Şimdi Ara

A3 sonrası yeni araç (Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Mercedesin 1.6 motoru ve sanzimani bence bi handikap.

Mumkunse 2.0 motoru alin derdim ama almissiniz bile.

C coupe 2.0 motor icin ne fiyat verdiler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Hayırlı olsun özel bir aracı tercih etmişsiniz. BMW 3-5 her yer de var eskisi kadar dikkat çekmiyor. Bu aracın tek eksiği duruşuna yakışmayan motoru. Aktarma olarak nasıl araç 0-100 de önemli olan aktarma ve tork beygir ilerideki hızlarda daha etkili oluyor.

Hocam şöyle diyeyim: bizde 2004 audi a6 2.0 vardı zamanında onunla benzer davranışları var. yani çok ağırbaşlı (hantal) BMWye göre. şanzıman ve aktarma ile alakalı bir sıkıntı bu. ara hızlanmalarda biraz daha iyi oluyor. Onun dışında sarsıntısız bir şanzımanı var. Zaten öyle her boş bulduğunda basan biri değilim. Dış ve iç görünüş, kalitesine aşık oldum resmen bir de bizim okulda her yer bmw 3-4 dediğiniz gibi. Heleki estoril mavisi. Değişik güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Allah izin verirse uzun süre kullanacağım için dolu olması da güzel bir artı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Mercedesin 1.6 motoru ve sanzimani bence bi handikap.

Mumkunse 2.0 motoru alin derdim ama almissiniz bile.

C coupe 2.0 motor icin ne fiyat verdiler acaba?

Teşekkürler hocam, özel sipariş olacağı için direk konfigüratör fiyatı veriyorlar. Hatta 1.6 motor için de aynı şekilde ama şans eseri bulduğum İstanbulda tek bir bayii indirim yapıyor diyebilirim, diğer bayiler 2-3 bin gibi cüzi bir indirim yaparken, ben yaklaşık 10 bin indirimle aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.