Şimdi Ara

A3 Sedan (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
277.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akon47

Valla kardesim ben f1 vitesten hic bisey anlamiyorum. Vites degisirken direksiyon dondurmek zorunda kalinca insan zorlaniyor. Yine keyif meselesi tabi.

Hiz sabitleyici adaptif degil , normal seat ibizadaki ile ayni diye biliyorum.

Adaptiv huz sabitleyici serviste takılabiliniyor mu? Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hk48 H kullanıcısına yanıt
    f1 vites çıplak fiyat 130 euro. bunun üzerine ÖTV ve KDV gelecek tabi.223 EURO ediyor. Ama 500 TL gibi bir rakam olarak yansitıyorlar genelde. hız sabitleyici hem acc hem de cc olarak ayrı var ve tabiki acc daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 9 Ocak 2015; 8:47:20 >
  • hk48 H kullanıcısına yanıt
    Servisde takmazlar. Ancak çok iyi bir usta bulacan ki yaptıracan ama ne kadar doğru servis dışı taktırmak orasını bilemiyorum.
  • Kısmet olursa ben de A3 Sedan 1.6TDI modeli ile ilgileniyorum. Yalnız şu opsiyonlar kafamı bayağı bir karıştırıyor.

Katalogda hemen hemen tüm özellikler için opsiyonlu deniyor.

Benim öncelikle aradığım özellikler;

1) Led+Xenon farlar (ön-arka)

2)Geri görüş kamerası, park sensörü (eşim de kullanacağı için)

3)Hız sabitleyici

4)Asistan sistemleri (pre sesnse, active line, side asistant, park asistanı v.s.)

Bunların her biri için ayrı bir fiyat mı ödenmesi gerekiyor? (Henüz galeriye gitmedim, o yüzden bilgim yok)
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleyici ambiente model de standart . Attraction veya ambition alırsanız çıplak 310 euro. Ötv ve KDV ile çarparsanız 530 euro ediyor. Tabi kaç yansıtırlar bilemiyorum . Belki ona da ufak bir imdirim yaparlar. Xenon ve arka LED'ler xenon plus diye geçiyor ve ekstra para maalsef .onun maliyeti çıplak 1.090 euro . Ötv ve KDV ile o da 1865 euro ediyor . O da 5.000 tl gibi bir rakam ediyor. Geri park kamera 2.000 tl ve Çizgiler hareketli . Güzel ama pahalı bence. Arka park sensörü standart hepsinde . Ön park sensörü ekstraya giriyor ve pahalı maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asistan paket ise ambition ve Attraction için 1.680 euro. Ambiente için ise 1.100 euro. Yani 2875 Euro ve 1880 euro gibi rakamlar oluyor ötv ve KDV devreye girince :)
    Seçici göstergeli park sensörü plus,uyarlamalı Hız sabitleme sistemi ve audi active lane assist içerir
    Geri görüş kamerası çıplak fiyatı 460 euro çıplak fiyat olarak. Tabi park sensörü plus ile park sensörünü ve uyarlaamalı hız sabitleme ile Hız sabitleme aynı seyler değil.'biri diğerini kapsıyor . Audinin sitesine girerseniz katalogda bilgi verilmiş durumda bunlar hakkında .

• Teşekkürler hocam.

Anladığım kadarıyla istediklerim için, ambiente veya ambition'a ilave olarak yaklaşık 10 000 TL gibi bir meblağ çıkıyor ortaya. Neyse ki direksiyon, teker, motor ve kaportayı da opsiyonel olarak sunmuyorlar(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 11 Ocak 2015; 12:27:36 >
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bence mercedes a serisi alın. Geri park kamerası ve sensörler en alt pakette bile standart . Hatta 3.000 tl farka parktronic bile geliyor urban pakette . (Parkı kendi yapıyor .direksiyon hakimiyeti de arabada ) ama o da Sedan değil maalesef ve süspansiyon daha sert A3 e göre
  • Yaklaşık 1 yıldır Sedan A3 TDI kullanıyorum. B ve A serilerinin dizel araçlarını denedim. Malesef kıyas kabul etmeyecek seviyedeler. Gerçi keyif meselesi fakat gerçekten A3 ' ün sürüş dinamikleri, performansı ve konforu mersedesin ilgili segmentindeki dizel araçlarına göre çok daha başarılı diyebilirim. Çevresel opsiyonlar bakımından mersedesin donanımı baz paketlerde bir adım daha önde görünüyor. Fakat fiyata entegre ettiğinizde mersedesin ilgili segmentleri A3 sedandan daha pahalı idi baktığım dönemde.
  • Konfor Sürüş dinamikleri ve performans bakımından doğrudur . Zaten bmw de otomatik vites seçeneği yok. Merso nun süspansiyonları sert ve baya bir eleştiri alıyor. Yanlız Arabanın koltuk kumaşı çok iyi. Maalesef a3 neden böyle geri kalmış anlamak zor. Bmw koltuk kumaşı olarak açık ara en rezili. Hatta koltuktan da bi şey anlamadım. Çok ama çok kötü geldi bana. Attraction ile yarışamaz bile belki
    M paket bmw nin spor koltukları açık ara 1. tabi. O koltuklar çok farklı . Ambitionın tabi koltuktan ziyade kumaş kalitesine takıldım :(
    Mümkünse yarı deri yarı kumaş kombinasyonu (alcantara kumaş yarı deri sline amblemli) tercih edilmeli. Biathlon kumaş ve yarı deri kombinasyonu da var ve baya bir uygun fiyat olarak ama biathlon kumaş nasıldır bilmiyorum açıkcası

• Attraction aracıma kışlık lastik takmak için Y tasarımlı Ambiente jant arıyorum. Resmi servisler tanesine 1055 TL diyor. Replica veya çıkma nereden bulabilirim? İşin ilginç yanı Attraction jantı daha pahalıymış. 1515 TL fiyat veriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano

Attraction aracıma kışlık lastik takmak için Y tasarımlı Ambiente jant arıyorum. Resmi servisler tanesine 1055 TL diyor. Replica veya çıkma nereden bulabilirim? İşin ilginç yanı Attraction jantı daha pahalıymış. 1515 TL fiyat veriyorlar...

Sahibinden de bir suru satilik var bilginiz olsun

• Bende b8 kasa passat veya a3 sedan alıcam kısmetse.
    param mart ayında gelicek passata karar versem siparişi vermem gerekir marta kadar ancak gelir araç ama bir türlü karar veremiyorum.
    Bir gün passat birgün a3sedan makul geliyor.
    Passatın en kötü tarafı dsg şanzımanın güvensizliği hadi onuda geçtim istedikleri 13000 tl opsiyon farkı. eğer passat alırsam bu kesinlikle manuel olucak.
    trendline 1.6tdi dsg ile a3 sedan attraction aynı fiyat hemen hemen ama passatın en boşu yine bizim advance pakete göre önde sayılır.

Segment olarak farklı, ebat olarak farklı fakat ikiside benim işimi görür iki kişilik bir aileyiz ikisinede sığarız. Olmazsa olmazım aracın sedan olması 508, c5, 3.20,c180 hepsini eledim kimine ekonomik olarak gücüm yetmiyor kimiside audi ve volkswagenin yanında bana daha kalitesiz geliyor.

Benim yerimde olsanız siz b8 kasa manuel comfortline 1.tdi passat mı yoksa a3 sedan 1.6 tdi mi ?

• drawtime D kullanıcısına yanıt
    hocam düşünmeden A3 sedan al derim. En önemli sebeb prestij açıkcası. Yoksa şanzıman demişssin ama S tronic de Dsg den çok farklı değil emin ol :))
    Büyük araba olsun dersen B8 kasa yok gerekli değil dersen A3 sedanı düşün derim. Passat manel olacak diyorsan ben şahsen manuel araç hayatta almam :))
    benzinli attraciton a3 sedanı 83.000 civarına bıraktılar haberin olsun. Ama maalesef ellerinde pek araç yoktu benzinli. Sportback olanını da 78.350 ye almadım ben. Bence git dizel sedan kasa bir araç al kafan rahat olsun en az 5 sene kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

hocam düşünmeden A3 sedan al derim. En önemli sebeb prestij açıkcası. Yoksa şanzıman demişssin ama S tronic de Dsg den çok farklı değil emin ol :))
    Büyük araba olsun dersen B8 kasa yok gerekli değil dersen A3 sedanı düşün derim. Passat manel olacak diyorsan ben şahsen manuel araç hayatta almam :))
    benzinli attraciton a3 sedanı 83.000 civarına bıraktılar haberin olsun. Ama maalesef ellerinde pek araç yoktu benzinli. Sportback olanını da 78.350 ye almadım ben. Bence git dizel sedan kasa bir araç al kafan rahat olsun en az 5 sene kullanırsın.

Hocam soyle soyleyim size.. passat herhalukarda bir ust sinif oldigunu size hissettirir. Tabi bu sozum dolu bir a3 ile bos passat olarak degil esit durumlarda degerlendirdiginizde... ama prestij derseniz a3 her zaman audi diye anilir passat her zaman passat diye anilir... henuz yasiniz gencse a3 daha mantikli olabilir dusuncesindeyim

• yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam görüşlerinize saygı duyuyorum ama ben passatın içine bindiğimde o havayı alamadım maalesef :( Birde arkadaşın anlattıklarından yola çıkarak a3 önerdim. Hem yaşı anladığım kadarı ile genç hem de aile kalabalık değil. Fiyatlara da baktığımızda a3 alması daha mantıklı gibi.
  • Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
    Yaşım genç henüz 30umdayım.
    Kesinlikle diesel almayı düşünüyorum çünki; ötv indiriminden yararlanarak alıcam yani en az 5 sene binicem nasip olursa. 5 senede o parayı her türlü
    çıkartırım.
    Gezerken aklım benzinde olsun istemiyorum gazlamayıda seviyorum biraz o yüzden dizel en mantıklısı.
    Ötv indirimini saymazsak çıkabileceğim rakam 100-110 bin civarı ötv yi düşüncede 65-75 bin civarı bi rakam çıkıyor ortaya.
    Ben bu planı yaklaşık 6 aydır falan yapıyorum. B8 kasa çıkmadan önce A3 sedan çok daha ağır basıyordu ama şu b8 kasada gerçekten çok iyi duruyor.
    Yalnız b8 in fiyatı zaten yüksek iken üstüne bir 4 lira daha koymaları volkswagene bu kadar para verilir mi diye düşündürüyor beni.
    Öbür türlü hiç olmazsa 100 bin verdim ama audiye değer derim diye düşünüyorum.
    Erel iki arabanında içine oturdum biraz inceleme fırsatım oldu ama vakit geçti fazla detaylı inceleyemedim volkswagende de pek muhattap bulamadım.
    A3 sedana oturduğumda gerçekten farklı bir hava hissettim. bakınca insan ön konsolu falan çok boş çok sade geliyor passata göre ama ne biliyim
    farklı bir havası vardı özellikle şu çok fonksiyonlu yuvarlak joystick çok etkileyiciydi.

• Passati sadece icine oturunca anlayamazsiniz biraz uzun yol yapsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz... fakat a3 te kesinlikle geri kalir yani yok.. sizde sanirim a3 e bir adim daha yakinsiniz bence bir an once aklinizda donanim listenizi olusturun:) simdiden hayirli olsun... sizin yerinizde olsam...
    Xenon far
    Cam tavan
    Katlanir ayna
    Anahtarsiz calistirma ve eger durumunuz varsa iç s line paket alirdim....

• Test sürüşü için bekliyorum ikisinide deniycem kararimi netlestirmemde cok etkili oklcaktir muhakkak.
    Verdiginiz opsiyon listesi on numara da bakalım kac lira fiyat vericekler aralık ayında 67000 liraya (otvsiz)17 jantli advance paketli ic aydinlatmali sisfarli amalfi beyazi sedan vardi erelde hatta satis temsilcisi bu fırsatı kaçırmayın kredi verelim martta paraniz gelince kapatirsiniz demişti.
    Bende satmak için biraz abartiyor diye düşündüm bakalım yanilmismiyim.
    bu aralar bizim sokakta beyaz bi tfsi görüyorum maasallahi var renk olarakta beyaza talibiz kismetse.

• a3 sedan beklentileri çok yüksek tutmadıktan sonra sürücüsünü memnun edecek bir araba..

Aslında s line paketlerden çok audi magnetic ride, bang&olufsen ses sistemi ve alkantara-deri kumaş opsiyonu daha çok ilgimi çekiyor ama zalımlar metalik renk farkı için bile 3.000-TL fark istiyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.