Şimdi Ara

A3 Sedan (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
276.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel karar vermişsiniz. Bence ÖTV zammı gelecek ama gelse bile bunu yansıtmaya otomobil üreticilerinin gücü yetmeyecek. Aldığınız teklifle aynı fiyata alırsınız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: aliss

sedancı değilmisin hocam golf çok hoşta uzun yola gitmiyorsan gerçi golfta olur ben türkiyeyi dolaşıyorum o yüzden rahat bi araç istiyorum golf ta dsg 7 ileri varmı şimdi iyice kafamı karıştırdın

Yok hocam benim sedan takintim yok. Hatta HB araclar bana daha kullanışlı geliyor. A3'te Sedan 'a takılma nedenim ise hem tasarımı hem de bir miktar bagaja olan ihtiyacimin artmış olmasi. Sattigim kendi aracım manuel'di. Şu an kullandığım DSG. DSG = Stronic. Bunların karakterini bilip belli bir miktar bütçe de belirli aralıklarla kavrama değişimi için ayirinca bence insanın cekinecegi birşey kalmıyor. Eskiden Mekatronik sorunu yaşanıyordu. GOLF Mk7 ile birlikte VAG Mekatronik'i degistirdi. 2013 Nisan ayında DSG yağı da değişti. Bu güncellemeleri Audi - Skoda ve Seat'ta da yaptıklarını düşünüyorum. O nedenle S tronic veya DSG ile ilgili cekincem pek yok. Zaten manuel vites araç satmak ikinci elde inanin artık daha zor.

Dün babama 2008 model Toyota Corolla 1.4 Dizel otomatik araç aldık. 2 gündür bende araba, biraz yol yaptım. Büyük, güzel vs. ama allah DSG'den, STRONIC'ten razı olsun dedim her kullandığımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcagatay -- 25 Aralık 2014; 14:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akon47

109000 verdiniz doymadık , 1500 daha verin takalım hız sabitleyiciyu diyorlar.

Bir de crom cam citasi var ambientedeki , ona da 3000 tl istiyorlar.

cam çıta 3000 mı gerçekten çokmuş
    benim araçtakini satsam mı napsam :D:D
  • arkadaslar boyle bi aracda cruize kontrol nasıl olmaz. bana cok sacma geldi opel almıyoruz diyecem ama opelde bile var artık.. cok ilginc far yıkama lastik hava basınca kadar var cruize yok.. yoksa yine tr a ozel bi durum mu ?? arka camlarda cevirmeli kol filan gibi
  • kotukedi kullanıcısına yanıt
    Ambiente alırsanız var hız sabitleyici. Aslında tamamen bizim buradaki Doğuş otonun tercihleri sebebiyle olmadığını düşünyorum. Malum sadece bir silecek kolunu değiştirip taktırabiliyorsunuz...
  • xcagatay kullanıcısına yanıt
    Çağatay hocam, sonradan kaça taktırırım diye sordum aldığım cevap 1500 tl idi. Siz sanırsan 1200 tl ye taktırmıştınız . hangi servis takmıştı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ender elektronik de 1.000 tl montaj dahil. Orjinali ile aynıdır diye düşünüyorum. Gerek var mı sizce servise 200 tl daha fazla vermeye. Tabi orjinal birebir aynı diye düşünerekten soruyorum . Enderdeki geri park kamerası hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Hocam şimdi opsiyon fiyatlarına baktım bende katlanır ayna için. Elektrokrom olursa 1300 tl olmazsa 1000 tl oluyor fabrika çıkışlı. Mesela 2000 tl geri park Kamerayı 100 tl ye hallediyor ender. Ama onunda servise girdiğinde silinme durumu var . Hatta direk siliniyor tekrar endere yazılım attırmak gerek. Cruise derseniz 1000 tl . Hem servise göre hemde fabrika çıkışlı orjinaline göre fiyatı daha uygun oluyor. Ayna niye böyle pahalı anlamadım açıkcası :(

• quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Çağatay hocam, sonradan kaça taktırırım diye sordum aldığım cevap 1500 tl idi. Siz sanırsan 1200 tl ye taktırmıştınız . hangi servis takmıştı ?

Ben Şenyıldız'a gidiyorum. Onlar bana 1200 küsür bir rakama taktılar. Neden 1500 diyorlar bilemiyorum.
    hocam eskişehirde servis 800 hatta 650 ye bile takmış. kim ne geçirirse sanırım benim durum :))
  • rkadaşlar iyi günler. Uzun süredir forumu takip ediyorum birçok işe yarar bilgi edindim ama karar aşamasına gelince yine tıkandım. O yüzden size bi danışmak istedim.
    Önceliklik olarak aklımda CLA200 ve A3 Sedan 1.6TDI vardı. Ancak Audinin fiyat listesi üzerinden yaptığı indirimi Mercedes yapmayınca artık tamamen A3 düşünüyorum. 5 tane araç teklifi aldım şimdiye kadar anlattıklarınıza göre bazıları satılmış bile olabilir.

1-Atraction- Beyaz-Panoromik Tavan-Advance Paket-İç aydınlatma paketi= 97.800

2-Atraction- Beyaz-Panoromik Tavan-Advance Paket-İç aydınlatma paketi-Xenon=102.500

3-Atraction- Beyaz-Xenon-Advance Paket-İç aydınlatma paketi= 98.000

4-Ambiente-Lotus Grisi-Advance Paket- Panaromik Tavan=102.300

5-Ambition-Beluga Kahvesi-Advance Paket-Panaromik Tavan-Xenon-Elektrikli katlanır ayna-3 kollu spor deri direksiyon=109.500

Ayrıca aracı fiyatlara zam gelmeden yıl başından önce almak istiyorum. Zaten bayii de yılbaşına kadar bu fiyatlarda diyor. Sizce hangisi ve yılbaşından önce almak avantaj olur m? Benim gönlüm ambition'dan yana fakat beluga kahvesi içime sinmedi.

• m_tulumen kullanıcısına yanıt
    Attraction alma bence hocam. Artabilir de artmayabilir de. bence hemen artmaz gibi gelioyor bana eğer ötv artışı olmazsa.
  • 103.500 e ambiente alıcam galiba. Xenon-sunroof var. Bir de otomobille şimdiye kadar fazla içli dışlı değildim. Bu internet sitelerinde konfirigasyon özelliği var. Aracı istediğin gibi tasarlıyorsun fakat gel gelelim pazar da hiç bir zaman öyle bir araç bulamıyorsun. İlla istemediğin bir özellik var ve artı fiyat oluyor veya istediğin özellik olmuyor. Mesela A3 Sedan'a Scuba Mavisi çok yakışıyor bence ama hiçbir yerde yok.Yani arz-talep meselesinden ziyade ne sunulursa onu almaya mecbur kalıyorsun. Tabi bunda yıl sonu olmasının da payı vardır illaki ama bence bu tür pahalı bir hizmet sektöründe daha iyi şartlar olmalı. Belki de Doğuş'un handikabı ama insan eli kolu bağlı oluyor. bu prosedür avrupada da mı bu şekilde acaba?
  • Dün itibari ile ambiante + advance paket + led + f1 vites varmış bu aracı 101 bün tl ye aldık fiyat nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hk48 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Şu an sanırım 2-3 gün sonra ÖTV zammı beklenirken her fiyat iyi gibi :)
    cam tavanlı olan, f1 vitesi olmayan araç 103.500TL'ydi. Normal gözüküyor fiyatınız.
    Bence şu an alınacak en güzel araç Ambiente-xenon- sunroof... Tabi spor seviyorsanız aynısının Ambition olanı daha iyi bir tercih olabilir ama piyasada yok malasef.
    F1 vites ne kadar fiyat farkı yaratıyo biliyormusunuz? Birde a3 hız sabitleyici adaptive cruse control mu

• hk48 H kullanıcısına yanıt
    Valla kardesim ben f1 vitesten hic bisey anlamiyorum. Vites degisirken direksiyon dondurmek zorunda kalinca insan zorlaniyor. Yine keyif meselesi tabi.

Hiz sabitleyici adaptif degil , normal seat ibizadaki ile ayni diye biliyorum.

Kadeş bence xenonsuz model alma.

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Valla soracagim eskisehir servisine birazdan.

Bu arada arabanin sol camurlugu biraz ezildi otoparkta donerken. Kaskoyu bozdurmali miyim yoksa sanayi de mi hallettireyim bilemedim.

Edit: eskisehir asil 1100 tl cekti hiz sabitleyici icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon47 -- 8 Ocak 2015; 11:31:10 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.