Şimdi Ara

A3 ve Scirocco arasinda kararsiz kaldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ikisi arasında farklı olması ve güzel motoru için scirocco derim
  • Sciroccoyu bayide incelemiştim güzel araç ben baya beğendim ama içi bildiğimiz eos.
    Her şeye rağmen 160 hp ve dikkat çekici dış tasarımıyla sciroccoyu seçerdim.
  • Yazılanları okudukça kriz gerçekten de teğet geçmiş diyorum
    Gerçi bu araçların belki ayda 10 tane bile satılıp satılmadığını düşünürsek o alıcıların gelip foruma danışması da ayrı bir güzellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 1 Şubat 2009; 22:06:38 >
  • a3 artık hafiften ayağa düştü 27-28 bine bile bulmak mümkün, ayrıca bana göre bir astradan-golften-focustan dashboard ve görünüm dışında pek de farklı bir otomobil değil (4-5 gün 550 km civarı kullanmış biri olarak söylüyorum)

scirocco ise içinin tasarımı ve malzemesi hariç her yönden çok üstün bir araç, hem tasarım hem teknik olarak.
  • scirocco çok çekici bir araç tabi amaç dikkat çekmekse.. amaç oturaklı kalitesi ispatlanmış bir araç almaksa artık gözlerin alıştığı pek dikkat çekmeyen a3 derim..
    kimse a3 geçerken ooo a3e bak demez ama bir scirocco alırsan ulan arabaya bak ne tatlı bişe dedirtmekse Scirocco derim...
  • Scirocco nun dolusu olurdu iki araç arasında bir A3 sahibi olarak seçimim, daha yeni bir yüz ve daha az var etrafta.

A3 ün baz versiyonu ile sakın S-line doluluktaki versiyonunuda karıştırmayınız gidiniz ve inceleyiniz S-line versiyonunu.

A3 ün farkı dış dizaynıydı ama yüzü eskidi, tabiki ESP li versiyonunun yol tutuşunu bilen bilir A3 ün o ayrı mevzu.

Ama A3 e özellikle illede A3 olsun hayranıyım demiyorsanız Scirocco almanızı tavsiye ederim.

• mazda rx8
  • Herkese gorusleri icin cok tesekkur ederim...
    Scirocconun dolusu (sportline plus) malesef beni asiyor. Belki 122HP sportline plus olabilir ama (belki ardindan abt chip) ama bana pek mantikli gelimiyor..
  • opel gtc..1.6 turbo 180 hp daha ne istersin

tabi bu ikisi arasında tabikide scirocco..a3 yüzü eskidi..geçen gördüm bi tane scirocco gerçekten güzel iş çıkarmış vw.
  • slm soru nerye soruluyo yardımcı olurmusunuz..
  • Scirocco

A3 ve Scirocco arasinda kararsiz kaldim

• Bence scirocco al arkadaşım.Çünkü A3 eskidi artık sokaklarda görmeye alışık olduğumuz bir araç ve eskisi kadar heyecan vermiyor,ama scirocco Adana'da daha hiç görmedim ve bana kalırsa A3 den daha sportif (özellikle de geniş jant takılı olanları)
  • teknik özellikler vs konularda arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar,

aracı kullanacak olan siz, yollarda görecek olanda biz olduğumuza göre ben oyumu scirocco dan yana kullanıyorum a3 ten sıkıldık artık

şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın
  • eski aracım a3 coupe üzerine 3 araba aldık.ve ufak tefek degişiklikler dışında neslini tamamlamış gençlerin yeterince gönül eğlendirdigi bir araba oldu.cevabı sende biliyorsun.yaz sonu almayı düşündügüm arabalar arasında ilk arabalardan.30 bin euroydu ilk baktıgımda bixenon dsg sunroof ekleyince 35 binin üstünde bir fiyat çıktı.ancak 122 liklerde geldi artık fiyatlar daha uygun olur inş.ancak tercihim 160 hp olan.
  • gökhan ilandaki aracın bnm baktıgım araçtan ne fazlası var yoksa ben doguşa gitmeyeli zam mı gelmiş 2 3 bin euro?
  • Kesinlikle Scirocco'yu tercih ederdim. Bence gidip kokpite bir oturun. Kalkmak istemeyeceksiniz. Ayrıca piyasada fazla olmayan bir araç. Çok dikkat çeker. Sonuçta VW kalitesini de unutmamak gerek.
    Güzel tercih olur ...
    Şu anda en beğendiğim modeldir Scirocco ...
  • scirocco
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.