araclardaki fiyatları pek dikkate almayın. Adamlar Ambition xenon + sunroof un en çok tutulan olduğunu bizden iyi biliyorlar. O nedenle bunlarda pek pazarlık payı birakmiyorlar. Ambiante ve Attraction araç ise ellerinde var ve bunlarda pazarlık payı da yükseliyor. Hiç kafanıza takmayin, iyi günlerde keyifle kullanın.

Alıntıları Göster
    superb mi a3 mü kararsız kaldım valla bu paket seçimi kafamı karıştırdı a 3te

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu katlanan ayna en fazla 1.500TL olsa hemen taktıracağım ama 2.400'e geliyor ender elektronikte. Kafayı yemek üzereyim. O kadar da veremem sırf ayna için...
  • quote:

Superb salon salamanje denilen tarzda yayla gibi bir araç hocam. Şayet büyük araç ihtiyaciniz yoksa A3 Sedan alırken de satarken de kullanirken de Superb'e karşı avantajlı. Sürüş tarzi ve keyfi boyutlar nedeniyle daha keyifli. Ama bana büyük bir araç lazım derseniz de Superb rakipsiz. Arka koltukta bacak bacak üstüne atın o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Şu katlanan ayna en fazla 1.500TL olsa hemen taktıracağım ama 2.400'e geliyor ender elektronikte. Kafayı yemek üzereyim. O kadar da veremem sırf ayna için...

Hocam o paraya gerçekten değmez. Karar sizin tabi saygı duyarız ama hakkı 1.000 - 1.500 TL dir. 1 kuruş fazlası haksız kazanç bence de.

• quote:

quote:

Superb salon salamanje denilen tarzda yayla gibi bir araç hocam. Şayet büyük araç ihtiyaciniz yoksa A3 Sedan alırken de satarken de kullanirken de Superb'e karşı avantajlı. Sürüş tarzi ve keyfi boyutlar nedeniyle daha keyifli. Ama bana büyük bir araç lazım derseniz de Superb rakipsiz. Arka koltukta bacak bacak üstüne atın o derece

2 aracada sıcak bakıyorum a3ün havası yeter ama superb daha rahat geçen bindim cidden bu kadar arkası geniş sedan görmemiştim sende hangi araç var hocam

• quote:

quote:

quote:

2 aracada sıcak bakıyorum a3ün havası yeter ama superb daha rahat geçen bindim cidden bu kadar arkası geniş sedan görmemiştim sende hangi araç var hocam

Güzel soru hocam Aralık ayının başında imzamdaki ilk aracı sattım. 2 haftadır imzamdaki ikinci araç bende duruyor ( babamin ) . Şu an araçsizim ve araç almaya çalışıyorum. A3 Sedan veya yeni bir GOLF iki tercihim. Zaten 3. Tercih veya başka olasiligim şu anda yok. Yılsonu fiyat avantajı nedeniyle 2 hafta boyunca A3 Sedan 1.6 TDi Ambition - Xenon - Sunroof araç almaya çalıştım. Ellerinde olan araçlar ben okeyleyene kadar 1 gün içinde satıldı. Gecen hafta aynı aracın dış S Line'i teklif edildi ama fiyat 114.000-TL ye çıktı. Sadece farklı tamponlar için 8.000-TL kadar fark ödemektense 2015 modeli beklemeye karar verdim. ÖTV zammi gelirse rotayı direkt yine Golf'e döndürecegim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel soru hocam Aralık ayının başında imzamdaki ilk aracı sattım. 2 haftadır imzamdaki ikinci araç bende duruyor ( babamin ) . Şu an araçsizim ve araç almaya çalışıyorum. A3 Sedan veya yeni bir GOLF iki tercihim. Zaten 3. Tercih veya başka olasiligim şu anda yok. Yılsonu fiyat avantajı nedeniyle 2 hafta boyunca A3 Sedan 1.6 TDi Ambition - Xenon - Sunroof araç almaya çalıştım. Ellerinde olan araçlar ben okeyleyene kadar 1 gün içinde satıldı. Gecen hafta aynı aracın dış S Line'i teklif edildi ama fiyat 114.000-TL ye çıktı. Sadece farklı tamponlar için 8.000-TL kadar fark ödemektense 2015 modeli beklemeye karar verdim. ÖTV zammi gelirse rotayı direkt yine Golf'e döndürecegim.

Alıntıları Göster
    sedancı değilmisin hocam golf çok hoşta uzun yola gitmiyorsan gerçi golfta olur ben türkiyeyi dolaşıyorum o yüzden rahat bi araç istiyorum golf ta dsg 7 ileri varmı şimdi iyice kafamı karıştırdın

• quote:

sedancı değilmisin hocam golf çok hoşta uzun yola gitmiyorsan gerçi golfta olur ben türkiyeyi dolaşıyorum o yüzden rahat bi araç istiyorum golf ta dsg 7 ileri varmı şimdi iyice kafamı karıştırdın

Yok hocam benim sedan takintim yok. Hatta HB araclar bana daha kullanışlı geliyor. A3'te Sedan 'a takılma nedenim ise hem tasarımı hem de bir miktar bagaja olan ihtiyacimin artmış olmasi. Sattigim kendi aracım manuel'di. Şu an kullandığım DSG. DSG = Stronic. Bunların karakterini bilip belli bir miktar bütçe de belirli aralıklarla kavrama değişimi için ayirinca bence insanın cekinecegi birşey kalmıyor. Eskiden Mekatronik sorunu yaşanıyordu. GOLF Mk7 ile birlikte VAG Mekatronik'i degistirdi. 2013 Nisan ayında DSG yağı da değişti. Bu güncellemeleri Audi - Skoda ve Seat'ta da yaptıklarını düşünüyorum. O nedenle S tronic veya DSG ile ilgili cekincem pek yok. Zaten manuel vites araç satmak ikinci elde inanin artık daha zor.

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Olay çok karışık değil aslında...

3 Paket var içerikleri büyük ölçüde aynı; (Hepsinde park sensörü, yağmur sensörü, far sensörü vs. var. Advance paketle birlikte geliyor)

ATTRACTION - Koltukları en düşük model, direksiyon 4 kollu klasik direksiyon, sürüş modu seçme yok, spor koltuk ve spor direksiyon yok, cam çerçevelerinde parlak çıta yok, standart çelik jant var.

AMBIENTE - Deri koltuk var, Camlarda parlak çıta var, 4 kollu klasik direksiyon, daha güzel bir jant var. Hız sabitleyici var. İç ışıklandırma led

AMBITION - Spor koltuk, spor direksiyon, sürüş modu seçme, spor süspansiyon var. Hız sabitleyici yok (1200TL'ye takılıyor), camlarda parlak çıta yok. İç ışıklandırma led

Temel farklar aslında bu. Fiyat olarak En ucuz Attraction ---> Ambiente ---> Ambition...

• quote:

quote:

Superb'in yenisi çıkacak sanırım yakın zamanda ama güzel araba. A3 Sedan onun yanında bir hayli ufak ve alt sınıf kalır aslına bakarsanız ama sonuçta Skoda...
    Superb'in bir küçüğü Octavia bile a3 Sedan'dan daha büyüktür. Ekonomi yapıp onu da tercih edebilirsiniz aslında... Araba bir hayli de dolu.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.