Şimdi Ara

A3 ve Scirocco arasinda kararsiz kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    58,000 tl butcem var. Ortalama donanimli ikinci el bir A3 1.4 TFSI ile sifir Scirocco 160HP arasinda kararsiz kaldim. 50,000 tl civarinda cok temiz 5,000-10,000 km A3 ler bulabiliyorum. Ama ikinci el konusunda da tereddutlerim var. Scirocco icin bu fiyatlara deger mi? Arabasizim acil bir karar vermek zorundayim ama inanin her dakika karar desitiriyorum.

Goruslerini esirgemeyen herkese cok tesekkurler! (baska marka ve model onerileriniz de olursa cok sevinirim)

Herkese iyi aksamlar..

• ikisinide tavsiye etmem. ama ille ikisiden bırı ıse kesınlıkle scirocco derim. her 3 insandan birinbde dandik a3lerden var kesınlıkle a3 alma bence scirocco varken. o fiyata a3 de değmez scroccoda

ama bana sorarsan honda civic hatchback derim o fiyata. arkımda var mukemmel bır arac.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

ikisinide tavsiye etmem. ama ille ikisiden bırı ıse kesınlıkle scirocco derim. her 3 insandan birinbde dandik a3lerden var kesınlıkle a3 alma bence scirocco varken. o fiyata a3 de değmez scroccoda

ama bana sorarsan honda civic hatchback derim o fiyata. arkımda var mukemmel bır arac.

Audi A3'ü eleşirebilirsin. Ancak bu kadar tutulan ve beğeni toplayan araca "dandik" dememelisin.

Dipnot: Toyota sahibiyim.

@dium12

160 HP'lik Scirocco'nun güncel döviz kuru ile birlikte fiyatı: 62 bin 500 lira (baz donanımlısı)
  • Honda civic kasasini pek begenmedigim icin eledim. Yoksa motorunin iyi oldugu konusunda suphem yok.

Scirocco fiyatina gelince vw'de bir tanidik sayesinde guzel bir indirim alabilecegimi dusunuyorum. Olmazsa da butcemi zorlayacagim heralde.
  • sıfır olması bakımından scirocco. ama eğer civic hb yi beğenseydiniz kesinlikle o derdim
  • quote:

ikisinide tavsiye etmem. ama ille ikisiden bırı ıse kesınlıkle scirocco derim. her 3 insandan birinbde dandik a3lerden var kesınlıkle a3 alma bence scirocco varken. o fiyata a3 de değmez scroccoda

Sizin kullandığınız araç nedir acaba? A3'ten 2 kat pahalı ve kaliteli bir araç olması lazım herhalde böyle dediğinize göre?

Range Rover da piyasada çok var o zaman ona da dandik diyeceksiniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 1 Şubat 2009; 20:33:00 >
  • quote:

her 3 insandan birinde olması sorun mu ? saçma zaten her 3 insandan birinde olsaydı türkiyenin durumu böle olmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scirocco derim hiç düşünmeden inanılmaz dikkat çekici bir tasarım ve güzel bi motor...
  • quote:

Altında ki arabayı çok merak ettim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

quote:

alfa romeo spider var cok merak ettıysen.

0 olarak a3mü sciroccomu sorusuna tabıkı a3ü eleştirirm. bi scrcco alıp kımsenın altında okadar olmaması ve dıkkat cekmesı var, bide a3 alıp herkesın harıl harıl aldıgı audinin en alt dandik sınıfını almak var bunu elestırdım.

• Bu fiyata performansli, donanimi yuksek sedan bir model de olabilir diye dusunuyorum ama cok secenek yok gibi:
    volvo 1.6 benzinli: donanim ve kalite kusursuz ama motor cok yetersiz,
    honda accord: super ama pahali :-)
    ford mondeo: cok aile veya makam arabasi gibi geliyor, yas daha genc..

Heralde scirocco en mantikli secim gibi yine.. var mi atladigim bi secenek?
  • arkadaslar ben de yeni ranger aldim yarin sizce işlemler bitermi acaba yani bir günde plaka çikiyormu aracin ne kadar sürede araci teslim aliriz acaba bilgisi olan varsa paylassa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dium12

Bu fiyata performansli, donanimi yuksek sedan bir model de olabilir diye dusunuyorum ama cok secenek yok gibi:

hondayı begenmedıysen, butcenı braz daha kasıp bmw 1.16da olmassa tabiki scirocco derim
  • mazda 6 var, süper araç, hemde 49 bin lira gibi bi fiyatı var. Şiddetle tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: dium12

Bu fiyata performansli, donanimi yuksek sedan bir model de olabilir diye dusunuyorum ama cok secenek yok gibi:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

quote:

alfa romeo spider var cok merak ettıysen.

0 olarak a3mü sciroccomu sorusuna tabıkı a3ü eleştirirm. bi scrcco alıp kımsenın altında okadar olmaması ve dıkkat cekmesı var, bide a3 alıp herkesın harıl harıl aldıgı audinin en alt dandik sınıfını almak var bunu elestırdım.

Ne yanı c sınıfı dandik mi oluyor şimdi

1.16 c sınıfı değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanislav Petrov -- 1 Şubat 2009; 21:35:26 >

• A3 ile Scirocco arasında tercih yapılacaksa,Scirocco alınmalı diye düşünüyorum.Çarpıcı tasarım,TSI harikası.A3'ün yüzü eskidi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

A3 ile Scirocco arasında tercih yapılacaksa,Scirocco alınmalı diye düşünüyorum.Çarpıcı tasarım,TSI harikası.A3'ün yüzü eskidi.

kesinlikle
  • Astra GTC veya Scirocco derim
    A3 de "dandikmiş" zaten boşver
  • A3 makyajlandı arkadaşlar
    Ama ben de Scirocco derim.Özellikle 160 hp için
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALERMO ®

quote:

Sizin kullandığınız araç nedir acaba? A3'ten 2 kat pahalı ve kaliteli bir araç olması lazım herhalde böyle dediğinize göre?

Range Rover da piyasada çok var o zaman ona da dandik diyeceksiniz herhalde

Range Rover piyasada çok yok bence...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.