Merhaba arkadaşlar, Ikisi arasindan hangisi sizce? Islemcinin 13. Nesil olmasi mesele degil, onemli olan parcalarinin kaliteli ve isinma sorununun ikisinin arasinda en az olani :) Bu markalari kullanan az cok fikir sahibidir diye düşündüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Donanim kalite ve saglamlik açısından 2 model arasindan oneri?
-
-
LENOVO LOQ 12.Nesil Core i5 12450H-RTX3050 6Gb-8Gb-512Gb Ssd-15.6-W11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lenovo'nun gövde malzemesi PC+ABS Dell de yine plastik.
Intel Core i5-13450HX vs Intel Core i5-12450H Benchmark, comparison and differences (cpu-monkey.com)
Sayfanın aşağısında Thermal Management bölümünde yer alan bilgiye göre 13450hx sıcak çalışıyor.
-
Peki o fiyatlara ne onerebilirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Acer'dan memnunum ama yine de kullananlara sor satıcıyı araştır.
-
Sizin kullandiginiz model mi? Isi durumu nasil istediginiz performansta mi?
Hem bu urunde plastik kasa. Ve bunun islemcisiyle benim dedigim islemci arasinda isinma olarak cok fark olacagini da zannetmiyorum :) oyunlarda kac dereceye kadar cikti hic test ettiniz mi?
Ben Acer'ın eski bir modelini kullanıyorum ve soğutma performansından memnunum. Bu ürünü atma sebebim 3050 yerine 4050 kullanması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X