Şimdi Ara

A3 sonrası yeni araç (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2014 Araklıkta aldığım A3 1.6 tdi ambiente aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Senelik 9-10 bin km yaptığım için dizel veya benzin fark etmiyor. Aklımdaki araçlar:

1-) BMW 320i ED 40. yıl versiyonu (170-175k TL)

2-) Mercedes C180 Coupe (istediğim doluluğu 210k TL)

3-) İkinci el Audi S3 (190k tl)

4-) Yeni Audi A5 1.4 tfsi (ama s-line ile bayağı pahalı olur herhalde)

Benim kendi görüşlerim:

- Dış görünüş olarak en beğendiğim c coupe. güzel duruyor meret :D

- S3 küçük ama yer uçağı

- A5in dış görünüşünü çok sevemedim açıkçası ama içi bayağı hoşuma gitti

- Bmw 3 her yerde var, hele beyazı, ama güzel bir renkle en dolusu ve yeterli performansı var. F/P en iyisi gibi. Hele 40. yıl bayağı dolu

Araçlarda aradığım özelliklere gelirsek:

1-) Allahın izniyle uzun süre kullanmak istiyorum, o yüzden dolu olmaları benim önceliğim

2-) Hız olarak en az C180 kadar olmalı

3-) 20 yaşındayım ama yaşımdan büyük zevklerim var (genelde resmi giyinirim) yani yeri geldiğinde spor yeri geldiğinde karizma (tam bir kelime bulamadım) olabilmeli.

Aklıma gelmeyen araçlar olabilir önerilere açığım. Bütçe olarak maksimum 230k civarı harcamak istiyorum. Sizlerin de düşünceleri benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Aralarında sadece yeni c coupe test sürüşü yaptım ve iç kalitesi gayet güzel ancak performans olarak daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Makyajsız 316i test sürüşü de yapmıştım onun bile performansı gayet iyi gelmişti açıkçası.

Son durum editi :
    Mercedes ve BMW arasındaydım ancak F/P olarak BMW çok önde. BMW tarafında kullanacağım tercihimi ancak bu 3 model arasında kaldım. Tam bir karar veremiyorum. Sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Fiyatlar aşağı yukarı şöyle:
    320i ED 40. yıl = 171k
    418i coupe M paket+premium = 175k
    418i gran coupe M paket+premium = 185k

Araçlarla test yaptım. Şehir içi hızlarda çok çok aşırı bir performans farkı yok 136 beygirlik motorla 170 beygirlik motorun (şaşırdım açıkcası 136 beygir gibi hissettirmiyor). Ancak 80den sonra fark başlıyor. Senede 10 bin km yapıyorum o yüzden yakıt tüketimi çok etkilemiyor (dizele de gerek yok). 3 ile 4 arasında her ikisinin de kendine göre artıları var.

3 serisinde navi, harman kardon, tam deri, daha yeni makyajlandı uzun süre piyasada olacak (evet biraz takıntılıyım yeni modeller her zaman daha çok hoşuma gidiyor), arkası çok güzel :D

4 serisinin oturuş pozisyonunu daha çok beğendim, yüksekliği daha az ve daha geniş bir araç yolda daha heybetli duruyor, seneye makyaj var.

Renk olarak kesinlikle beyaz olamayacak ya füme ya mavi. Ancak okulumda iki araçtan de mavi çok var bilemiyorum. Sizlerin düşünceleri nelerdir ?

En son durum editi:
    Mercedes C Coupe tercih edildi. Nasıl oldu bilmiyorum ama iyi oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDCycleR -- 28 Ağustos 2016; 13:30:41 >

• Golf 1.2 Tsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Golf 1.2 Tsi

Aman kalsın hocam
  • Golf R

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Golf R

Golf R'dansa S3 daha iyi olur görüşündeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaDCycleR

quote:

Golf R

Golf baska haci das auto

• quote:

quote:

quote:

Golf R

Golf baska haci das auto

Eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda type r

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Honda type r

Düşünmedim değil. Geçenlerde kullanma şansım da oldu deli dolu bir makina ancak dışarıdan bakıldığında biraz apaçi imajı veriyor maalesef.
  • O limitle alacagim tek araba yeni e200 amg paket olurdu.. Golf r, s3 filan biraz fantazi işi yani uzun sureler gündelik olarak kullanilacak araçlar degiller.

• E sınıfı araçları yaşıma pek uygun bulmuyorum. D sınıfı faha bir seçilesi. Yorumunuz için teşekkürler.

• quote:

E sınıfı araçları yaşıma pek uygun bulmuyorum. D sınıfı faha bir seçilesi. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu Türkiyede oluşmuş genel bir ön yargı aslında.. Sizden ricam lütfen bir mercedes bayisine gidip amg paket bir E serisine binin,mümkünse de test edin. Sonuçta almak zorunda değilsiniz.. Yaşımız çok yakın sayılır F10 520 ye biniyorum.. Büyük konuşmayım ama bunun keyfini aldıktan sonra diyorum ki param olduğu sürece birdaha dönüpde C yada D segmenti bir araca bakmam
  • Doğru diyorsunuz aslında hocam. Bugün hem Mercedes hem BMW bayisine gidecektim. Bir E serisi de test ederim. Teşekkürler.
  • Spor için Specialized "Karizma" için 3.20 Efficient Dynamics..

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Specialized herkesin gönlünde taht kurar hocam

• Ben 4.18i yada A5 alırdım bu butcelere sahip olsaydım sanırım

• Tekrardan merrhabalar,

Bugün BMW ve Mercedes bayilerine gittim. Hem test sürüşü yaptım hem de fiyat teklifleri aldım sizinle paylaşmak istedim.

Mercedes E = 290k TL (trafik sigortası hariç)
    Mercedes C-coupe = 218k TL (trafik sigortası hariç)

Bmw 418i Coupe = 175k TL Anahtar Teslim
    Bmw 418 Gran coupe = 185k TL Anahtar Teslim
    Bmw 320i ED = 171k TL Anahtar Teslim

Şuanda Bmw gibi görünüyor tercihim ancak hangi model hala karar veremedim. Test sürüşlerinde 4 serisinin çerçevesiz camları ve oturuş pozisyonu güzel artılar. 3 serisinin performansı 80in üzerindeki hızlarda ortaya çıkıyor. Ayrıca 3 serisi daha dolu.
  • RoaDCycleR kullanıcısına yanıt
    Mercedes e serisi için verilen teklif dizel versiyonu için mi yoksa benzin mi?

• Benzin hocam

• Son durum editi:
    Mercedes ve BMW arasındaydım ancak F/P olarak BMW çok önde. BMW tarafında kullanacağım tercihimi ancak bu 3 model arasında kaldım. Tam bir karar veremiyorum. Sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Fiyatlar aşağı yukarı şöyle:
    320i ED 40. yıl = 171k
    418i coupe M paket+premium = 175k
    418i gran coupe M paket+premium = 185k

Araçlarla test yaptım. Şehir içi hızlarda çok çok aşırı bir performans farkı yok 136 beygirlik motorla 170 beygirlik motorun (şaşırdım açıkcası 136 beygir gibi hissettirmiyor). Ancak 80den sonra fark başlıyor. Senede 10 bin km yapıyorum o yüzden yakıt tüketimi çok etkilemiyor (dizele de gerek yok). 3 ile 4 arasında her ikisinin de kendine göre artıları var.

3 serisinde navi, harman kardon, tam deri, daha yeni makyajlandı uzun süre piyasada olacak (evet biraz takıntılıyım yeni modeller her zaman daha çok hoşuma gidiyor), arkası çok güzel :D

4 serisinin oturuş pozisyonunu daha çok beğendim, yüksekliği daha az ve daha geniş bir araç yolda daha heybetli duruyor, seneye makyaj var.

Renk olarak kesinlikle beyaz olamayacak ya füme ya mavi. Ancak okulumda iki araçtan de mavi çok var bilemiyorum. Sizlerin düşünceleri nelerdir ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.