Bildirim
A3 ve Scirocco arasinda kararsiz kaldim (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinalden alıntı: Larkyn
Orjinalden alıntı: deserthawk
A3 ile Scirocco arasında tercih yapılacaksa,Scirocco alınmalı diye düşünüyorum.Çarpıcı tasarım,TSI harikası.A3'ün yüzü eskidi.
eğer tanıdık varsa VW de şansını zorla tasarım ve motor özellikleri baya iyi
a3 eleştiren arkadaşım a3 e bu kadar aşağılanacak bi araç deil bence -
İlla bu ikisi arasından alınacaksa Scirocco derim. -
Peki 122bg ve 160bg arasında tahmin ediyorum çoğunluk 160 bg diyecek ama aradaki 4,000 tl fark icin sizce değer mi?
sonuçta 1.6 sn. daha önce 100km/h'e çıkıyor. 122'nin de gayet atak olduğunu duyuyorum.
Tşk. -
scirocco varken a3'e kimse bakmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
scirocco
-
58 milyara çok temiz Alfa Romeo 159 bulabilirsin...2007 model 30-40binde bide konfor paketi(koltuk ısıtma,hafızalı koltuk vs.) oldumu tadından yenmez...
ama a3 le scirocco arasından ben sciroccoyu seçerdim hem yeni araç,fazla kimsede yok çek beyaz bi scirocco altına bak keyfine...alfa 159'u da yabana atma... -
-
ikisi de çok sevdiğim özendiğim arabalar ama scirocco daha yeni olduğu için onu tercih ederdim herhalde kalite motor sonuçta ikisi de aynı marka olarak audi zatn belli vw de öyle ama daha yeni olduğu için scricco derim sonuçta ikisini de alsan pişman olmıycağın kesin -
scirocco o para verilmez bence 2 elde satamazsın elinde patlar valla yeni bir araç ve piyasası yok a 3 al bence hiç olmazsa 2 elde para eder mereklısı çok sonuçta -
a3 s-lıne paket sciroccoda kımmıs -
3-4 ay bekle al bir Megane III Coupe.....
-
muğla gören oto mazda bayisinde 0km tragiğe hiç çıkmamış 2007model kırmızı rx-8 var söylediğin paralara yakın alabilirsin....... -
bence c5 al üstüne kalan parayıda bana ver -
performanslı kullanacağım dersen,122 beygir seni pek tatmin etmeyebilir.o motor düşük devirlerde kullanılmak için yapılmış(yakıt ekonomisi,alt devirlerde yüksek tork vb...),ama 160 hp lik araç fena olmaz.
-yalnız scirocco'nun içi biraz küçük gibi geldi bana,özellikle arka koltukları.
-a3 de rahat 5 kişi yolculuk yapar onuda düşün.
ama arkadaşlarında dediği gibi scirocco'yu gören bir daha bakar -
scirocco -
honda cıvıc typer mükemmel düşün bunuda bence -
quote:
Orjinalden alıntı: dium12
Peki 122bg ve 160bg arasında tahmin ediyorum çoğunluk 160 bg diyecek ama aradaki 4,000 tl fark icin sizce değer mi?
sonuçta 1.6 sn. daha önce 100km/h'e çıkıyor. 122'nin de gayet atak olduğunu duyuyorum.
Tşk.
Değer,farkı çok ciddi olarak hissedersin. -
TABİ KİDE SCİROCCO "VW"
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X